Unicorns & Fairytales
Vordenstein park - unicorns & fairytales
moederschap Musthaves Winactie & Give away

Loop je fit met de Thule Urban Glide

Enkele dagen geleden stond er een heel groot pakje voor de deur. Ik mocht de Thule Urban Glide uittesten, een kinderwagen waar je mee kan gaan joggen en flinke wandelingen mee kan doen.

Thule Urban Glide

Ik wou dit uiteraard uittesten. Niets zo leuk als een nieuwe kinderwagen. Zeker al eentje waar je sport en kind mee kan combineren. Had ik dit maar eerder ontdekt. Het uitpakken, ontvouwen en installeren van de kinderwagen was kinderspel. Echt waar en ik ben meestal niet altijd zo goed in zulke zaken. Op onderstaande foto’s zie je op de eerste foto de Thule Urban Glide in liggende positie voor je kind. Op de tweede foto kan je hem zien in rechtzittende positie.

IMG 6690 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

IMG 6683 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

Wat me meteen opviel was het gewicht en de beweeglijkheid. Zeer licht, makkelijk op te pakken en hij rijdt heel makkelijk. Maar goed, we moesten er nog mee wandelen. We stopten hem samen met de wishbonebike in de auto en vertrokken. De Urban Glide is niet zo compact als onze andere buggy die heel klein wordt maar je moet natuurlijk naar het doel kijken. Deze kinderwagen koop je niet voor plaatsbesparing. Dus hou daar rekening mee. Hij vouwt wel handig op en is redelijk plat dus je kan er nog spullen opstapelen.

IMG 6689 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

Het wiel vooraan kan je in twee posities zetten. Je hebt enerzijds een wandelpositie. De andere positie is voor wanneer je gaat joggen. Dan wijkt hij nog beter uit.  Je kind zit stevig vast met de gordel en je hebt daar ook weer handige opbergvakjes.

IMG 6688 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

Een groot pluspunt van de Urban Glide is de opbergruimte. Overal vind je vakjes waar je spullen kan in opbergen en er is nog een grote ruimte onderaan. Je kan die ruimte ook dichtritsen. Ideaal voor een flesje water als je gaat sporten, een handdoek wil wegstoppen enz… Wanneer je zoals wij naar het park gingen kan je er je handtas in kwijt.

IMG 6685 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

IMG 6684 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

IMG 6736 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

Wij zijn zee blij met deze kinderwagen. Hij rijdt vlotjes en is handig. Laat het volgende kindje maar komen zou ik zeggen. Deze Thule Urban Glide kost ongeveer €489 en is te verkrijgen in verschillende Belgische shops (en ook in andere landen uiteraard). Klik hier voor het overzicht van partners.

We gingen hem ook testen in het bos en waauw, hij is echt enorm makkelijk. Hij rijdt zonder moeite. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens, dat zal het bewijzen.

 

Wat vind je van deze wandelwagen als je dit zo ziet?

XOXO Nathalie

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Loop je fit met de Thule Urban Glide

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Giese
  10 november 2015 at 08:33

  Keileuk om dit te lezen!! Thx voor de tip ???

  • Reply
   Nathalie
   10 november 2015 at 12:58

   Heel graag gedaan!

Leave a Reply

Read previous post:
Het Vordensteinpark | Op stap

Ik woon al enkele jaren in Schoten en er is een park vlak bij ons, het Vordensteinpark. Nog nooit was...

Close