Unicorns & Fairytales
diary
Diary My life

Diary 35 Vrolijke vrolijke vrienden

Tijd voor de wekelijkse diary! Een weekje met Vince thuis want onze kleine man mocht niet naar de onthaalmoeders. Hij was namelijk nog niet helemaal hersteld en had wat last van zijn buikje. Papa een dag thuis, mama een dag thuis en oma en opa die mee in de bres sprongen, allemaal voor hem! Dat vond hij niet erg hoor want buiten de ziektekiemen in zijn buikje was er met zijn humeur helemaal niets mis. Integendeel, hij leek vrolijker dan anders! • One week with Vince. He couldn’t go to daycare because he was sick so everyone had to help. 

 

Niet leuk natuurlijk dat kleine man af en toe een ongelukje had en dat we zijn bed ook even moesten verschonen. Dat deerde hem minder dan ons. Gelukkig maar. Nou ja, dan maken we maar samen veel plezier. We lachten, dansten en zongen. Vince is een beetje verslaafd aan liedjes. Hij kan al veel liedjes van buiten zingen en maakt er soms zijn eigen versie van. Broeder Jacob , ‘k zag twee beren, hoofd schouders knie en teen… Allemaal kent hij ze.

It wasn’t nice for Vince that he had a little accident once in a while but I guess he didn’t care as much as we did. He seemed happier than ever… Lucky for him. And of course for us too. We had lots of fun together. We laughed, danced and sang. Vince is addicted to songs and knows them all by heart.

 

diary - unicorns & fairytales

diary - unicorns & fairytales

We gingen ook even een luchtje scheppen want zo heel de tijd thuis zitten is toch ook niet leuk. We zagen een kind mokken en een vader die wanhopige pogingen deed om zijn dochter toch mee achter op de fiets te krijgen. “Als je niet mee gaat zijn wij weg hé” of “Als je nu flink mee gaat dan krijg je straks een koek”. Ik en manlief zagen naar elkaar en zeiden: “Dat staat ons ook nog allemaal te wachten”. En Vince kennende … gaat die niet mee maar draait zich om en laat ons staan… Nou hopelijk niet natuurlijk.

We went outside too. In the parc we saw a kid mocking and a dad trying to get her along with him. First he tried with the usual stuff like cookies. Later we heard him say that he would go and leave her behind. None of that worked and my boyfriend and I were looking at eachother and thought the same. This will be us soon…

diary - unicorns & fairytales

diary - unicorns & fairytales

diary - unicorns & fairytales

Mama ging ook nog eens een avondje de deur uit en ging een wedstrijd korfbal zien. Het was leuk om iedereen nog eens terug te zien en gaf me natuurlijk wel kriebels. Maar moederschap combineren met spelen in de topleague is toch niet zo makkelijk als je vriend in shiften werkt.

I went outside too and watched a game of korfball. I used to play and I miss it. But with work and a kid it’s difficult to combine in topleague. It was so nice to see them all again though.

diary - unicorns & fairytales

We gingen in het weekend naar een theatervoorstelling met muziek waar ons nichtje in meespeelde. Vince kon niet zwijgen wat mij gemengde gevoelens opleverde. Een gevoel van trots want hij benoemde elk personage (Roodkapje, konijn, leeuw, (wat wel een wolf was maar goed), lichtjes, bravo,…). Hij maakte zelfs de hele zaal aan het lachen door op zijn schattigst “BRAVO” te roepen toen iedereen stil was.  Langs de andere kant voelde ik me best ongemakkelijk over wat andere mensen ervan vonden dat hij steeds wiebelde, speelde en praatte. Manlief zei dat ik het me niet moest aantrekken maar toch deed ik het. Moeilijk hé.

We also went to the theater. Vince’s niece played. There was lots of music and Vince couldn’t sit still and didn’t shut up hahaha. He was talking all the time. I was proud and also scared of what people were thinking. He was pointing at everything and said the terms. 

diary - unicorns & fairytales

diary - unicorns & fairytales

Er zijn ook deze week heel wat leuke pakketjes binnengekomen. Meer daarover zal je snel wel lezen op de blog. Het zijn erg leuke dingen. En natuurlijk gaat dit steeds gepaard met enkele leuke giveaways.

There were a lot of nice packages this week. More soon on my blog of course. Very nice thing and there will be a giveaway too.

Ik ga ook eens werk maken van een nieuwsbrief denk ik. Zou dit aanslaan? Zou jij je abonneren ? Het plan is een kort overzicht te geven van de leukste en interessantste blogs van de maand en een sneak peak van de volgende maand. Of wat zou je graag willen lezen? Feedback is zeer welkom 🙂 • I am thinking about a newsletter. Would this work? Would u subscribe? Feedback is welcome. What do you wanna read in the newsletter?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Tine
  22 februari 2016 at 08:28

  Aangezien ik dagelijks op Facebook zit en daar de updates die verschijnen en meteen alles lees zegt een nieuwsbrief me niet zoveel. Maar voor anderen kan dit helemaal anders zijn natuurlijk.
  Zolang je maar blijft bloggen

 • Reply
  Nele
  22 februari 2016 at 08:29

  Da’s een moeilijke. Ik ben bij niemand anders geabonneerd op de nieuwsbrieven omdat ik anders een overvolle mailbox krijg. Zelf zou ik het voor mijn blog niet doen – omdat ik denk dat het extra veel werk is met weinig response. Mensen die echt interesse heb in je blog, komen sowieso langs en sommige zijn geabonneerd op de blog zelf. Ik zou me bij jou inschrijven omdat ik nieuwsgierig ben naar het resultaat. Maar natuurlijk ben ik geen goede respondent wat jouw vraag betreft omdat ik altijd enthousiast ben over jouw projecten. En als het bij jou aanslaat zou ik het alsnog overwegen voor mijn eigen blog denk ik. Ik denk dat je de meerwaarde moet overwegen ten opzichte van het werk dat je er moet insteken. En natuurlijk weerhoudt niks er van om het eens te proberen om het later te evalueren. Succes

 • Reply
  Bernadette
  22 februari 2016 at 08:35

  Hoi!
  Ik volg je via fb en ig dus ik zie altijd wel ergens dat je een nieuw stukje hebt geschreven. Voor mij is een nieuwsbrief dus niet nodig.
  Ga vooral zo door met schrijven, ik lees alles met plezier!

  Groetjes Bernadette

 • Reply
  Lieke
  22 februari 2016 at 11:09

  Ik vind een nieuwsbrief niet echt een toegevoegde waarde van wat je nu al aanbiedt. Ik lees je blogs en bekijk je foto’s wel elke keer!

 • Reply
  Pauline
  22 februari 2016 at 22:12

  Ik kom elke dag even kijken hier en zie altijd je berichtjes op FB en IG voorbij komen, ik denk dat ook nog een nieuwsbrief erbij voor mij dan iets teveel word..
  Maar als het jou te leuk om ook nog te doen dan zou ik het zeker proberen hoor!
  Verder leuke foto’s. Vince is net zo een eigenwijsje als Nim denk ik 😉 Xx

Leave a Reply