Unicorns & Fairytales
Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

PS Ik hou van jou & WIN

Ken je de shop PS Ik hou van jou al? Het is een enorm grote webshop met superveel leuks. Met hippe en bekende merkjes voor speelgoed en kinderkameraccessoires. Neem een kop koffie, een glaasje wijn of je favoriete thee erbij want wanneer je hier begint rond te snuffelen vergeet je de tijd en misschien ook wel je budget. * Do you already know the webshop “PS Ik hou van jou”? It’s huge and they have a lot of great things. Take your time and have a look!

 

Ik kwam PS Ik hou van jou 2 jaar geleden tegen toen ik aan het rondkijken was voor spulletjes in de kinderkamer. Het viel me meteen op wat voor veelzijdige webshop dit was. Een ruime keuze aan spullen! In hun speelgoed collectie vind je : DJECO, Janod, VILAC, Le Toy van, Plan Toys, Kid O en Skip Hop en de kinderkameraccessoires worden gebracht door Nobodinoz, Tellkiddo, Noodoll, OYOY mini kids, Ferm Living, KidsDepot, Heico en Roommate. Ik ga in twee delen mijn favoriete items van PS Ik hou van jou uitlichten. Dit blogje is deel 1 en volgende maand komt er een tweede deel met wéér een leuke winactie.

2 years ago I discovered PS Ik hou van jou when I was looking for things to add to the nursery room. I was amazed to see how many different things they have. I am going to show you my favorite items in 2 parts. This blogpost is part one. Each blogpost has a great giveaway!
1. Opbergen 

GET INSPIRED - opbergen

 

1. De leuke opbergmanden van Nobodinoz 
2. Opbergzakken en speelmatten in 1 van Play & Go 
3. Leuke opbergmanden van Deuz 
Shop alles *hier* .

 

2. Block Design Pegboard

Deze leuke wandrekken komen zonder twijfel in mijn bureaukamer of kinderkamer wanneer we eind dit jaar verhuizen. Met de talloze accessoires fleur je dit rek op. Superfijn! Je shopt ze *hier*.

These boards are definitely going to hang in one of the rooms at our new home. They have a lot of accessoires to go with it.

block_design_pegboard_letters_a

 block_design_prikbord_pegboard_grey_at_sh_1

block_design_prikbord_pegboard_light_blue_s_atmos

block_design_prikbord_pegboard_white_atmos_2_sh

 

3. Rice baby

Ik ben fan van deze bordjes en spullen door hun leuke uitstraling én de vele vakjes in de bordjes. Ook de opblaasbare dieren vind ik de max!

I am a fan of these plates. They have a fun appearance and many compartments . Also the inflatable animals are so fun to have. Oh, I miss summer.

 

GET INSPIRED - Rice products
1. Melamine bordjes met verdeelvakjes.
2. Melamine bordjes
3. Bekers
4. opblaasbare bandjes *hier*
Shop alles *hier* .

 

4. Tipi’s en tenten

Tipi’s zijn nog steeds in maar nu beginnen de tentjes hun opmars ook te maken. Je vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Veel plezier voor de kleine kinderen.

Tipi’s are still popular but these play tents are also great. You can find them in different sizes and designs.

GET INSPIRED - tipi's

 

De tipi’s van Nobodinoz shop je *hier*.
De kindertenten van Deuz shop je *hier*.

5. Noodolls

Noodolls, uitgevonden in 2010: leuke monstertjes/knuffeltjes met hun eigen karakter. Een verzamelitem! Geef ze allemaal een warme thuis. shop ze *hier*.

Noodolls are founded in 2010. Cute little monsters with their own character. A collectors item. Give them a warm home!

GET INSPIRED - noodolls

 

Wat is jouw favoriete item van PS Ik Hou van jou? What’s your favourite item ?  

 

<<<< WIN WIN WIN >>>>>

 

PS ik hou van jou - unicorns & fairytales
PS ik hou van jou - unicorns & fairytales
Ik mag van PS Ik hou van jou iemand heel gelukkig maken. Je maakt kans om een opbergzak van Play & Go te winnen. Het enige dat je moet doen is *hier* jouw keuze maken tussen de leuke opbergzakken en je keuze onderaan in de comments zetten.

I can make someone really happy. PS Ik hou van jou (it means PS I love you) lets me choose a winner. And you can win a Play&Go storage bag! All you have to do is make your choice between the different colors and let us know in the comment below.

<<< Meedoen kan tot en met 16 februari. De winnaar zal de dagen nadien bekend worden gemaakt op de facebookpagina van Unicorns & Fairytales die je kan liken als je niets meer wil missen van de blogposts en winacties. >>>

You can enter until feb 16th. The winner will be announced at the facebookpage of Unicorns & Fairytales. Make sure u like the page when u don’t wanna miss a thing!
Veel succes! Good luck!

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

89 Comments

 • Reply
  Isabel
  9 februari 2016 at 21:06

  Wooeeeeeeee, dat wil ik al zo lang. Ik heb het ook al cadeau gedaan aan mijn metekindje. Ik vind de diamond pink de mooiste.

  • Reply
   Barbara
   11 februari 2016 at 14:04

   Voor mijn 2 jongens heel graag die met de snorretjes 🙂

 • Reply
  Mahwish
  9 februari 2016 at 21:09

  Ik kende de webshop inderdaad al, superleuke dingen heb je er. De opbergzak is ook leuk en handig! Ik doe mee voor mijn dochters en zou het super vinden om de Diamond Pink versie te winnen. Ik ga duimen 🙂

 • Reply
  Nicole monsieurs
  9 februari 2016 at 21:11

  Wat een ontzettend leuk item weer en weer een nieuwe webshop om aan mijn lijstje toe te voegen, was nog niet bekend met “ps ik hou van jou” maar wat een gave spulletjes. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lilly aan de winactie. Het was een lastige want ze zijn allemaal super mooi. Mocht ik winnen dan Zou de Diamond pink echt super mooi staan op het kamertje van mijn dochtertje.??

 • Reply
  Lisa Spanjaards
  9 februari 2016 at 21:11

  Gaaf ik doe mee voor de panda opbergzak

 • Reply
  Hillie
  9 februari 2016 at 21:13

  Wat een leuke winactie!! De panda-variant staat al een hele tijd op mn wishlist! Iedereen veel succes ??

 • Reply
  Ann Raepsaet
  9 februari 2016 at 21:14

  Heel mooie spullen, ik kende de webshop nog niet maar ik ga straks meteen een kijkje nemen. Diamond pink vind ik het mooiste dus ik doe mee om deze te winnen 🙂

 • Reply
  Tine
  9 februari 2016 at 21:14

  Voor mij is de webshop een nieuwe,fijne ontdekking. Ik vind diamond deep mint prachtig. Zou fijn zijn om te winnen

 • Reply
  Natascha
  9 februari 2016 at 21:16

  Amai echt super !! Dit item staat al even op mijne wishlist voor de zoontjes.
  Jamie is net vandaag 1 jaar geworden, dus zou een leuk (laat) verjaardagscadeautje zijn.
  FINGERS DOUBLE CROSSED !!!!!
  Ik vind de meeste leuk maar als ik zou moeten kiezen dan de blauwe zigzag.

 • Reply
  Trang
  9 februari 2016 at 21:20

  Wauw super handige zakken, hup spelen daarna dichtdoen en weg is de “rotzooi” ;). Als ik mag kiezen zou ik voor de Play & Go speelkleed / opbergzak panda Eef Lillemor gaan. Past perfect bij mijn twee panda boys ?

 • Reply
  Meena Hindmarch
  9 februari 2016 at 21:21

  The Mr Moustache bag is my favourite- very cool

 • Reply
  Bouke Derycke
  9 februari 2016 at 21:25

  Wauw super winactie. Heb deze opbergzakken al een tijdje in de gaten! Ze zien er echt fantastisch uit. Opruimen wordt een plezier voor Sam en mama 🙂
  Ik doe graag mee voor het Play&Go speelkleed/opbergzaak Panda Eef Lillemor. Hopelijk eens geluk.
  Leuke blog trouwens, ben een trouwe lezer 😉
  groetjes
  Bouke

 • Reply
  tessa
  9 februari 2016 at 21:25

  Ohh super leuk!! Wij zouden graag de panda opbergzak willen winnen!?

 • Reply
  Isabelle
  9 februari 2016 at 21:26

  Lieve Nathalie wat een fijne winactie weer! Nu mijn favo webshop in beeld! Love everything! 90% van merles items in haar kamertje komen er vandaag ?! Wat ontbreekt is een heerlijke opbergzak diamond pink! Lijkt me super tof. Ps ik heb alleen geen Facebook, hopelijk geen probleem?! Liefs Isabelle

 • Reply
  Jennifer
  9 februari 2016 at 21:30

  Die met de panda’s vind ik o zo leuk! Hij staat al op een wensenlijstje, maar winnen is natuurlijk nog leuker!

 • Reply
  Marieke boersma
  9 februari 2016 at 21:31

  ‘Sometimes being a brother is even better than being a superhero’
  Ik ga voor die stoere superhelden opbergzak voor mijn 2 lieve binkies!
  Ideaal voor hun lego.
  Fingers crossed!!

 • Reply
  Jelka
  9 februari 2016 at 21:33

  Oooooh ❤️❤️❤️
  Ik doe mee voor de panda versie ?
  Zo’n supercoole opbergers ????

 • Reply
  Nova
  9 februari 2016 at 21:33

  Love it love it love it!

  Ik ga ook voor de panda!

  I’ll keep my fingers crossed.. ?

 • Reply
  Denise
  9 februari 2016 at 21:51

  Wat een handige opbergzak! Ik doe graag mee, ik ga voor de opbergzak met panda motief

 • Reply
  Jessica
  9 februari 2016 at 21:53

  Jaa! Te leuk weer.. Wij gaan voor de leuke snorretjes!

 • Reply
  Lynn
  9 februari 2016 at 22:02

  Heel leuk om thuis op te bergen of om op visite te gaan met speelgoed in aanslag 🙂 ik zou voor de panda versie kiezen of de blauwe zig zag vind ik ook wel heel leuk.

 • Reply
  Mandy Seijmonson
  9 februari 2016 at 22:04

  De panda variant staat hier al een hele poos op de wishlist. Zou dit ons geluksmomentje zijn?! ❤️?

 • Reply
  Ellen Vogelzang
  9 februari 2016 at 22:05

  Deze opbergzak staat al heeeeeel op mijn verlanglijstje, vooral de badminton print vind ik heel erg leuk! De giveaway komt op een goed moment, eind deze maand wordt mijn zoontje 2 jaar en dan krijgen we dus NOG meer speelgoed!

 • Reply
  Marisa
  9 februari 2016 at 22:14

  Ohhhh Wij doen mee voor de panda opbergzak! ??✔️

 • Reply
  Sarah
  9 februari 2016 at 22:20

  Uiteraard alweer een leuke webshoptip 🙂 wij kiezen de Moustache versie voor onze kleine meneer! Xxx

 • Reply
  Katleen
  9 februari 2016 at 22:48

  Super mooie spullen op ‘ps ik hou van jou’. Charlotte zou heel blij zijn met de badminton versie ?. Terwijl ik heel opgelucht zou zijn dat haar spullen snel opgeruimd zijn en dat ik niet weer een half uur moet zoeken achter haar favoriete speeltje ?.

 • Reply
  Kim_xazoe
  9 februari 2016 at 22:55

  Jaaa wat leuk! Ik wil al zo lang een opbergzak, i’m in love with the panda’s ❤️

 • Reply
  Karen
  9 februari 2016 at 22:57

  Mijn favoriete opbergzak is de panda versie van eef lillemor. Quinn zal zo met plezier zijn blokken en auto’tjes leren opruimen want iedere keer hij een pandabeertje ziet begint hij te lachen ☺️ X

 • Reply
  Roshanie Dianda
  9 februari 2016 at 23:24

  Mijn zoon heeft de Play&Go opbergzak met panda’s, echt ideaal voor in dit geval de lego.

  Ik zou graag kans maken op de diamant pink versie voor mijn dochter!

 • Reply
  Miekske Dingens
  9 februari 2016 at 23:37

  Wat een mooie actie! Heel graag een kansje voor onze kleine kapoen! Lijkt me reuzehandig 🙂 Heb zonet ook een kijkje op de pagina genomen, het vloerkleed van de beer van Bloomingville is ook onwijs schattig!
  Graag een kansje op de opbergzak: zigzag blauw

 • Reply
  Anke
  9 februari 2016 at 23:38

  Oh! Een pink diamond zou als geroepen komen, nu mijn dochtertje sinds kort het uitgieten van de bak vol Duplo het einde vindt! Gewoon lekker warm op zo’n speelkleed kunnen spelen samen zonder al te veel opruimen nadien lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Liesbet R
  10 februari 2016 at 00:17

  Ooh, de panda’s van Eef Lillemor, zonder twijfel! <3

 • Reply
  Nicole Scholz
  10 februari 2016 at 03:43

  I want a black and white one. That would be amazing to win. Thank you.

 • Reply
  Cindy Sanders (kidsbrandrep)
  10 februari 2016 at 05:15

  Als wij winnen gaan we voor de panda opbergzak. Deze zou geweldig staan op Fleur haar zwart witte kamer.

 • Reply
  Sandra
  10 februari 2016 at 07:12

  Super leuke site idd. Deze Opbergzak staat op t lijstje van m’n jongste die in maart 1 wordt. Maar hem winnen zou natuurlijk nog gaver zijn. De opbergzak Mr Moustache Vind ik t leukste!!! Past helemaa bij ons snorren thema in z’n kamertje.

 • Reply
  Iris
  10 februari 2016 at 09:17

  Wat een gave opbergzakken, ik zie mijn peuter er al mee door de kamer zeulen.
  Ik vind de Panda opbergzak het allerleukst

 • Reply
  Gaylin
  10 februari 2016 at 09:53

  This is such an incredible giveaway ! All of the designs are amazing but I must say I really love the Play & Go zigzag blue. Our son has an ever growing collection of cars and this would be just perfect ( and a very lovely eye catching way ) for storing them !

 • Reply
  anne
  10 februari 2016 at 10:22

  De blauwe zig zag is toch wel heel leuk. Beau speelt graag en dan kan ik het in 1 keer opruimen. Vind alles leuk in de webshop maar de knutsel lijn van djeco is zo mooi!

 • Reply
  Fiendq
  10 februari 2016 at 10:35

  Leuk seg! Die pink diamond is leuk voor in onze meid haar kamertje?

 • Reply
  Sharon
  10 februari 2016 at 11:54

  Gaaf, gaaf, gaaaaaaf! Ik zou zo graag Diamnond Pink winnen <3

 • Reply
  Sanne
  10 februari 2016 at 12:02

  Oeeh de zak met pandamotief is favoriet!

 • Reply
  Bernadette
  10 februari 2016 at 12:02

  Oh grote nobodinoz fan hier al, daardoor staat psikhouvanjou al bij onze favorieten!
  Wij zouden ontzettend graag de opbergzak met de panda’s winnen!

 • Reply
  Charlene
  10 februari 2016 at 12:27

  Ohhh hier staat de opbergzak op de wishlist, handig en supermooi de Panda Eef Lillemor opbergzak, kan ik stylish al die boys toys kwijt!!!

 • Reply
  Juliet Waters
  10 februari 2016 at 13:35

  Such a fantastic idea!!! Love the monochrome moustache design.

 • Reply
  Marjolein
  10 februari 2016 at 13:42

  Ohhhh leuk!!! Ik doe graag mee. Wil graag een zwart/witte. Maakt me nog niet eens echt uit welke…
  Hopen dat ik win 🙂

 • Reply
  Sisi
  10 februari 2016 at 14:02

  Superleuk!! Ik doe graag mee maar bezorg je mijn keuze per PM want onze kleine muis is er nog niet maar ik heb wel al mijn keuze gemaakt qua kleur maar moest ik het verklappen dan zou het niet fijn zijn want ik tel af!! 6weeks left 🙂 x

 • Reply
  Sofie De Neve
  10 februari 2016 at 14:43

  Ooooh, ik hou van deze! Ik ga voor de diamond deep mint, wat een fantastisch cadeau zou dat zijn zeg 🙂

 • Reply
  Alyt
  10 februari 2016 at 15:10

  De Play & Go staat al zolang op mijn verlanglijstje….en mijn dochter vindt ‘m ook erg mooi.
  Wij gaan voor Diamond Pink!
  Want: DIAMONDS ARE GIRLS BEST FRIEND

 • Reply
  Cathelijne
  10 februari 2016 at 17:57

  Ik heb de webshop “PS ik hou van hou “net ontdekt dankzij een vriendin: samen hebben we de spelletjes voor kleuters zowat leeggekocht denk ik 🙂 PRACHTIG aanbod! Binnenkort nog een keertje webshoppen dus!
  En wat een heerlijke winactie! De opbergzak ‘panda Eef Lillemor’ is zo mooi, dat daar onze duplo wel héél erg mooi in zou passen!
  Fingers crossed!!!

 • Reply
  Niki
  10 februari 2016 at 21:12

  Zigzag rood is te tof! Supercool motief en een hele mooie kleur rood! Duimen, duimen, duimen!

 • Reply
  Dhini
  11 februari 2016 at 15:08

  Gaaf! Ik doe mee. Die met panda is te gek

 • Reply
  Marloes
  11 februari 2016 at 16:00

  Oehhh leuk! Met mijn rommelige tweeling zou ik heel blij worden van de blauw met witte zig zag.

 • Reply
  Trui
  11 februari 2016 at 22:56

  Dag Nathalie!
  Opnieuw een prachtige actie, waarvoor ik graag mijn kansje waag.
  Het speelkleed van Play & Go staat al een tijdje op het verlanglijstje van deze fiere mama…
  Het zou fantastisch zijn om in minder dan 2 minuten een opgeruimde woonkamer te hebben, tot nu toe een droom, maar misschien… dankzij Unicorns & Fairytales en PS ik hou van jou… niet meer, of wat zong Marco Borsato ook alweer over dromen? 🙂
  Mijn voorkeur gaat uit naar het Diamants Deep Mint.

 • Reply
  Michele
  12 februari 2016 at 20:51

  Panda Eef Lillemor is onze favoriet! En ik kende de webshop Psikookvanjou ook! Geweldige spulletjes en echte eyecatchers voor de kinderkamer. De opbergzak is zo mooi dat je kindje vergeet dat zij aan het opruimen is! Een moeders droom 🙂 Ik heb trouwens in mijn laatste Kunstprikkels blog ook aandacht besteed aan deze shop; great minds think alike!

 • Reply
  Kimberly van Kleef
  12 februari 2016 at 21:23

  O H H H / heb er serieus net na zitten kijken en een foto na manlief gestuurd. Vinden die met de panda toch wel echt super leuk! Worden namelijk heel blij van alle duplo die overal ligt, daarbij hebben wij van die heerlijke super koude plavuizen. Zou een heerlijk speelkleed zijn en voor mama ideaal met opruimen! Doen heel graag mee ?

 • Reply
  Melissa Polfliet-deJonge
  12 februari 2016 at 21:25

  Wow de Diamonds deel mint is echt prachtig. En lijkt mij super handig voor ons boefje liam. Hij word in maart 1 maar geeft al aardig wat speelgoed wat mama elke dag bij elkaar raapt. Deze play & go zou daarvoor een hele uitkomst zijn. Kan ik weer wat sneller genieten van een warm bakje thee en neerploffen op de bank haha. Want meneertje is ook al druk aan het oefenen met stappen en kruipen en mama staat dus niet stil de hele dag hihi. Maar ik geniet er elk moment van ?

 • Reply
  Sophia van Etten
  12 februari 2016 at 21:43

  Oh wat een leuke win-actie. Deze opbergzak staat al een tijdje op mijn wensenlijst. Ik doe graag mee. Mijn voorkeur gaat uit naar de panda, zo leuk. Ideaal voor mijn jongens die nu na Duplo de Lego aan het ontdekken zijn. Nog kleinere stukjes dus perfect om hierin op te bergen.

 • Reply
  Mirte
  12 februari 2016 at 22:27

  Super tof! Blijft een leuke webshop. En de play&go staat ook al een tijd op m’n lijstje.. ☺️ De panda opbergzak is fantastisch! ??

 • Reply
  Julia Kichari
  12 februari 2016 at 23:29

  Ooooh die is super cool! Te gek voor in de woonkamer of in de slaapkamer van de jongste. Hij wordt binnenkort 1 en dit zou alvast een mooi cadeau zijn!
  Wij kiezen voor de pandaprint 🙂

 • Reply
  Jacksons_mommy
  12 februari 2016 at 23:59

  Gaaf! Hier staat de Panda op opbergzak al een tijdje op onze wishlist. Zou te gek zijn voor Jackson z’n 2e verjaardag ?

 • Reply
  Eve
  13 februari 2016 at 12:24

  Super Give away!
  Zo moeilijk kiezen, zowel de panda als de snorren zijn zoooo leuk! Toch zou de pandaopbergzak perfect passen in zijn nieuwe kamer.

 • Reply
  Catherine
  13 februari 2016 at 18:10

  Oh, wat zou ik deze keer graag in de prijzen vallen! Wij zijn dolverliefd op de diamond pink!! Dit zou een prachtige verrassing zijn.
  ??????

 • Reply
  Deborah
  13 februari 2016 at 21:58

  Wat een leuke win actie. Ik doe super graag mee voor de panda opbergzak. Nu hopen op heel veel geluk ?

 • Reply
  Linda Meester
  13 februari 2016 at 22:21

  Wij hebben al een zaklose stofzuiger en hoe regelmatig moet ik de opvangbak omkiepen voor meisjeslego/ playmobil onderdelen van drie dochtertjes. Hallelujah voor de Play-and-Go. En zigzag rood steekt goed af tegen het zoetsappige roze hier in huis

 • Reply
  Silvanna Mahulette
  13 februari 2016 at 22:57

  Ik ga voor de panda uitvoering ?
  ?

 • Reply
  leentje vonk
  13 februari 2016 at 23:22

  Ahhh die staat al zolang op mijn verlanglijstje!!! Psikhouvanjou is een super leuke webshop! Ik ben al 2 keer heel erg goed geslaagd bij hun. Ruim assortiment, snelle levering en het gemak van achteraf betalen. (Altijd makkelijk, niet eerst hoeven wachten op je salaris)
  De Nobodinoz en Ferm Living opbergmanden staan prachtig in de woonkamer en de slaapkamer van mijn 3 jarige zoontje Sem. De Djeco 3 lagen chez carot puzzel is ook een vreselijk groot succes, hier word erg veel mee gespeeld. Lekker warm op het OYOY mini kids adventures kleed. ? Alleen op de kamer van mijn oudste ligt nog helemaal niks op de vloer. En laat hij nou net een grote lego fanaat zijn en een hekel hebben aan het graven in zijn opbergbak voor dat ene kleine stukje. De play & Go speelkleed zou zo ideaal zijn hiervoor! En naast dat de Lego hiermee in een momemt is opgeruimd, is hij ook handig mee te nemen naar fam en vrienden als wij daar even een bakkie willen gaan doen. Nooit meer kids die zich vervelen ? Dat wordt duimpje draaien ?

  Wij zouden dolblij zijn met de Play & Go speelkleed /opbergzak met Mr Moustache print ?

 • Reply
  Stéphanie Decaux
  14 februari 2016 at 09:47

  Oooh ik wil voor emyl wel eentje met snorren! X

 • Reply
  Astrid
  14 februari 2016 at 11:51

  Ik vind de snorretjes en de panda’s het leukst!

 • Reply
  Rachel
  14 februari 2016 at 19:42

  WAUW, te gek! En hoe handig om alle kleine ‘rommeltjes’ meteen op te kunnen bergen. Leuk voor de kleintjes en super handig voor de papa’s en mama’s! Wij duimen mee voor de panda Eef Lillemor versie! Een prachtig cadeau voor de eerste verjaardag. ????

 • Reply
  Eline
  14 februari 2016 at 21:42

  Waaaaw!! Deze staat echt al héél erg lang op mijn verlanglijstje. Nu Tilde groter wordt en meer op een speelmat begint te spelen, wil ik heel graag een Pink Diamond aanschaffen.

 • Reply
  lieselot
  15 februari 2016 at 09:02

  Superleuke winactie & wat een mooie shop!! Gevaarlijk, Hihi 🙂
  Ps: I loooooove de handige opbergzak (ideaal vr de kleinste monstertjes die bij mij op therapie komen) én de tipi’s.. Prachtig én leuk = perfect combo!! X

 • Reply
  Kristel
  15 februari 2016 at 20:42

  De panda zouden we hier heeel blij mee zijn! Het lijkt hier af en toe wel een speelgoedwinkel 😉 dus opbergers nooit genoeg, zeker niet zo’n mooie als deze!

  We duimen!
  Liefs Jip & Puck
  En mama Kristel_hoera_vandaag

 • Reply
  Carmen
  15 februari 2016 at 20:45

  Wauw wat een toffe actie! De pandavariant vinden wij helemaal geweldig, staat al heel lang op onze wishlist! #duimduimduim XO

 • Reply
  Claudie Retel
  15 februari 2016 at 20:48

  Oh heel erg leuk voor onze twins! En wat een leuke webshop! ♡♡
  Wij zouden heel graag de panda versie willen winnen. Wij houden van monochrome maar ook van Panda’s. Ons zoontje heet Bamboo ;-). Twice the fun twice the mess. Vandaar heel erg graag! ♡♡

 • Reply
  Marguerita
  15 februari 2016 at 20:58

  Die met pandaberen vind ik geweldig, maar is uitverkocht zie ik. Dan de pink diamonds 🙂 erg leuk deze actie, wij hebben al zo’n zak, maar ik zou er graag nog een bij hebben. Ze zijn ideaal 🙂

 • Reply
  Sara
  15 februari 2016 at 21:56

  Ik doe graag mee voor de pandas of de diamond roze!

 • Reply
  Meike Staals
  15 februari 2016 at 21:58

  Wat een gaaf cadeau, zo’n Play & Go opbergzak! Ik heb meteen de webshop bij mijn favorietjes gezet, ze hebben geweldig leuke spulletjes! Mijn knappe kerel wordt donderdag 1 jaar en zou dolgelukkig zijn met zo’n magisch speelkleed/opbergzak. Stach vindt het heel erg leuk om al het speelgoed op te ruimen en terug uit de zak/doos te halen, dus dit zou helemaal perfect zijn! Ik denk dat hij die met de superhero’s het leukste zou vinden, of die met de blauwe zigzag.
  Ik ga alvast duimen, toitoi!

 • Reply
  Kim
  15 februari 2016 at 22:18

  Jaaa die play&go opbergzakken / speelkleeden zijn zo handig en leuk. Ik zou er dol graag een met panda’s winnen, maar ik zag dat deze uitverkocht is. Dan zou ik voor de Play & Go speelkleed / opbergzak diamonds deep mint gaan. Ik kijk er naar uit om duizend stukjes duplo op te ruimen haha Ik ken de shop, super spulletjes! X

 • Reply
  Minibelle
  15 februari 2016 at 22:28

  Erg tof!
  Zigzag is mijn favo!!!

 • Reply
  Julia
  15 februari 2016 at 22:41

  Hier al panda ogen gehuild voor zo een pandazak… Opruimen anno 2016!

 • Reply
  Laila
  16 februari 2016 at 02:07

  Gaaaf! En superhandig. Mustache is hier favoriet.

 • Reply
  ellen
  16 februari 2016 at 13:48

  supertof speelkleed. Zigzag blauw is hier de favoriet!

 • Reply
  Eline Praille
  16 februari 2016 at 18:13

  Hey, JUF NATHALIE

  Ik heb nog in jou klas gezeten in Sint-Lutgardis,
  Is alles oké met jou?

  Ik zou graag mijn kans wagen om zo’n leuke tas nummer 1 te winnen,
  Ik zie wel….

  groetjes!!!

  Eline Praille

 • Reply
  abel
  16 februari 2016 at 22:24

  Leuk! Vake waagt ook graag een kansje! De panda’s aub! Onze kleinzoon van 22.5 maanden komt een dagje per week bij vake en moeke en intussen hebben wij ook een volledige collectie opgebouwd met speelgoed ;-). Moet soms opletten om niet te struikelen over de legoblokjes! Dit zou een leuke oplossing kunnen zijn! Zo kan hij ook op een speelse manier leren opruimen! Toffe winactie.

 • Reply
  Stephanie
  16 februari 2016 at 22:39

  Super leuke blog, Nathalie! Ik doe ook eens mee, de diamond deep mint geniet m’n voorkeur!
  Keep up the good work!

 • Reply
  Sofie
  16 februari 2016 at 22:40

  Zeer leuke actie! De zigzag rood zou hier heel welkom zijn om de duplo-blokken in te verzamelen….

 • Reply
  Joukje
  16 februari 2016 at 22:52

  Super leuke actie! Ik zou graag de panda versie willen winnen voor mijn beide kids..? Mooie zakken en lijkt me reuze handig om hun speelgoed weer makkelijk te Verzamelen en op te ruimen! X

 • Reply
  nienke
  16 februari 2016 at 22:59

  Oehhh ik vind ze allemaal mooi! Maar ik doe mee voor de panda opbergzak!??? We hebben nog ‘n heel huis in te richten, dus hij zou goed van pas komen (in het kamertje dat het allerleukst is om in te richten)!??
  Fingers crossed!

 • Reply
  Latifa
  17 februari 2016 at 15:04

  Ooh die met de pandakopjes is tof ?

Leave a Reply