Unicorns & Fairytales
elektrische fiets Frappé FBC200 - unicorns & fairytales
moederschap My life Personal

Meer op pad met de Frappé, mijn elektrische fiets!

De Frappé FBC 200 500Wh is een hele mooie en krachtige elektrische fiets. Ik mocht hem nu al enkele weken testen en ik ben er heel tevreden van. Ik kreeg ook al van verschillende mensen te horen wat ee mooie fiets het is. Nog een voordeel: ik neem nu veel vaker de fiets in plaats van de auto. Lees je mee hoe deze fiets een meerwaarde is?

Ik vond fietsen helemaal niet leuk

Ik moet het bekennen: ik vond fietsen helemaal niet leuk. Nooit gedaan. En dat vond ik spijtig want eigenlijk wou ik wel van die mooie fietsritten maken. Maar telkens begon ik er met volle goesting aan en na een half uur was ik het al beu… Geen idee waarom, maar zelfs toen ik nog aan topsport deed en uren kon lopen, aan krachttraining deed en 6 dagen van de 7 trainde, fietsen ging me niet af… Ik was dus heel blij toen ik eerst een bakfiets had (elektrisch uiteraard) en nu deze mooie stadsfiets, de Frappé FBC 200 500Wh. Deze elektrische fiets heeft mijn leven op een positieve manier veranderd en ik ben zo blij dat ik hem heb ontdekt. Laat me je vertellen hoe deze fiets me heeft geholpen en waarom ik er zo enthousiast over ben.

Vanaf het moment dat ik op de Frappé FBC 200 stapte, voelde ik meteen het verschil met een gewone fiets. Gelukkig maar natuurlijk. Het is ongelooflijk handig en efficiënt. Ik ben begonnen om de fiets te gebruiken voor mijn dagelijkse boodschappen en om naar vrienden te gaan. Het bespaart me tijd en gedoe. Ik kan moeiteloos langere afstanden afleggen en kom altijd snel op mijn bestemming aan. Het heeft me geholpen om meer te bewegen en tegelijkertijd minder afhankelijk te zijn van andere vervoersmiddelen. Geen last meer van de tegenwind en heuvels, niet meer druipend van het zweet aankomen. Bovendien laadt de batterij snel op, wat zeker ook een voordeel is als je hem bijvoorbeeld mee op vakantie neemt.

Wat ik ook fantastisch vind, is dat het merk Frappé alles heeft gedaan om het leven met deze fiets gemakkelijk te maken. Ze hebben gedacht aan de details en accessoires ontwikkeld die perfect passen bij de Frappé FBC 200. Ik ben op zoek naar een fietsendrager, zodat ik mijn fiets gemakkelijk kan meenemen op fietstochten buiten de stad. Ik ben enthousiast over het vooruitzicht van fijne ritjes met mijn gezin, waarbij we samen kunnen genieten van de prachtige natuur. Uiteindelijk kom je toch weer op andere plekken die als je te voet of met de auto bent niet zou ontdekken.

Als je op zoek bent naar een fijne en mooie elektrische stadsfiets, dan is Frappé FBC 200 500Wh absoluut een geweldige keuze. Het is een fiets die je helpt om meer te bewegen, tijd te besparen en te genieten van je rit. Het merk Frappé heeft een geweldige fiets gecreëerd die een waardevolle toevoeging is aan mijn dagelijks leven. Ik ben zo blij dat ik deze fiets heb ontdekt en ik weet zeker dat anderen er net zo van zullen genieten als ik. Stap op en ervaar zelf de geweldige hulp die de Frappé FBC 200 te bieden heeft!

Frappé wie?

De term “Frappé” is oorspronkelijk afkomstig uit de wereld van ballet. In het Frans verwijst “battement frappé” naar een beweging waarbij de voet vanuit een gebogen positie naast de enkel van het ondersteunende been begint. De voet strekt zich vervolgens snel en krachtig uit naar een rechte positie en raakt daarbij de vloer.

In ons werk hebben ze voortgebouwd op de puurheid, precisie en dynamiek van ballet, en dit vertaald naar de wereld van het stadsfietsen. Als een balletdanser willen we dat je de stadse fietstocht ervaart in zijn meest pure vorm, waarbij je geniet van een nieuw gevoel van vrijheid dat voortkomt uit de perfecte combinatie van beweging en plezier.

Om je te helpen dit doel te bereiken, hebben ze Frappé ontwikkeld als een puur moderne, praktische en innovatieve fiets voor het stadsleven, geschikt voor dagelijks gebruik.

Kortom, de Frappé FBC 200 500Wh is een fijne elektrische fiets die aan al mijn behoeften voldoet. Bovendien vind ik hem ook supermooi… Ik ben heel blij dat ik deze fiets mag testen. Binnenkort gaan we onze fietsen meenemen op uitstapjes! We genoten al van een fijne picknick, ik gebruik hem om naar vrienden te rijden en om snel naar de winkel te gaan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik de auto nu meer thuis laat.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply