Unicorns & Fairytales
disney textiel collectie - unicorns & fairytales
Interieur lifestyle musthaves My life Winactie & Give away

Heb jij de Disney Collectie al gezien + WIN

Enkele weken geleden deed ik mee aan een campagne van Disney. Ze vierden de verjaardag van Mickey! Het bekende figuurtje (we kennen hem toch allemaal?) is 90 jaar oud geworden en daarvoor hebben Disney en Carrefour de handen in elkaar geslagen. Je kan er sparen voor een mooie korting op de Home Textiel Collectie en ze is mooi. Wij hebben er enkele leuke items van en ook jij kan ze sparen/winnen. Kijk je mee?

Disney Textiel Collectie

De Disney Textiel collectie is mooi. Eerlijk is eerlijk als ik zeg dat ik enorme fan ben van Disney (de films en de figuurtjes) maar dat ik niets van beeldjes of verzamelitems heb. De kleuren passen niet bij ons interieur… Maar deze collectie wél. Ze bestaat uit een badkamer-,  woon- en slaapkamercollectie. Je vindt onder andere een weegschaal, badmatje, handdoeken, dekbedden, plaids, een wasmand, kussens, ontbijtkommetjes, tassen en glazen. Ik ben dus geen kitscherige Disney fan maar deze collectie is neutraal met kleuren zoals grijs, zwart en wit en dat maakt het zeer modern. Enkel de badhanddoeken  kan je ook in het blauw verkrijgen.

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

Ode aan de plaids

Wij zijn kei blij met de plaids. Sinds we die hebben wil Vince ze mee in mijn bed nemen. Hij dekt daar de randen mee af, legt de twee kussens naast zijn groot hoofdkussen en maakt er een echt nestje van. Heel schattig om te zien. Hij vindt ze enorm zacht en gebruikt ze om rustig te worden. Dat zijn z’n eigen woorden!

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

Leuke dekbedden

Ook de dekbedden, zowel voor kinderen als volwassenen vind ik echt wel tof. Ze kunnen langs twee zijden gebruikt worden. Kleine Mickeys of een grote Mickey. Wat je maar wil. Alles past leuk samen. Heb je dus veel grijze of monochrome tinten in huis dan is dit zeker iets voor jullie.

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

Spaaractie

Van 16-01-2019 tot 09-04-2019, heb je een korting tot 64% op producten van de Disney collectie bij Carrefour*.

Per €10 besteding, ontvangt u 1 zegel*. Bij een volle spaarkaart (5 zegels), profiteert u van een korting tot 64% per product**. Gedurende de actie zijn alle producten zonder zegels enkel beschikbaar tegen de originele verkoopprijs. Uw volle kaarten kunnen worden ingewisseld tot en met 23 april 2019.

* Bij aankoop van minimaal 2 items, met uitzondering van tabak, statiegeld, sterke drank, geschenkbonnen, gemeentelijke vuilniszakken, GSM pre-paid kaarten en andere wettelijke uitzonderingen. U kunt deelnemen aan de spaaractie in uw Carrefour Hypermarket en Carrefour Market alsmede geselecteerde Carrefour Express winkels.

** Zolang de voorraad strekt worden alleen originele spaarkaarten en zegels geaccepteerd. BTW is inbegrepen in de prijs.

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

Winactie!

Maar je kent me… ik wil jullie natuurlijk altijd graag in de watten leggen en ik geef in samenwerking met Disney graag een pakketje weg aan één van mijn lezers. Ik mag het witte kussen, de grijze zachte plaid en de grote wasmand weggeven. Ben jij een Disney Fan en zie je deze collectie helemaal zitten? Of ken je iemand die dit wel zou willen? Doe dan mee. Laat me weten waarom jij dit pakketje graag zou winnen of aan wie jij het wil schenken. Je kan ook meedoen via Facebook! Deel het artikel op je eigen sociale media en spread the love!

DAPHNE VAN BEURDEN

 

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

disney textiel collectie - unicorns & fairytales

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

29 Comments

 • Reply
  Nadine Soreyn
  12 februari 2019 at 06:41

  Alweer een leuke actie !
  Ik waag graag mijn kans, vooral die plaid zachte plaid kan me bekoren. De wasmand zou ik cadeau doen aan mijn metekind, zou ze zeker leuk vinden !

 • Reply
  Tania
  12 februari 2019 at 06:42

  Ik wist dat Micky 90 werd, maar van de actie bij Carrefour was ik niet op de hoogte…
  Zo’n 5-tal jaar geleden was er ook een micky-actie en daarmee spaarde ik ook voor mijn grote eerste dekbed, want ik had toen mijn huis gekocht en had dringend uitzet nodig. De wasmand van Micky gebruiken we nog, maar is aan vervanging toe. Eentje winnen is leuk, maar ik ga voor de zekerheid toch vragen aan mijn ouders voor de zegeltjes bij te houden. Wij komen zelf niet in de Carrefour omdat die niet echt in de buurt is…
  Net als jij zit hier ook een Disneyfan die geen kitcherige dingen heeft. Binnenkort ga ik ook naar de avant-première van Peter Pan, de musical 🤪

 • Reply
  Yessica koot (leidner)
  12 februari 2019 at 07:21

  Een hele goedemorgen ooh wat is dit een super leuke winactie en wat heb jou zoon een super gave slaapkamer prachtig😍
  En wat is dit leuk ja zeker wij zijn zeker DisneyFan vooral ons Dochtertje is minni mouse, en micky fan maar ook andere Disney figuren😍🎊 en of day ons huisje met grijze tinten heeft ja zeker onze vloer gedaan prachtige grijze tegels van 80 bij 80 cm.
  1 hele grote grijze hoekbank 😍
  En heel veel grijze boeddha’s (mijn man die spuit die boeddahs) zwart en dan gelijk zilver erdoor heen dat vloeit gelijk goed mooi op. ja erg gezellig ook dus veel grijze tinten in ons 🏡💗 (1 grite muur is ook grijs)deze actie en kussentjes enz..
  Wat zou dit leuk zijn als wij deze pakket zouden winnen
  Die wasmand ooh wat gaaf ik vind het zo gaaf dat als ik zou winnen er speelgoed erin die van ons dochtertje ze speelt iedere dag met gaar blokken ideaal deze leuke wasmand
  Ik volgde je al op alle page op
  Facebook😍 Jessica Jill John leidner
  Instagram😍 ik weet niet of je deze artikel op andere page heb geplaatst zo ja dan zal ik reposten en je tagge
  Delen en tagge.
  Twitter yessicakoot1 #Retweet en GERETWEET

  Wens je verders een prettige dag

  Liefs

  Yessica koot (Leidner)

 • Reply
  Nathalie Jaspers
  12 februari 2019 at 07:27

  Zulke leuke spulletjes!
  Wij gebruiken heel veel een plaid. In de zetel lekker contact, als we op verplaatsing slapen om iets vertrouwd te hebben, om op te zitten op de speelmatten… Ik doe mee voor mijn dochter 😊

 • Reply
  Myrthe
  12 februari 2019 at 07:56

  Wat een gave collectie! De meiden hier vinden Disney ook te gek. Ik kijk vooral uit naar de wasmand: die kan dan op hun kamer staan zodat ik niet overal meer de was vandaan hoef te plukken…hihi…

 • Reply
  Cindy Framke
  12 februari 2019 at 07:57

  Wauw wat gaaf! Ik ben gek op Disney dus deze actie vind ik natuurlijk helemaal te gek en waag dan ook heeeeel graag een kansje. Het kussentje vind ik erg leuk voor op de babykamer van ons kleine meisje. De plaid om samen lekker ‘s avonds onder te kruipen en de wasmand zou ik niet als wasmand gebruiken maar vind hem juist erg leuk om het speelgoed van onze kleine meid in op te bergen 😊

