Unicorns & Fairytales
Doremi tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken kinderboekenseries My life

Leerrijke en toffe tijdschriften voor kleuters: Doremi en Doremi MINI

Als leerkracht ken ik natuurlijk al wel veel leuke tijdschriften en boeken voor kinderen. Zo ben ik al jaren trouwe fan van Zonneland, Zonnestraal en Zonnekind. Hemels om met die tijdschriften in de klas aan de slag te gaan. Ze hebben er nu ook een handleiding Wereldoriëntatie (Open Wereld 2.0)  van om in de klas te gebruiken. Mijn favoriet in ieder geval. De boekjes zijn up to date, vernieuwend en er zitten allerlei thema’s in. Maar wist je ook dat er zelfs voor de allerkleinsten tijdschriftjes zijn? Doremi en Doremi Mini zijn tijdschriften voor kleuters . En wij hebben een jaarabonnement.

Tijdschriften voor kleuters

Naast de bekende boekjes Zonneland, Zonnekind en Zonnestraal voor kinderen van de lagere school, zijn er ook tijdschriften voor kleuters, namelijk Doremi. Je hebt ook oefenboeken en vakantieboeken die je kan kopen voor je kinderen thuis. Ze zijn van uitgeverij Averbode en steeds conform met de leerplandoelen van het onderwijs. Je kan dus ook een jaarabonnement op Doremi of Doremini nemen en dat zijn de varianten voor de kleuters.

Bekijk alle tijdschriften voor kinderen bij Uitgeverij Averbode. 

tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales

Doremini (2,5 – 4 jaar) en Doremi (4 tot 6 jaar)

Doremini en Doremi zijn tijdschriften voor kleuters. In elk nummer vinden ze een leuk verhaal, een zoekprent, een kleurplaat, wiskundige opdrachten, een dierenrubriek met foto’s, een strip met mascotte Remi en véél meer. Ook kan je met het aanschaffen van een abonnement een jaar lang op de Kid’i-app. Je kind ontvangt doorheen het jaar 11 leuke en kleurrijke uitgaven én een interactieve app.

10 x Doremi / Doremini : 10 maanden lang 1 Doremi-tijdschrift per maand. Avontuur en spel voor kleuters  aan de hand van 10 inspirerende thema’s. Leer je kleuter stap voor stap zelfstandig aan de slag te gaan met taal, papier en tablet. Maak er samen een knus leermoment van!

1 x Zomervakantieboek: een supertof Doremi-vakantiealbum met een verhaal, knutsels en veel meer.

Kid’i: een jaar lang toegang tot de Kid’i-app met digitale verrijkingen bij elk Doremi-thema. De papieren tijdschriften komen tot leven met een luisterversie van alle verhalen en uitdagende, educatieve spelletjes.

tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales tijdschriften voor kleuters - unicorns & fairytales

Kid’i-app

De tijdschriften voor kleuters gaan ook gepaard met een jaarabonnement op de Kid’i-app. Hier kunnen de kinderen de verhalen digitaal bekijken, beluisteren en ook leuke spelletjes spelen en oefeningen doen. Mijn kinderen zijn er alvast fan van. Bij het nemen van een jaarabonnement krijg je dus een jaar lang toegang tot deze app. De eerste twee nummers kan je zo downloaden en proberen, de andere nummers gaan gepaard met een nummer dat je moet invullen op de app.

lees ook: Programmeren met kinderen? Doen!

 

Wat vind jij van deze tijdschriften voor Kleuters? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply