Unicorns & Fairytales
boekentas met naam - unicorns & fairytales
My life Onderwijs Webshoptips Winactie & Give away

Naar school met je eigen gepersonaliseerde schoolspullen & WIN

Hoe leuk is het om met je eigen gepersonaliseerde schoolspullen aan het nieuwe schooljaar te beginnen? Een boekentas met je naam op, een pennenzak, brooddoos, drinkbus en nog veel meer. Overal kan je je naam op laten zetten of een leuke quote natuurlijk. Jij kiest. Wij zijn al een tijdje fan van Bulbby, lieten enkele jaren geleden een boekentas en pennenzak maken en dit jaar mag ik een leuk back to school pakket aan jullie weggeven. Kijk je even mee? 

Boekentas met naam

We lieten een boekentas met naam maken voor Vince en Lex enkele jaren geleden en ook andere gepersonaliseerde schoolspullen. Een nieuwe schooltas is altijd speciaal. Je hebt dat natuurlijk niet elk jaar nodig en zeker niet wanneer ze nog kleuter zijn. Zoveel wordt die rugzak nog niet gebruikt. Vanaf de lagere school wordt die zo vaak gebruikt voor boeken en spulletjes dat hij wel eens stuk kan gaan. Niets zo leuk om het schooljaar te starten met een gloednieuw exemplaar. Gelukkig zijn er boekentassen en rugzakken in elke prijscategorie én kan je er ook eentje laten personaliseren bij Bulbby bijvoorbeeld . Vooral héél leuk voor kleuters vind ik zelf. Stiekem heb ik zelf ook een pennenzak (etui) laten personaliseren met ‘Juf Nathalie’ , want ook wij , als juf, starten het schooljaar met een schone lei. hihihi.

boekentas met naam - unicorns & fairytales

boekentas met naam - unicorns & fairytales

Gepersonaliseerde schoolspullen bij Bulbby

Ken je Bulbby al? Ik heb hen leren kennen enkele jaren geleden tijdens de Babyboom beurs. Sindsdien zijn ze gegroeid. Ze hebben echt heel leuke gepersonaliseerde schoolspullen en nog andere producten ook. Zelf heb ik ook een agenda laten maken met mijn eigen naam. Drie jaar geleden heb ik een boekentas met naam laten maken voor Jack, waarvoor er binnenkort een benefiet is. Jack heeft de ziekte van Duchenne en is ongeneeslijk ziek. Heel fijn dus van dit merkje dat ze dit wilden doen.

boekentas met naam - unicorns & fairytales

Yes! Mijn gepersonaliseerde Mepal isoleerpot

Ik neem graag left-overs mee en daarvoor heb ik een MEPAL isoleerpot gepersonaliseerd! Je kan dus bij BULBBY gemakkelijk jouw spullen laten personaliseren met je naam of een leuke quote. Wat ga jij kiezen?

Win zelf een schooltas met bijpassende etui en dopper!!

Heb jij ook kinderen die in september weer aan het nieuwe schooljaar beginnen en die nog wel een nieuwe schooltas kunnen gebruiken? Kijk dan maar eens naar de keuze op Bulbby want ik kan je het volgende aanbieden… Een leuke rugzak, een etui en een dopper fles !!!

boekentas met naam - unicorns & fairytales

WINNAAR IS NATHALIE JASPERS

 


XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

64 Comments

 • Reply
  Sandy van geul
  20 augustus 2018 at 07:17

  Super wat een leuke tassen allemaal, met zo’n leuke rugzak maak ik mijn prinsesje dolblij💖💖💖

 • Reply
  Marieke Flikweert
  20 augustus 2018 at 07:28

  Voor Elin graag een junior rugzak. Zelf vind ik blauw/denim heel mooi, maar als ze wint mag ze zelf de kleur en opdruk kiezen. Elin gaat volgende week alweer naar school. Haar rugzak van vorig jaar is kapot dus ze kan wel een nieuwe gebruiken.

  • Reply
   Katrien Menten
   19 augustus 2020 at 05:34

   Ik zou graag voor mijn zoontje willen winnen aangezien de onderkant van zijn huidige boekentas bijna versleten is (boys will be boys). De drinkbus zou naar mijn dochtertje gaan, aangezien zij nog eentje nodig heeft. 🤞🤞🤞

 • Reply
  Nele
  20 augustus 2018 at 07:37

  Dat zou van pas komen, de rugzakken van mijn zoontje verslijten super snel. Ook voor dit jaar moet ik nog een nieuwe zak kopen. Een junior rugzak met zijn naam erop zodat we niet elke dag op de speelplaats moeten zoeken naar zijn rugzak zou echt handig zijn.

  • Reply
   Nathalie
   19 augustus 2020 at 08:26

   Wat fijn!
   Vorig schooljaar heeft Ellis een eerste start gemaakt in het instapklasje in februari, maar owv veiligheid niet laten terugkeren in juni.
   In september is het een 2e nieuwe start voor haar. Zo een gebeurtenis mogen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan..

 • Reply
  elisabeth maria martina
  20 augustus 2018 at 07:40

  voor een jarige job helemaal top

 • Reply
  Marange Krouwel
  20 augustus 2018 at 07:43

  Jaaa heel leuk. Ik doe mee voor mijn zoon die nu naar groep 3 gaat
  Mijn voorkeur gaat naar een classic variant

 • Reply
  Rob
  20 augustus 2018 at 07:45

  Hoihoi, wauw, wat een leuke actie!!! Roan kan wel een gewone rugzak gebruiken voor dit nieuwe schooljaar. Hij zou dat super vinden dat zijn naam erop staat. Duim duim duim!

 • Reply
  Ingrid Fe
  20 augustus 2018 at 07:48

  Onze kleine kapoen zou dit super leuk vinden een Rugzakje 0-6 jaar met zijn naam op.

 • Reply
  Andrea
  20 augustus 2018 at 07:53

  Dag Nathalie, ons zoontje Finn gaat in september naar de eerste kleuterklas. Het voorbije schooljaar zat hij de laatste twee maanden in een klas met 42! kinderen. Hij kon zijn draai maar moeilijk vinden en weende enorm veel tussen zo veel kindjes. Vanaf de eerste kleuterklas gaat hij met 21 kinderen in de klas zitten. Ik hoop dat dit een nieuwe start voor hem betekent. Een nieuwe boekentas zou daar alvast bij helpen. We duimen alvast! Bedankt ook weer voor de leuke winactie en je post. Ik lees je posts altijd met veel plezier en we halen er als gezin met twee zoontjes veel leuke tips uit.

 • Reply
  Barbara Huizenga
  20 augustus 2018 at 07:54

  superleuk! ik zou de rugtas classic kiezen voor mijn zoon.

 • Reply
  Liesbeth van Gestel
  20 augustus 2018 at 08:11

  Wauw hoe tof!!
  Wij zouden kiezen voor de reportertas. Ons zoontje van 4(bijna 5) neemt altijd en overal een extra tas met zijn diabetes spulletjes in mee. Daar zitten zowel medische reserve spullen in als koekjes druivensuiker, cola enz.
  Hoe cool en mooi zou deze geweldige tas niet zijn waar zijn naam op staat. Het zou de last al een beetje minder zwaar maken om steeds te dragen.
  Dus wij doen ook een poginkje en duimen mee voor deze heel eigen en bijzondere tassen.
  Groetjes Lies en Warre

 • Reply
  Marian Zw
  20 augustus 2018 at 08:14

  Mijn zoon start nu in groep drie, en een echte stoere schooltas hoort er nu natuurlijk helemaal bij! Ik doe graag mee voor een classic rugtas

 • Reply
  Elke
  20 augustus 2018 at 08:25

  Lenn start in de 3e kleuterklas en de Classic rugtas zou hij super vinden!! Deze zijn echt mooi én gepersonaliseerd(wat niet makkelijk te vinden is),dus wij duimen!! 🤞🤞🍀🍀

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  20 augustus 2018 at 08:29

  De junior rugzak zou helemaal top zijn voor mijn zoon Vince. Groot genoeg om al zijn spulletjes en doosjes mee te nemen naar school.

 • Reply
  Marie
  20 augustus 2018 at 08:46

  Jerome heeft nog een nieuwe boekentas nodig om helemaal uitgerust en klaar aan de eerste kleuterklas te starten. Fingers crossed voor de junior versie 👍

 • Reply
  Sarah
  20 augustus 2018 at 08:54

  Ons zoontje start in september in het instapklasje, wel nog maar halve dagen, want hij doet nog altijd een grote middagdut!
  Zo’n rugzakje lijkt me ideaal als start! (en zo vinden we het makkelijk terug tussen al die andere kleine schattige mensjes) 🙂

 • Reply
  Manon Toemen
  20 augustus 2018 at 09:01

  Ik zou voor 2 gaan rugzakje 0-6 jaar
  Hier op school hebben ze veel dezelfde rugzakken dus een met naam lijkt me handig voor Gijs. Afmetingen: 22 x 24 x 10 cm lijkt me ook groot genoeg. Wij gaan duimen!

 • Reply
  Veronique Desmaele
  20 augustus 2018 at 09:24

  Een junior rugzak lijkt me ideaal voor Roxanne, mijn dochter die straks naar de 2e kleuterklas zal gaan. Zo zal ze misschien met plezier haar brooddoos meenemen, wat tot nu toe steeds een moeilijk moment was voor haar: lunchen op school…

 • Reply
  Sheila
  20 augustus 2018 at 09:28

  Ik zou graag een rugzak 0-6 willen winnen voor mijn zoontje Thomas van 3. Om al z’n spulletjes mee te nemen naar creche en later naar school en bso 🙂 hij herkent nu de letter T van Thomas en dat is dan superleuk voor hem om z’n eigen naam op z’n tas te hebben

 • Reply
  Tania
  20 augustus 2018 at 09:34

  Voor Lou graag een kinderrugzal (0-6j)
  Waarom? Hij moet wegens omstandigheden verranderen van opvang. Hij start op 3 september ergens anders en om de pijn wat te verzachten is die tas wel welkom. Een nieuwe start met een nieuwe tas…

 • Reply
  Goele H
  20 augustus 2018 at 09:44

  Op school werken ze met symbooltjes voor de kinderen. Mijn dochter herkent haar eigen naam nog niet dus een boekentas met naam én symbool zou helemaal geweldig zijn, dan ben ik zeker dat ze met de juiste boekentas terug thuis komt. Ik doe graag mee voor de junior rugzak.

 • Reply
  Isa delaplace
  20 augustus 2018 at 09:57

  Het wil hier wel ns lukken dat ze net diezelfde boekentas, gymzak, brooddoos, koekendoosje oh ja zelfs jas hebben als een.klasvriendje ! Met een classic boekentas met naam is dat alavst 1 verwarring.minder !!!! Topidee !!! Wij zouden.blauw kiezen met oranje print en.letters !

 • Reply
  Amber (Sunshine)
  20 augustus 2018 at 10:33

  Wat een mooie rugzakjes en hebbedingetjes! Ik doe graag mee voor het rugzakje voor 0-6 jarigen. Onze lieve Nóa verjaart deze week en zou béeldig staan met zo’n roze exemplaar. Nu ze 1 jaar wordt en haar eerste stapjes zet, lijkt een compact rugzakje me ook handiger dan die grote, verzorgingstas.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  20 augustus 2018 at 11:56

  Mooie tassen! Ik kies voor een rugtas classic voor mijn jongste dochter. Haar zus gaat naar het eerste leerjaar en heeft al een nieuwe schooltas klaarstaan, maar in de tweede kleuterklas kan je eigenlijk ook al een iets grotere tas gebruiken.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  20 augustus 2018 at 11:57

  Wat een schattige boekentasjes hebben je jongens gekregen! Ik maak ook graag kans op een gepersonaliseerd rugzakje (0-6jaar) voor mijn dochtertje Fenna zodat ze haar boekentas nooit kan kwijt spelen! 😀

 • Reply
  Niels
  20 augustus 2018 at 12:24

  Wauw graag de donkerblauw. Leuk cadeautje voor kindje.

 • Reply
  anita kempenaers
  20 augustus 2018 at 12:47

  doe graag mee voor mijn kleinzoon die wel een grotere rugzak kan gebruiken voor het nieuwe schooljaar
  rugzak junior bohemian zwart met de prent van little monster in de zandkleur

 • Reply
  Riggie van lochem
  20 augustus 2018 at 12:51

  Hier zal ik mikn oudste heeeeeel blij mee maken die dit jaar nasr griep 3 gast. Dan heb je wel een stoere nieuwe rugzak nidig!!

 • Reply
  jacqueline van tilborg
  20 augustus 2018 at 14:24

  graag een junior rugzak voor onze kleinzoon die naar het laatste jaar lagere school gaat en graag eens verwend wordt door oma

 • Reply
  harry brants
  20 augustus 2018 at 15:29

  de junior rugzak zou leuk zijn voor mijn kleinzoon die wel een grotere kan gebruiken, de bohemian zwart met de prent van little monster in zandkleur

 • Reply
  Liesbeth
  20 augustus 2018 at 17:11

  Die zijn leuk!!! De kinderrugtas zou superfijn zijn voor ons zoontje. Dan kan hij zijn spulletjes zelf dragen op zijn rug naar het kinderdagverblijf. En met zo’n gepersonaliseerde rugtas weet iedereen van wie deze mooie tas is!

 • Reply
  Joyce Joshua
  20 augustus 2018 at 18:56

  Wat super Leuk dat je dit mag weggeven. Ik ga voor een classic rugzak voor mijn ventje.

 • Reply
  Misty Dg
  20 augustus 2018 at 21:30

  Voor mijn dochtertje Lena zou ik het rugzakje 0-6 jaar kiezen met de naam erop.

 • Reply
  sylvia
  20 augustus 2018 at 21:51

  wow, wat een leuke actie! ik doe graag mee voor onze zoon Yoeri, hij gaat na de zomervakantie naar groep 3, hij zei zelf al dat hij dan ook een etui nodig had, wat is er dan leuker om deze bijpassend te hebben bij je junior rugzak!!🍀😍

 • Reply
  Lisette
  20 augustus 2018 at 23:19

  Ohw dit zou heel erg mooi zijn voor ons zoontje Semm… ik kan nooit iets aan hem geven waar zijn naam op staat.. Het is altijd met 1 M.. Dus een junior tas met zijn eigen naam er op zou wel heel erg leuk zijn!

 • Reply
  Femke Dekker
  21 augustus 2018 at 07:12

  De junior rugtas zou perfect zijn voor Gijs. Hij gebruikt al anderhalf jaar dezelfde tas en deze is nu wel aan vervanging toe. De junior rugtas met een afbeelding van een dier/monstertje zou hij helemaal leuk vinden.

 • Reply
  Nadine
  21 augustus 2018 at 07:18

  Zou leuk zijn voor de kleinzoon zo”n junior rugzak. Oma zou weer scoren 😉

 • Reply
  Sarah
  21 augustus 2018 at 07:41

  Ik neem heel graag deel voor de rugtas Classic. Volgens mij kunnen hier heel wat crèchespulletjes in. En dat zou voorkomen dat oma de verkeerde tas meeneemt naar huis 😉 Nu nog iets vinden om de juiste maxi cosi mee te nemen 🙂

 • Reply
  Lissy Steegmans
  21 augustus 2018 at 07:54

  Voor mijn kleine schat die voor het eerst naar school gaat een rugzakje 0-6. Hij is er klaar voor, mama nog niet
  🙂

 • Reply
  Stephanie
  21 augustus 2018 at 09:55

  Oh keileuk. Voor ons Ella, zij start in de 3de kleuterklas. Wij zouden voor een classic rugzak gaan en zij zal zeker de kleur roos kiezen zonder twijfel. Dan met haar naam erop zou ze nogal pronken op de eerste schooldag! 😄

 • Reply
  Marian B
  21 augustus 2018 at 09:59

  Mijn dochtertje gaat straks ook naar school. Een junior rugzak met naam zou erg leuk zijn! Grote kans dat de dan kleur roze gaat worden.

 • Reply
  Stef Nagels
  21 augustus 2018 at 22:37

  Superschattig! 😀

 • Reply
  Wendy
  22 augustus 2018 at 13:53

  Heel leuk Nathalie! Net zoals jouw zoontjes zou ook mijn dochter lekker fancy naar school kunnen gaan met dit rugzakje! Noé zou op 3 september helemaal ‘shinen’ in het eerste kleuterklasje!
  Nieuwe juf, nieuwe start, nieuw merk leren kennen,… top dus! Doe ons ons classic maar, alhoewel onze meid niet zo ‘classic’ is! 😉

 • Reply
  Trotsema fati
  25 augustus 2018 at 12:32

  Super tof! Ik waag graag een kansje op junior rugzak voor mijn dochterlief!

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  27 augustus 2018 at 20:15

  Wat een mooie spullen en wat een moeilijke keuze … Ik zou gaan voor de rugtas classic, dan kunnen mijn zoontjes daar nog lekker lang van genieten … Duimen maar !

 • Reply
  Tamara
  28 augustus 2018 at 21:00

  Het model van de rugzak clasic vinden wij het leukst (de tas van Lex) en zouden wij graag voor onze zoon willen winnen.

 • Reply
  wilmsen anita
  12 september 2018 at 08:18

  Ik doe mee voor de boekentas met naam voor mijn kleindochtertje

 • Reply
  Goele H
  18 augustus 2020 at 19:41

  Als laatste in de rij, gaat mijn jongste zoontje dit jaar voor het eerst naar school. Een eigen nieuwe boekentas zou hij enorm leuk vinden, hij krijgt al zoveel door van zijn grote broer en zus. Hij kan niet wachten tot hij mag starten!

 • Reply
  Anne Huydts
  18 augustus 2020 at 20:05

  Wauw, wat een leuke winactie! Ik zou voor onze vent de Urban rugzak kiezen! Super stoer in het grijs met een zwarte print 🙂 Niet alleen super handig voor op school maar ook als we een dagje weg gaan. Fijn zelf zijn eigen spulletjes in de rugzak doen en bij zich houden.

 • Reply
  Isabel Schockaert
  18 augustus 2020 at 20:54

  De rugtas classic vindt mijn jongste zoontje het mooist. Hij start in de 3e kleuterklas met de vroegere rugzak van oudere broer. Maar een nieuwe lijkt me een leuke start! 🥰

 • Reply
  Nikita
  18 augustus 2020 at 21:11

  Superleuk!!!
  Ik zou de basic rugzak klein in donkerblauw nemen. Voor ons is het wel niet september, maar 9 november !! Dan wordt onze peuter officieel een kleuter!! Ik kijk er echt naar uit en vindt het ook heel moeilijk tegelijk.

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  18 augustus 2020 at 21:49

  Wat een leuke actie. Onze stoere vent zou heel blij zijn met de denim rugzak, zeker met die controller erop, want hij is gek op spelletjes

 • Reply
  Kim
  18 augustus 2020 at 21:53

  Wat een mega leuke winactie alweer!
  Onze dochter start op 1 september in de peuterklas. Haar schoolcarrière beginnen met een gepersonaliseerde rugzak, doppler.
  Wij zijn fan van het rugzakje (0-6jr) in het roze/grijs en met “circles and hearts” opdruk, waarin haar naam Mona dan schittert.
  Ze zou nogal haar entree maken hiermee in de peuterklas! 😉

  • Reply
   Kim
   18 augustus 2020 at 21:55

   Something went wrong… zinsbouw klopt niet 🙂 moest dus zijn: Haar schoolcarrière beginnen met een gepersonaliseerde rugzak, etui en doppler zou geweldig zijn!

 • Reply
  Katrien Menten
  19 augustus 2020 at 05:39

  Ik zou graag voor mijn zoontje willen winnen aangezien de onderkant van zijn huidige boekentas bijna versleten is (boys will be boys). De classis klein in het donkerblauw. De drinkbus zou naar mijn dochtertje gaan, aangezien zij nog eentje nodig heeft. 🤞🤞🤞

  • Reply
   Sabien
   19 augustus 2020 at 08:24

   Super gaaf!!
   Graag win ik de grote junior rugzak voor mijn dochter.
   Vanaf dit schooljaar werken ze met een continuerooster. Al haar spullen gaan nooit passen in de tas die ze nog heeft van vorig jaar.

 • Reply
  Nathalie
  19 augustus 2020 at 08:35

  Wat fijn!
  Vorig schooljaar heeft Ellis een eerste start gemaakt in het instapklasje in februari, maar owv veiligheid niet laten terugkeren in juni.
  In september is het een 2e nieuwe start voor haar. Zo een gebeurtenis mogen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan..
  Het rugzakje is wel super leuk, en daar kunnen we ook de luiertas mee laten laten matchen!
  Hoe hip staan we dan aan de schoolpoort 🎉
  Oktober verwacht Ellis een broertje/zusje.

 • Reply
  Kris10
  19 augustus 2020 at 09:08

  Een pennenzak heeft Felix nog niet nodig maar een drinkfles of rugzak komen zeker van pas.

 • Reply
  Trotsema fati
  19 augustus 2020 at 12:37

  Ik zou super graag een roze JUNIOR RUGZAK voor mijn dochter willen winnen wij zijn nog op zoek naar een nieuwe en geschikte rugzak voor haar😊

 • Reply
  Ilse
  19 augustus 2020 at 13:41

  Wie wil deze kei leuke prijs nu niet winnen! Kei tof. Wij vinden de DENIM JUNIOR RUGZAK GROOT wel heel tof. En een dopper fles is ook altijd handig!!

 • Reply
  Marian B
  19 augustus 2020 at 20:37

  Dat zou niet verkeerd zijn! Mijn dochtertje kan wel een rugzak gebruiken. Ik zou voor haar een junior rugzak groot kiezen. Welke kleur en print mag ze zelf kiezen, want ze weet heel goed wat ze wil.

 • Reply
  Karolien S.
  25 augustus 2020 at 09:50

  Een kleine roze rugtas classic om cadeau te doen aan mijn metekindje Noor die binnenkort start in de eerste kleuterklas. Niets leukers om deze mijlpaal te vieren dan met wat nieuwe (gepersonaliseerde) spulletjes!

 • Reply
  Nele
  26 augustus 2020 at 12:00

  Super handig voor het nieuwe schooljaar. Graag de JUNIOR RUGZAK (GROOT) in het roze.

Leave a Reply