Unicorns & Fairytales
autostoel - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves Webshoptips

De leukste hoezen voor autostoelen!

Wij hebben een Stokke iZi Go Modular autostoel van BeSafe. Een heel goede autostoel, zelfs één van de veiligste die er zijn volgens verschillende testen. Maar wat ik jammer vind is dat je er geen beschermingshoes kan overdoen. Deze autostoel lijkt heeft ook een vijfpuntsgordel waardoor niet alle voetenzakken passen. Maar daar was Ukje, die sinds enkele weken ook een BeSafe iZi Go Modular hoes heeft!

 

BeSafe iZi Go autostoel hoes

Van het merk zelf bestaan er geen andere hoezen. Wat ik wel jammer vind. Ik vind het aangenaam om van hoes te wisselen in de autostoel, zeker in de zomer of na een ongelukje. Wat ben ik dus blij dat Ukje er is. Nu kunnen we dus wél een BeSafe iZi Go hoes bestellen. Ik mocht er eentje testen en ik koos een leuk zomers kleurtje. Het bevestigen duurt absoluut niet lang. Je moet wel nauwkeurig werken maar de instructie is duidelijk te zien op onderstaand filpmje.

 

Stokke BeSafe iZi Go Modular autostoel

Deze Scandinavische autostoel voor groep O kwam als één van de veiligste uit verschillende testen. Er zijn veel mensen die zeiden tegen mij: “Wat zit je kindje er krap in”. Het is nl. inderdaad zo dat het hoofdje goed beschermd zit en dat er weinig extra bewegingsruimte is in vergelijking met sommige andere autostoelen. Maar dat heeft ook te maken met die veiligheid natuurlijk. Lex slaapt er heerlijk in dus veel last ondervindt hij er niet van. De autostoel kan je kiezen in de kleur van je Stokke kinderwagen. Maar het handigste aan deze autostoel is de ingebouwde en uitvouwbare zonnekap! Je kan het hoofdkussen ook verwijderen als de baby wat groter wordt. De BeSafe iZi Go Modular kan ook worden bevestigd in de auto met zowel veiligheidsriemen als een Isofix base. Hij voldoet aan de i-size veiligheidsnorm. Omdat hij een vijfpuntsgordel heeft passen er niet alle voetenzakken op, dus daar moet je wel rekening mee houden. Wij hebben een voetenzak van Bamboom.

Zoals je ziet een hele veilige en goede autostoel. We gebruiken hem nu enkele maanden en we zijn er wel tevreden van. Ik moest in het begin wel wennen aan dat hij zo nauw was maar nu zijn we dat gewoon. Het enige nadeel was dat er geen hoezen voor waren maar nu dus wel!  

 

Ukje

Ken je Ukje trouwens nog? Ik schreef er al over toen ik de hoes voor de Babybjörn Wipper wou laten zien. Ze zitten daar niet stil want ze blijven ontwerpen en wat was ik blij toen ze positief konden antwoorden op mijn vraag of ze ook hoezen voor de Stokke BeSafe autostoel gingen maken. Behalve hoezen voor autostoelen hebben ze nog vele andere hoezen van bekende merken (Stokke, Maxi-Cosi, Cybex, Pebbles) . Je hebt steeds de keuze uit verschillende prints. Je kan dus je spullen matchen als je wil. Een absolute aanrader!

autostoel - unicorns & fairytales

autostoel - unicorns & fairytales

 

Hou de acties in de gaten bij Ukje!

Ukje houdt regelmatig leuke acties. Deze week wordt er iemand geselecteerd die zijn aankoopbedrag terug krijgt! Koop je dus iets aan, dan maak je kans om te winnen.

 

Kennen jullie Ukje al? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kool Family
    26 mei 2017 at 18:36

    Ik kende Ukje niet. Ziet er wel heel mooi uit.

Leave a Reply