Unicorns & Fairytales
moeders voor moeders - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life Personal

Steun moeders voor moeders

Tijdens de adventsperiode is het de bedoeling om extra aandacht te besteden aan elkaar, een lichtje te zijn voor elkaar en eens na te denken over het leven. Wil je iets goed doen? Wel, steun moeders voor moeders in samenwerking met mundo melocotón

Erika Van Tielen gaat samen met Dauwke enkele gezinnen verwennen met leuke kerstcadeaus die, dankzij Moeders voor Moeders rechtstreeks bij die gezinnen terechtkomen die het het hardst nodig hebben. Geweldig toch? Zulke initiatieven zet ik héél graag in de kijker. Niet iedereen heeft het even makkelijk en dat besef ik maar al te vaak. Soms ook niet en klaag ik maar na even goed na te denken en de televisie op te zetten kom ik vlug weer in de realiteit terecht. Iedereen moet hard werken maar soms is het makkelijk om iemand te steunen.

Je steunt de actie #mmvm (mundo melocotón voor moeders) zelf door tussen woensdag 25 november en zondag 13 december in de deelnemende winkels enkele winterse artikelen als babymutsjes, hoodiesjaals, tweedelige pyjama’s, kruippakjes, velours slaapzakjes, kamerjasjes en duodekentjes te kopen. Hierdoor gaat er 1€ per stuk rechtstreeks naar Moeders vooor Moeders. Volg de mmvm-actie ook via www.facebook.com/mundomelocoton . Je kan een overzicht vinden van de deelnemende winkels via deze *LINK*. Toch de moeite om eens even te kijken hoor.

Dit zijn de deelnemende artikels:

moeders voor moeders - unicorns & fairytales

moeders voor moeders - unicorns & fairytales

Ik heb zelf een kamerjasje besteld. Zelf steun ik altijd projecten door kleine bijdragen te leveren of mee te doen al zulke dingen. Waarom zouden we het niet doen? We geven vaak ons geld uit aan dingen die we eigenlijk niet écht nodig hebben. Sommigen van ons voelen dat niet. Waarom zouden we dan niet letten op waar we iets kopen om zo toch iemand anders te steunen?

Ga jij eens een kijkje nemen in deze winkels? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply