Unicorns & Fairytales
stempels - unicorns & fairytales
Musthaves Winactie & Give away

Allemaal stempels + win

Stempels zijn “in”, ze zijn nooit uit geweest en zeker niet in mijn beroep. Er zijn stempels in allerlei vormen, maten, kleuren. Tegenwoordig kan alles. Ik ben er ook zeker van dat je geen enkele juf kan vinden die geen stempel heeft. 

 

Naamstempels

Ik heb net een hele verzameling boeken van thuis naar mijn klas meegenomen. Een stempel met naam en eventueel adres (in dit geval misschien niet) zou nu wel handig zijn. Dat kan ik ze allemaal een stempel geven. Veel gemakkelijker dan schrijven. Ik heb wel een hele boel boeken te gaan.

Heel handig is je adres op een stempel. Schrijf je graag veel kaartjes op de old school manier? Laat je naam en adres op een stempel zetten en in 1 klik staat alles erop. Oh zo handig. Ik schrijf alles nog steeds op een envelop. Etiketjes zijn ook niets voor mij want ik krijg ze nooit juist afgeprint.

 

stempels - unicorns & fairytales

 

Logo

Leuk is het logo van je bedrijf als stempel. Ik heb dit voor Unicorns & Fairytales laten maken. Het is een zelfinktende Colop stempel. Een groot voordeel van de Colop stempels is dat alle type stempels een vervangbaar inktkussen hebben. Ook de tekst en/of logo kan worden vervangen d.m.v. een nieuw stempelplaatje. Het drukt enorm mooi en is duidelijk van goede kwaliteit. Stempelen maar! Ik ben alvast heel blij met mijn eigen logo.

stempels - unicorns & fairytales

Juffenstempel (of voor de meesters natuurlijk) 

Heb je liever een kleiner model met woorden zoals knap, bravo, flink ? Die kan je ook laten maken bij Bedrijfsstempels. Wat ook handig is: stempels met : zwemmen, meenemen, agenda laten tekenen. Ben je zelf ook juf of meester? Dan kom je onwaarschijnlijk wel op leuke ideetjes. Lees vooral verder want je kan ook een stempel winnen.

stempels - unicorns & fairytales

Geboortestempels

Wat tegenwoordig vaak gedaan wordt is een geboortestempel laten maken. Kijk * hier * maar eens. De naam, geboortedatum en het gewicht worden er dan zelf op gestempeld als het kindje geboren is. Het geeft iets DIY aan het kaartje en vele mensen houden daar wel van.

stempels - unicorns & fairytales

Pocket stemples

Dit zijn handige zak stempels. Ze passen perfect in je zak, zijn klein en makkelijk opbergbaar. In je handtas, in je zakken, in je jas… Handig voor onderweg. Ook leuk om als cadeau te geven. Je hebt ze in leuke kleurtjes.

Pocket stamps

 

Andere stempels

Of wil je gewoon een stempel met iets anders? De namen van je kids? De namen van het gezin? Een afbeelding? Alles kan eigenlijk. Misschien een leuke quote om op een kaartje te zetten.

 

<<<< WIN WIN WIN >>>>>

stempels - unicorns & fairytales

 

Ik mag van bedrijfsstempels iemand gelukkig maken met een gepersonaliseerde stempel. Wat ga je kiezen? Neem eens een kijkje op * hun website * en laat me in de comments weten welke stempel jij graag zou laten maken. Ik kan je verzekeren dat ze van goede kwaliteit zijn. Mijn eigen stempel is echt leuk en stempelt vlekkeloos.

<<<< Meedoen kan tot en met zondag 28 februari 2016. De winnaar zal nadien bekend worden gemaakt op de facebookpagina van Unicorns & Fairytales. Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke blogposts en wekelijkse winacties? Like de pagina dan ook even. >>>>

The winner is KIM VAN DER HEYDEN ! Congrats! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  Rebecca
  21 februari 2016 at 13:33

  Ik zou een zelfinktende naamstempel kunnen gebruiken! Xxx

 • Reply
  Kim VdHeyden
  21 februari 2016 at 19:43

  Ik zou voor de Colop Printer 60 Microban gaan omdat logo en tekst hierop kunnen worden vermeld! Super handig om enveloppen te stempelen gezien ik nog niet alles digitaal doe en dus van de oude stempel ben 😉

 • Reply
  Katrien
  21 februari 2016 at 20:02

  Oooh, das leuk! Ik zou gaan voor een stempel zo als die van jou, met een kadertje rond de tekst, zoals m’n logootjes. Altijd handig om m’n enveloppes en pakjes te stempelen! Ik ding graag mee naar zo’n mooi cadeau!

 • Reply
  Marijke
  21 februari 2016 at 20:53

  Ik zou mijn man verrassen met een stempel voor zijn bedrijf!

 • Reply
  Sophie Cobben-Eichhorn (miss friszz)
  21 februari 2016 at 21:01

  Oh wow dat is n gave winactie! Ik zou graag n kansje willen wagen voor n zelfinkende colop stempel. Mijn logo en de tekst friszz, süss en n tikkeltje eigenwijs. Ga nu flink duimen :-)!

 • Reply
  Evy Haesevoets
  21 februari 2016 at 21:29

  Ohhh zo een logo stempel zou zo leuk zijn!!! 🙂

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  21 februari 2016 at 21:52

  Ik zou graag een logostempel willen voor de naaiwerkjes die ik cadeau geef.

 • Reply
  Jessica
  22 februari 2016 at 09:42

  Oh jee! Ik kan niet kiezen.. Logo, school of geboorte.. Te veel opties! Ik ga nog even bakkeleien maar goed aankomen zou het zeker!

 • Reply
  Iris
  22 februari 2016 at 11:09

  Ik zou een stempel maken met ons nieuwe adres, handig voor de verhuiskaarten straks

 • Reply
  Cindy van Gucht
  22 februari 2016 at 19:00

  O, ik wil zo graag deze stempel:
  ” Door de postbode gebracht omdat ik even aan je dacht.?”

  Lijkt me zo hartverwarmend als je zo een briefje aankrijgt!

 • Reply
  Jelka Janssens
  23 februari 2016 at 08:17

  Hier graag de Colop Printer 50 green line.
  Superhandig om onze naam en logo op te zetten, plus hij is nog milieuvriendelijk wat tegen ons concept aanhangt 🙂

 • Reply
  Sharon
  23 februari 2016 at 10:46

  Ik maak graag kans op een duurzame stempel (Colop Printer 20 Green Line G7). Erg handig voor mijn gezin, en milieuvriendelijk bovendien!

 • Reply
  Yana
  23 februari 2016 at 11:01

  Ik zou heel graag een stempel willen voor in de klas te gebruiken.

  Een dikke
  (Afbeelding pluim/veer)

 • Reply
  Anne-Marie
  23 februari 2016 at 20:26

  Ik zou gaan voor een grote stempel met de naam van mijn dochtertje op 🙂 Handig voor brieven en kaartjes en later voor haar spullen op school 🙂

 • Reply
  Jacksons_mommy
  23 februari 2016 at 22:10

  Jeetje wat een hoop verschillende stempels zeg. Ik zou een stempel willen laten maken met een pijl en Jackson z’n naam erop!!

  Lekker stoer …

 • Reply
  Tine Demarbaix
  28 februari 2016 at 13:28

  Ik zou graag een stempel laten maken om mijn zelfgemaakte kaartjes te personaliseren.Geweldig

Leave a Reply