Unicorns & Fairytales
ses creative - unicorns & fairytales
cadeautips creatief DIY Knutselen My life

Diamonds are a kid’s best friend

Ben je nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje of activiteit voor je kinderen? Met deze diamond mosaic van SES Creative ga je bij veel kinderen succes hebben. Mijn kinderen zijn er al fan van. Ze knutselen graag en zijn graag met prutsdingen bezig. Dit is ook een goede activiteit om in de (kleuter)klas te doen om de fijne motoriek te oefenen.

Kleven, kleven en nog eens kleven

Wat is het toch dat kinderen zo graag doet kleven? Of hebben jullie kinderen dat niet? Mijn zonen zijn dol op stickers en dingen ergens opkleven. Ze knutselen beiden ontzettend graag, vooral Vince. Toen ik de diamond mosaic van SES Creative aankreeg wist ik op voorhand dat het een succes ging zijn. Hier moeten ze diamantjes kleven op voorgedrukte sjablonen. Zo kunnen ze een prinses, cupcakes, uiltjes, cactussen en fruit versieren en je hebt nog meer variaties. Het geduld van je kinderen wordt wel op de proef gesteld. Zorg er dus voor dat ze het op een rustig momentje kunnen doen.

ses creative - unicorns & fairytales

Fijne motoriek en kleuren oefenen

Maar deze leuke creatieve opdracht van SES Creative is niet alleen leuk maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen: ze oefenen de kleuren en hun fijne motoriek. Want ze moeten op de voorgedrukte bolletjes de juiste kleur kleven. Hier moeten ze zich bij concentreren. Willen ze natuurlijk zelf wat aan de slag gaan, dan kan dat ook. Er zitten ook gewone gekleurde blaadjes bij. Of jij kan zelf een blaadje geven aan je kind.

ses creative - unicorns & fairytales

SES Creative

Ik ben al een tijdje fan van de producten van SES Creative. Eigenlijk sinds ik wou vingerverven met Vince toen hij nog maar een jaar oud was. Ik zocht en vond verf voor de allerkleinsten. Bij hen! Via hun ‘My First gamma’. Sindsdien komt er wel geregeld een pakketje van SES bij ons thuis of wanneer ik een verjaardagscadeau zoek voor knutselfanaten. Het speelgoed is leerrijk, steeds glutenvrij, schoon en veilig.

Wat ideetjes….

 

Kennen jullie dit leuke speelgoed al ? Zijn jullie fan van SES Creative? 

XOXO nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply