Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 56 | 5 foto’s, 5 gedachten

Deze week een diary in het teken van 5 foto’s die ik maakte en waar ik meer over wil vertellen. Wij gaan niet op vakantie dit jaar maar we hebben een hele leuke ‘staycation’ met Vince. We zijn al veel uitstapjes gaan doen en voor een peuter is dat ook leuk. Dat levert natuurlijk leuke foto’s én momenten op.

 

 

FullSizeRender 1927

Hier zie je Vince wijzen naar zijn elleboog. Plots kwam hij naar me toe en zei: “Mama, plakkertje nodig, heb pijntje”.  Nou ja, er was niet echt iets te zien. Denk zelfs dat daar enkele weken geleden een wondje was en nu niets meer. De fictieve pijntjes zijn er dus en kusjes en plakkertjes maken alles weer goed. We waren toen net in een speeltuin. Vince liep op het terras en vertelde tegen iedereen over zijn pijntje. Vele mensen speelden mee maar mijn hart brak toen er kinderen op een niet al te lieve manier zeiden: “ik zie niets hoor”. Vince stond daar een beetje verbaasd te kijken en mijn moederhart wilde naar die kinderen lopen en eens goed mijn gedacht zeggen maar dan kwam ik even terug in de realiteit en wist ik dat het er zo aan toe gaat in de wereld haha. Wat vind ik deze leeftijd zo mooi, zo puur en eerlijk en onwetend tegelijk. Zo lief…

 

 

IMG_2375 3

We hebben nu al een tijdje zijn wishbone bike. Maar we hebben er nog niet zoveel mee gefietst. Daar is deze zomervakantie wel verandering in gekomen. Als een echte PRO scheurt hij door de straten. Met zijn zonnebril op (die hij niet wil afzetten!) steelt hij de show. Veel mensen draaien zich om of zeggen een lief woordje. Vince waait dan altijd vrolijk terug. De wishbone bike is trouwens een fiets waar je veel bekijks mee hebt. Ik schrik daarvan. Enorm veel mensen komen vragen van waar die fiets is. Ik denk dat het echt iets ‘online’ bekend is en nog wat minder op straat.

 

 

IMG_2401 2

We kregen ook voor de eerste keer een logee over de vloer. Vince zijn beste vriendje (en mijn petekind) Robin. Ze zijn heel dikke vrienden maar kunnen ook ruzie maken. Dat duurt dan een minuutje en dan is alles weer normaal. Voor de eerste keer hadden we dus twee kinderen. Maar dat ging wel goed want Robin is een flinke jongen, 3 jaar en gaat flink slapen. Het was superlief om te zien hoe deze twee vriendjes genoten van de sleepover. Samen wakker, samen in badje, ontbijten, spelen. Het was een leuke dag!

 

 

IMG_2427 2

Vince is zo enorm enthousiast over alles. Met zijn zonnebril op lijkt hij echt stoer. Deze foto wou ik erbij zetten omdat ik hem ten eerste heel mooi vind en ten tweede één van mijn eerste foto’s is met mijn nieuwe camera. Vince met zijn witte krullen, zegt iedereen. Er zijn enorm veel mensen die aan zijn haar komen haha. Ik had vroeger ook zulk wit haar. Dat is nou wel minder.

 

 

IMG_2588

Hier zie je hem natuurlijk wéér met zonnebril. We gingen met oma en opa naar Mega Speelstad in Wechelderzande. Wat een leuke binnen -en buitenspeeltuin is dat! Hij spotte meteen de schommel en heeft er toch bijna een uur opgezeten denk ik. Nadien was het zand, de huisjes die er zijn en de trein ook heel leuk. We waren blij dat we hem eens van de schommel kregen. Wij komen hier zeker naar terug. Een aanrader!

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply