Unicorns & Fairytales
parfum aan korting - unicorns & fairytales
My life

Bekende beauty merken aan lagere prijzen? Hier zo!

Toen ze mij tipten over de website Douglas wist ik in eerste instantie niet goed wat het was. Maar toen ik ging kijken was ik aangenaam verrast. Je vindt er namelijk beauty artikelen zoals make-up en parfumerie en vaak aan lagere prijzen. Ik ging vergelijken met de huidige prijzen in de winkels en op de websites en kwam tot de conclusie dat het dus écht wel zo is… Hou deze website dus geregeld in de gaten. 

Besparen op beauty artikelen?

Parfum aan korting (soms) en ook favoriete make-up merken zoals MAC, Dior, E.L.F ? Dat kan bij Douglas allemaal. Wel handig! Micellair water, crèmes, haarproducten… en nog veel meer. Niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen en kinderen. Het hele gezin vindt hier zijn verzorgingsproducten. Toch wel best de moeite om eens te gaan zien als je van deze merken houdt. Ik geef je alvast mijn vaste producten mee die ik elke keer weer koop als ze op zijn en die ook bij Douglas te vinden zijn. Ze hebben ook een serie “Clean Beauty”. Dat staat voor dierproefvrije producten zonder bepaalde controversiële ingrediënten. 

In de outlet categorie vind je altijd producten aan lagere prijzen, check die zeker eens… 

Mijn favoriete producten 

Al jaar en dag koop ik de parfum AMOR AMOR van Cacharel. Hij is en blijft mijn absolute nummer 1. Het liquid oogpotlood van MAC is de enige die ik momenteel goed werken vind dus die steekt steevast in mijn make-up tasje. Naïf blijft mijn favoriete geur voor de kinderen en dat hebben ze bij Douglas ook. Geloof me als ik zeg dat er ook merken bij zijn die ik dolgraag eens zou proberen. Zo valt Soap & Glorie mij heel erg op door hun leuke verpakkingen en leuke benamingen. Wie wil zich niet wassen met smoothie en heerlijk geurende mango? Binnenkort ga ik ze eens proberen denk ik. Ook volumespray voor mijn haar is een onmisbaar product geworden. Ik spuit het op de haarwortels bovenaan en voilà… we kunnen weer een dagje verder 😉

Leuke home & life-style spullen

Behalve beautyproducten hebben ze ook home & lifestyleproducten zoals juwelen, handtassen, geurkaarsen en mode. Handig zijn de plakbh’s en tepelbedekkers die je onder kledij kunt aandoen. Ook ben ik fan van de drinkbussen waarin een edelsteen zit. De rozenkwarts drinkbussen hebben mijn interesse alvast gewekt. Ook de spray om op je kussen te spuiten vind ik leuk! Zo zou het een heerlijke geur geven en zorgen dat jij beter slaapt. Nou, als dat zo is, dan bestel ik er alvast eentje ! 

Beauty points

Per uitgegeven euro kan je Beautu Points verzamelen. Het werkt een beetje zoals een klantenkaart en na een X aantal gespaarde punten kan je deze inruilen voor korting. Bovendien doen ze heel vaak promoties en geven ze op bepaalde producten een mooie korting. Lijkt me de moeite om al je beauty artikelen op 1 bepaalde plek te kunnen bestellen en zo nog te profiteren van hier en daar acties.

Welke verzorgingsproducten zijn jouw favoriet en ken jij de webshop Douglas al?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply