Unicorns & Fairytales
tandpasta tabletten voor kinderen - unicorns & fairytales
My life

Vegan & ecovriendelijk tandpasta tablet voor kinderen !

Ik had er voor mezelf al: tandpasta tabletten. Lekker ecologisch en vegan. Nu bestaan ze ook voor kinderen. Als vader van 3 jongens vond Peter, de oprichter van Fairytabs, dat er wel veel te veel gekliederd werd tijden het tandenpoetsen. Hij besloot een tandpasta tablet te ontwikkelen. Speciaal voor kinderen. Zonder chemicaliën, en zonder micro plastic. Wij kregen een testpakket toegestuurd en probeerden de kindertandpasta tabletjes een tijdje uit. Benieuwd wat wij ervan denken? 

En toen was er Fairytabs

De tandpasta tabletten voor kinderen die het tandenpoetsen interessant, ecologisch en leuk maken. We kregen ze om te testen en ik kon niet wachten tot mijn kinderen er kennis mee zouden maken. Je hebt ze momenteel in twee varianten: een tablet met muntsmaak en fluoride en een tablet met aardbeismaak die geen fluoride bevat.

Mijn kindjes mochten het doosje zelf opendoen. Spannend. Ze vonden meteen de bamboe tandenborstels en siliconen bekers supermooi en vroegen zich af wat voor tabletjes het waren. Ik vertelde hen dat het geen snoepjes waren maar wel tandpasta tabletjes waarmee ze hun tanden konden poetsen. Ik legde ook uit dat het beter voor het milieu was en ook voor hun gezondheid. Meteen wilden ze proberen. Vince was fan en wil niets anders meer. Ze verkiezen wel beiden de munt versie. Aardbei viel minder in de smaak bij Lex. Het hangt van kind tot kind af natuurlijk. Onze kinderen willen momenteel niets anders dan de Fairytabs. Missie geslaagd. 

Het werkt ook heel gemakkelijk: je neemt een tandpasta tablet, kauwt erop tot het een romige massa wordt en met een natgemaakte tandenborstel ga je poetsen. Daarna is het gewoon net zoals anders: spoelen! Inslikken is geen ramp want de kindertandpasta tabletten van Fairytabs zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Yay!! 

Ze hebben dit nu twee weekjes geprobeerd en ze zijn nog steeds fan. Ik heb zelf ook tandpasta tabletten dus dat werkt aanstekelijk. Samen poetsen met tabletjes en lief zijn voor het milieu. Het is leuk dat onze kinderen hier mee aan doen. 

Mens- en milieuvriendelijk

Waarom koezen we nu voor de tandpasta tabletten voor kinderen? Wel, ze zijn gemaakt van allerlei natuurlijke ingrediënten, vegan én in twee versies beschikbaar zoals ik al zei. Ook wij willen alle kleine stapjes zetten tot een duurzamer leven, waar het kan. Stapje voor stapje. Ook de verpakkingsmaterialen zijn ecologisch en de tandenborstel is gemaakt van bamboe. De beker en het opbergpotje voor de kindertandpasta tabletten zijn gemaakt uit siliconen, superhandig moesten ze eens vallen. Die gaan niet zomaar stuk. Het leuke potje maakt dat ze het ook gemakkelijk zelf kunnen nemen en dat vindt Vince vooral kei leuk. We moeten hem altijd tegenhouden om geen tweede te nemen. 

Tandenpoetslied

Fairytabs heeft ook een heel leuk lied om twee minuten de tanden te laten poetsen. Er zijn zelfs TikTok Challenges. De tandpasta tabletten van Fairytabs zijn in ieder geval op zich al een fijne stimulans.

Abonnementje? 

Je kan goedkoper aan de slag met de tandpasta tabletten voor kinderen als je een abonnement neemt. Je kan ze ook los verkrijgen natuurlijk. Je hebt ook en fijn starterspakket, dat wij ook testten. Zeker een aanrader ! 

MET DE CODE ‘UNICORNS’ KRIJG JE 20% KORTING op alle producten van Fairytabs

LIEFS

Nathalie 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply