Unicorns & Fairytales
het grote receptenboek tegen verveling - unicorns & fairytales
My life

Vakantietip: Het grote receptenboek tegen verveling

Binnenkort is het weer zover: twee maanden vakantie. Dan kunnen er wel eens momentjes van verveling optreden. Ik herinner mij dit toch als kind. Ik heb een leuke tip voor jullie: Het grote receptenboek tegen verveling, met allemaal receptjes die je kinderen zullen bezighouden en entertainen. Beware: sommige receptjes vragen de hulp van mama en papa.

 

Het grote receptenboek tegen verveling is een boek met allemaal leuke tips. Spelletjes, knutselwerkjes, recepten en meer. Om te maken en mee te spelen of om op te eten. Nomnom! Er staan receptjes in die je in alle seizoenen kan maken maar natuurlijk ook dingen die je best in een bepaald seizoen maakt zoals een vetbolletje voor vogels. Het boek is eenvoudig, met een duidelijke beschrijving en de prenten zijn getekend.

Er zitten enkele nostalgische knutselwerkjes tussen zoals kleien, eieren beschilderen, aardappelstempels maken enz… Maar er is keuze genoeg zoals je op onderstaande foto kan zien. Een erg leuk boek om in huis te hebben. Wij gaan ons zeker niet vervelen in de vakantie. Ik heb al enkele favorieten aangeduid.

het grote receptenboek tegen verveling - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1478

FullSizeRender 1481

FullSizeRender 1480

FullSizeRender 1479

 

Het boek kan je kopen voor €24,99 via deze link.

 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply