Unicorns & Fairytales
Interieur Musthaves

MUSTHAVE tipi

Ik ben hélemaal in de ban van de leuke tipi’s die je kan kopen/maken. Dit staat dan ook hoog op het verlanglijstje van Vince! Ik schuimde het web af op zoek naar leuke ideetjes voor mijn babykamer interieur! 

Ik ga eerst eens uitpluizen hoe je er zelf een kan maken. Ik heb op Spoonflower al een zalig mooi stofje gezien waaruit ik vele leuke dingen kan maken. Een kussensloop en wolkjes staan al op mijn DIY-lijstje. Manlief is toen hij klein was opgegroeid tussen de echte tipi’s dus ik hoop dat hij zijn doe-het-zelvershoedje opzet en me hierbij wil helpen. De tipi’s van Nobodinoz vind ik het einde! Het kan dus wel eens goed zijn dat ik die gewoon koop… en de decoratie zelf naai! Ik heb enkele leuke interieurs met tipi verzameld op mijn pinterest pagina!

tipi

Wat kijk ik uit naar het moment dat we een groter huisje hebben gevonden! We zijn dus op zoek naar een ander huis maar dat is geen evidentie! We zouden erg graag in de buurt blijven wonen maar de (alleenstaande) huizen zijn hier redelijk prijzig! Ik zou graag een grote kinderkamer hebben zodat we er een leuke speelkamer van kunnen maken! Ook liefst meerdere kamers want we willen nog graag een broertje of zusje voor Vince en mama wil graag een werkkamer.

De babykamer die we nu hebben is redelijk klein en nog niet helemaal naar mijn zin! De decoratie is wel al mintgroen dus ik zit al in de goede richting van wat ik wil. Ik ben niet alleen fan van de tipi’s van Nobodinoz maar ook van hun andere spullen. Ook Ferm Living is een fijn merk, maar duurder. Ik maakte een collage van mijn favoriete items van de beide merken.

 

tipi

 

Wat vinden jullie van mijn keuze?

XOXO Nathalie

 

 

pinit fg en rect red 28 - MUSTHAVE tipi

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kim
  2 januari 2015 at 21:42

  Awh wat zijn die leuk!

  • Reply
   Nathalie
   3 januari 2015 at 09:11

   Ja enorm leuk!

 • Reply
  Joyce
  3 januari 2015 at 11:10

  Die tipi’s zijn echt cool he! Ik hoop er later ook zo eentje in elkaar te flansen, misschien als ons zoontje wat ouder is (nu bijna 11 maanden). Voorlopig hebben we er ook geen plaats meer voor, dus eerst een nieuw huisje bouwen. 🙂 Ik ben helemaal fan van je collage! De combinatie wit-zwart-mint en grafische patronen kan me helemaal bekoren. 🙂

  • Reply
   Nathalie
   3 januari 2015 at 12:13

   Ja het is moeilijk om het niet allemaal meteen te kopen! Nog even geduld….

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
2014, het jaar van de verandering…

Het einde van 2014 is weeral in zicht. Tijd dus voor een terugblik.  Elk jaar heeft wel zo zijn kenmerken....

Sluiten