Unicorns & Fairytales
noppies - unicorns & fairytales
fashion kids Winactie & Give away

Noppies Giveaway

Het is tijd voor een leuke Noppies Giveaway. Je kent Noppies waarschijnlijk wel! Ik kende het eerst van zwangerschapskledij maar ze hebben ook ontzettend leuke kinderkleding. 

 

Betaalbaar en goede kwaliteit. Zo vind ik Noppies. Sommige items zijn onze smaak, anderen niet. Wij hebben 2 shirts om onder de Kerstboom voor het petekind van mijn vriend te leggen  en … wat zijn die zacht! Heerlijk. Ik ben benieuwd wat ze van de shirts gaan vinden. Ze zijn eerder neutraal met toch hier en daar een print en tekst.

noppies - unicorns & fairytales

Op de website van Noppies vind je alle items, van positiekledij tot kinderkledij en ook de winkels waar je Noppies kan vinden. Ik maakte een selectie van mijn favoriete items uit de collectie voor jongens. Vince had als baby een leuk jeansbroekje met een rekker, die zat geweldig goed. Ideaal voor baby’s die nog veel kruipen en liggen. Ik hou het broekje sowieso bij voor een tweede.

 

 

Outfit inspiration Noppies
Ik vind dat ze hele leuke truien hebben. Ook de jeans staat wel op mijn wishlist. Noppies heeft kledij voor kinderen van 0 tot 8 jaar, ook voor prematuurtjes. Klik *hier* om de collectie te bekijken. De meisjeskledij is ook de moeite waard.

 

<<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>>>

noppies - unicorns & fairytales

 

Ik mag iemand heel blij maken met deze leuke trui in maat 116! Wil jij graag deze trui onder de Kerstboom kunnen leggen? Laat dan even in een comment voor wie jij deze trui wil winnen. Je kan ook via Instagram meedoen. De voorwaarden vind je **hier**

Meedoen kan tot en met zaterdag 28 november. Op 29 november maak ik de winnaar via mijn facebookpagina en instagram bekend. 

Ken jij Noppies? Doe je mee met de winactie? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Aline
  22 november 2015 at 20:53

  Deze heb ik van de week nog bekeken in maat 116!!! :-D Mijn oudste is gek op het dragen van T-shirts met een vest erover! Kan hij iets uit doen als hij met zijn vriendjes heeft gestoeid op school 😉 En aangezien zijn hele outfit elke avond in de was kan, maak ik graag kans op dit vrolijke exemplaar! 

 • Reply
  Rebecca
  22 november 2015 at 21:20

  “Waaaaw!” zei m’n zoontje Roan toen hij deze trui zag. “Mama, ik wil die trui graag hebben.” “En waarom dan wel Roan”, vroeg ik hem. “Ale mama, je weet toch dat blauw m’n lievelingskleur is!? Daarom wil ik die!”

  Fingers crossed!!!

  • Reply
   Nathalie
   22 november 2015 at 21:22

   zalig!!!

 • Reply
  Iris
  23 november 2015 at 11:44

  Wat een supergave trui! Dat is echt mijn kleur, eeh, ik bedoel natuurlijk, de kleur van onze zoon 🙂

 • Reply
  jeanne
  23 november 2015 at 13:00

  Super 🙂 voor mijn zoon 😉

 • Reply
  steve A
  23 november 2015 at 23:21

  Mooi !!! Liked & shared voor mijn petekindje … Heb ik al een mooi pakje voor onder de kerstboom 😉

 • Reply
  steph M
  24 november 2015 at 00:07

  Like & share voor mijn lief neefje die dit jaar heel flink is geweest (y)

 • Reply
  nan DD
  24 november 2015 at 00:46

  Kans gewaagd voor mijn kleinzoon… Hiermee zou hij schitteren op het kerstfeest 🙂

 • Reply
  Sybile
  24 november 2015 at 14:44

  Ik doe graag mee voor mijn bestie haar zoontje Arthur! Ik zie hem al helemaal voor mij met deze hippe coole pull. Ideaal als kadootje van de Sint of Kerstman. Wish me luck!

 • Reply
  Liz De Martelaere
  24 november 2015 at 19:13

  Blauw is de favoriete kleur van mijn neefje! Dit zou een mooi cadeau zijn van mijn ongeboren dochtertje voor haar neefje.

Leave a Reply