 • Reply
  elisabeth maria martina
  12 februari 2019 at 08:03

  daar zou ik heel graag mijn kleinzoon mee verrassen, dat zou geweldig in zijn nieuwe slaapkamer passen

 • Reply
  Karolien
  12 februari 2019 at 08:50

  Ben jij een Disney Fan – YES! Al sinds mijn kindertijd
  Zie ik deze collectie zitten! HELEMAAL.!
  Het zou geweldig zijn om Mickey op deze manier in mijn interieur te integreren 🙂

 • Reply
  Misty Dg
  12 februari 2019 at 08:57

  Graag doe ik mee voor mijn dochtertje Lena.
  Leuke spulletjes voor op haar kamer.

 • Reply
  cindy
  12 februari 2019 at 08:58

  Hallo, heel graag doe ik mee aan deze leuke wedstrijd. Ik zou het plaid en het kussen aan mijn zus haar dochtertje cadeau doen. Ze is 2 jaar en slaapt sinds kort in een groot bed. Dus ze kan een kussen en een plaid zeer goed gebruiken. Ze is verzot op Micky mousse (doedels) zoals ze Micky zelf noemt. De wasmand zou ik aan mezelf cadeau doen. Deze zou zeer goed in mijn badkamer passen. Ooohhh ons louise zou zeer gelukkig zijn met deze spulletjes helemaal voor haarzelf!!

 • Reply
  E. Wout
  12 februari 2019 at 08:59

  Ik doe graag mee voor mijzelf; ben super fan van Disney en vooral Mickey en Minnie.

 • Reply
  Mirja
  12 februari 2019 at 10:02

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 12 jaar. Ze is een heel grote fan van Mickey, maar ook een heel grote fan van zwart, wit en grijstinten. Dit laatste vertaalt zich heel duidelijk in de interieurkeuzes in haar kamer, haar kledingstijl maar zelfs de keuze van haar huisdier (het moest een wit – zwart konijntje zijn 😊). Deze collectie is dus ideaal voor haar en we zijn zelf al volop zegeltjes aan het sparen.

 • Reply
  Pauline
  12 februari 2019 at 10:57

  Ooo dat zou heel leuk zijn voor onze jongste. Hij krijgt binnenkort een groot bed en nieuwe kamer waar dit erg goed in zou passen.

 • Reply
  Annelies
  12 februari 2019 at 11:23

  Weer een leuke winactie! Deze staat op het lijf geschreven van mijn dochter Josje van 8. Ze is fan en maakt het graag gezellig in haar kamer. Zij zou hier zeer blij mee zijn.
  Onze duimpjes staan omhoog. En anders moeten we dringend langs de Carrefour passeren 😉

 • Reply
  Nikita ‘t Syen
  12 februari 2019 at 11:59

  Ooh superleuk !!
  Ik vind het een prachtige collectie, maar ik ga zelden shoppen in de carrefour dus kom ik niet aan genoeg zegels hiervoor 🙁
  Ik zou wel heel graag meedoen voor het pakketje want wij zijn zot van Disney !! Vorig jaar hadden wij een jaarabonnement en dan met hoogzwanger te zijn hebben we dit niet verlengd. Dit jaar gaan we opnieuw voor een jaarabonnement in de zomer voor Disneyland Parijs !

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  12 februari 2019 at 12:02

  Wat jammer dat deze actie niet in de Nederlandse supermarkten is.
  Als grote Disney fan had ik dan zeker mee gedaan.
  Dus daarom doe ik graag mee, echt een hele mooie collectie.
  Ik kan me voorstellen dat Vince het plaid mee neemt naar bed.

 • Reply
  Saskia
  12 februari 2019 at 12:28

  Erg leuke winactie. Luf Disney dus kan deze winactie niet aan mijn neus voorbij zien gaan 😉
  Daarbij kom ik zelf nooit in deze winkel dus kan niet sparen…

 • Reply
  Rie Van Velthoven
  12 februari 2019 at 14:43

  Al enkele keren ben ik met de kleinkinderen naar Disneyland Parijs op bezoek geweest. En elke keer is het magisch.
  We houden van de magie-het gevoel van het eeuwig kind mogen zijn…
  Wat zou ik graag dit gevoel in de slaapkamers van mijn kleinkinderen krijgen. Het kussen en de plaid voor Warre en de wasmand voor ons Linde die sinds kort als grote meid zichzelf alleen klaarmaakt op haar kamer en dan ook een eigen wasmand nodig heeft. (dat heeft ze me toch al eens toegefluisterd)
  Het perfecte pakket voor de juiste toets van sfeer en gezelligheid van Disney in de kamers van de kleinkids te brengen.

 • Reply
  cindy van ingelgem
  12 februari 2019 at 16:04

  ik zou ze houden voor mezelf …..
  ik ben een grote disneyfan, en zou een speciaal plaatsje voorzien.
  ik zou wel delen met een vriendin, zij is nog gekker dan ik van Mickey en ze zou de wasmand krijgen voor haar kleindkindje.

 • Reply
  Peggy van den berg
  13 februari 2019 at 08:19

  Hele leuke spaaractie maar die winkel zit helaas niet in de buurt. Echt een hele leuke set en daarom waag ik hier mijn kans! Super leuk dat jullie dit weggeven aan een van je lezers! Groetjes Peggy

 • Reply
  Daphne van Beurden
  13 februari 2019 at 19:54

  Ik werk in de gehandicapten zorg en een van mijn cliënten is helemaal fan van Disney en Mickey! Ik zou haar niet blijer kunnen maken:)

 • Reply
  Marian B
  13 februari 2019 at 20:34

  Wat leuk! Mijn dochtertje en ik zijn zeker fans, weet zeker dat mijn dochtertje alles opeist 😉

 • Reply
  Stef Nagels
  14 februari 2019 at 15:43

  Mijn vriendin is suuuuuperzot van Disney en ze trekt ons zoontje van 7 maanden er al helemaal in mee! 😀 wat zou dit een mooie prijs zijn om te winnen!

 • Reply
  sylvia
  14 februari 2019 at 22:43

  MUIS, MUIS!!! Dit is wat onze kleine man van 2 jaar roept als hij Mickey Mouse ergens ziet, dol enthousiast wordt hij ervan. Wat zou hij blij zijn als er strax op zijn “grote jongenskamer ” zulke mooie accessoires van zijn “MUIS” te vinden zijn! deze mama doet dus graag een poging voor haar stoere mannetje…

 • Reply
  kempenaers anita
  16 februari 2019 at 17:57

  doe graag mee voor dit mooie pakketje voor mijn kleindochter is een grote disneyfan

 • Reply
  Corinne
  17 februari 2019 at 20:00

  Zou leuk zijn voor mijn zoon.Heeft nu een nieuwe slaapkamer met veel zwart wit tinten.

 • Reply
  Oma Will
  18 februari 2019 at 23:52

  Wat een fantastische Disneycollectie.
  Ik moet eerlijk zeggen, dat ik een enorm grote Disney fan ben.
  Als er weer een nieuwe Disney film in de bios is, ik ga er heen.
  Ben al tig keer naar Disneyland Parijs geweest, altijd op doorreis naar de vakantie bestemming, Zuid Frankrijk.
  En heb veel Disney dvd voor de kleinkinderen. Zij zijn ook gek op Minnie en Mickey Mousse .
  Dit fantastische pakket is meer dan welkom bij mij.

  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Reply
  Renate
  24 februari 2019 at 20:31

  een prachtig mooie collectie en ik doe heel graag mee voor dochter en kleindochter, beide zijn ze heel grote Disney fans

 • Reply
  nele
  4 maart 2019 at 15:08

  Mijn kindjes zijn grote Mickey fan, ik doe graag mee met deze actie

Leave a Reply