Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince

Brief aan Vince|10 maanden

Liefste ventje,

Je wordt echt een mannetje met een eigen willetje… We hebben onze handen de laatste dagen vol aan je… Slapen? Nee, wil je niet. Je wrijft je ogen er bijna uit maar slapen, daar doen we niet aan mee. We zijn dan soms genoodzaakt jou in slaap te wiegen. Niet goed! Het is een fase?! Soms slaap je door maar jammer genoeg word je ook vaak ‘s nachts wakker en ben je ontroostbaar. Zo kunnen mama en papa ook niet slapen. Aiaiaiai…

Vandaag was het carnaval bij de onthaalmoeder! Je was een bij! Een baBEE! Zo schattig, om op te eten!

983853 10155253044860565 269383705500015542 n - Brief aan Vince|10 maanden

Achteruit kruipen gaat goed. Nu nog vooruit… Van buik naar achterwerk is geen probleem meer en dat doe je graag. Liggen, zitten, liggen, zitten… Leuk spelletje. Zo kom je ook overal…

Je bent heel graag onder de mensen (net zoals mama) maar oh wee als we je aan iemand durven geven. Dan gaat het lipje naar beneden, de oogjes worden wat angstiger en je armpjes  zeggen genoeg. Neem me terug!  Dit is iets van de laatste tijd: eenkennigheid.

Drukte vind je geweldig. Veel te zien, geluid om op te dansen… Je ging ook voor de eerste keer mee supporteren op de korfbal. Tijdens de babyborrel van je nichtje was er ook zoveel leuks te zien: ballonnen, andere kindjes, grote mensen en veel eten! Je mocht ook eens proeven van lekkere tomatensoep. Smakken!!!! Je eerste portie quinoa is toen ook naar binnen gegaan met heel veel goesting!

Je hebt 4 tandjes! Twee onderaan en twee bovenaan! Dat was pijnlijk! Uiteraard hebben we weeral een snotneusje… Verkoudheden à volenté! Snotterdesnot!

Gaan zwemmen met mama en oma was leuk! Doen we meer… Volgende week gaan we naar Center Parks. Joepie! In maart beginnen we aan et babyzwemmen met nog vele andere kindjes.

Mama gaat stilletjes aan jouw eerste verjaardag plannen! Het wordt een leuk feestje in jouw toekomstige school.

Je verovert vele mensen hun hartje. Vooral dat van je oma, opa en overgrootouders! Zij hebben nog maar oog voor één iemand en dat ben jij! Oh wat word jij verwend! Natuurlijk zien wij jou het liefst van allemaal! Jij bent ons prinsje, ventje, monstertje, bijtje, ons…ALLES!

IMG 0051 2 - Brief aan Vince|10 maanden

 

xoxo

mama

 

 

pinit fg en rect red 28 - Brief aan Vince|10 maanden

You Might Also Like...

    Read previous post:
    Planking time!

    Planking, een bekende term voor sporters, een minder bekende term voor leken. Het is als het ware een plank maken...

    Close