Unicorns & Fairytales
badspeelgoed - unicorns & fairytales
Buiten spelen My life Spelen Winactie & Give away

Badspeelgoed: oh zo leuk om ook buiten te gebruiken + WIN

Gaan jouw kindjes ook graag in bad? Of spelen ze graag in een zwembadje buiten? Vince en Lex vinden het heel leuk om in bad te spelen. Wij hebben dan ook een hele hoop badspeelgoed. De Blub Blub Bad serie van VTech is hier altijd heel geschikt voor. Bovendien kan je het gewoon mee naar buiten nemen om daar in het zwembadje te gebruiken.

Badspeelgoed

Het leuke aan badspeelgoed is dat het tegen water kan. Logisch. Je kan het gemakkelijk mee naar buiten nemen of op vakantie en in het zwembad gebruiken. Wij hebben veel speelgoed voor in het water, gespaard door de jaren heen. Want het is wel iets dat je op een geboortelijst zet of als verjaardagscadeau vraagt / krijgt. Bij ons was dat alleszins het geval. Mijn kinderen vinden het heerlijk om te spelen in het water. Daarom gaan ze zo graag in bad denk ik. Feest!

attitude - unicorns & fairytales

lees ook:Β badtijd is altijd fijn op deze manier

Goed voor de ontwikkeling

Waarom dat badspeelgoed goed is voor de ontwikkeling? Omdat spelen gewoonweg goed is. Door te spelen gebruiken ze fantasie, redenatie, spelen ze (soms) samen en stimuleren ze de motorische ontwikkeling. Bovendien is het ontspannend. Spelen is gewoon gezond en daarmee basta. Ik herinner me dat ik zeer weinig badspeelgoed had maar ik amuseerde mij rot met een washandje en een borsteltje. Ik denk dat er vroeger misschien minder bestond. Maar ja, nu is dat dus anders en als je alle speeltjes bij elkaar zou verzamelen dan zou je ons voor gek verklaren. Kinderen kunnen makkelijk zonder al te veel speelgoed fantaseren. Maar goed, ik bied dan ook niet altijd alles aan. Ze mogen kiezen.

lees ook:Β ons badritueel

Badspeelgoed opbergen

Een gouden tip wanneer je het wil opbergen: zorg dat het water weg kan. Gebruik een wasmand met gaatjes, zet het in bad en laat het badspeelgoed na het badderen daarin uitlekken. Nadien kan je de volledige wasmand met badspeelgoed opbergen. Het hoeft geen grote wasmand te zijn, maar wel groot genoeg om alles in te bewaren. Een tweede tip: koop speelgoed waar het water niet in kan blijven zitten. Zo gaat het schimmelen. Een derde tip: je hebt van Boon zo’n opbergers om aan de muur te bevestigen. Wij hebben een opbergschildpad. Daar kunnen de kleine speelgoedjes in uitlekken. Je kan ze ook uit bad scheppen.

 

Blub Blub Bad Avontureneiland van VTech

Ons laats gekregen badspeelgoed was van VTech: het Blub Blub Blad Avontureneiland. Ik vind het speelgoed van VTech altijd wel leuk, vooral omdat je het kan uitbreiden. Zo ook het avontureneiland en de bijbehorende badspeeltjes. Dit eiland drijft op water en heeft een glijbaantje. De badspeeltjes glijden eraf en maken geluid. Omdat het zo’n goed weer is was het fijn om het buiten te gebruiken in onze schildpad van Little Tikes. Uiteraard namen we het eiland nadien mee in bad.

badspeelgoed - unicorns & fairytales

WIN

Wil jij heel graag het Blub Blub Bad Avontureneiland van VTech winnen? Dan heb ik goed nieuws want ik mag iemand gelukkig maken! Wij hebben er veel plezier aan en ik hoop jullie ook.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 19 augustus 2018


WINNAAR IS MARTIN
XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

72 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  7 augustus 2018 at 06:54

  wat een ontzettend leuk gebaar, verras kleinzoon quinn maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  7 augustus 2018 at 07:14

  Ohhh wat zouden onze 2 Kastaars dit geweldig vinden. Rune (5) en Nore (1) spelen super graag samen in bad. En dit speelgoed van VTech staat al even op het verlanglijstje!

 • Reply
  Jill faes
  7 augustus 2018 at 07:15

  Waarom ik dit zou moeten winnen? Omdat mijn zoontje het verdient! Een kleine water rat die niks liever doet dan in het water spelen.

 • Reply
  Goele H
  7 augustus 2018 at 07:16

  Met 3 waterratten in huis is waterspeelgoed onmisbaar. Helaas hadden we in het begin de fout gemaakt er niet naar te kijken of het water uit de speeltjes kon met als gevolg dat we alles hebben moeten weggooien wegens schimmelvorming. Dit speelgoed lijkt me een extra uitdaging te geven en ik denk dat de kinderen dit extra leuk gaan vinden.

 • Reply
  Annelies Cool
  7 augustus 2018 at 07:27

  Wat een leuke giveaway. Onze kleine man is zot van water. De badkamer is altijd kletsnat
  Dit buitenbadje ziet er perfect uit en veilig doordat het hard plastiek is.

 • Reply
  Inge
  7 augustus 2018 at 07:32

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje en zijn neefje. Beide 2 waterratjes en met dit weer kunnen ze er lekker samen mee spelen in het water als verfrissing

 • Reply
  Marcia Mivis
  7 augustus 2018 at 07:41

  Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter (3jaar) en zoontje (8 maanden)! Zij zijn echte waterratjes en zouden er veel speelplezier aan beleven samen met de 2 buurmeisjes die even oud zijn als onze kindjes. Ze spelen dagelijks uren samen!

 • Reply
  Lindsey roosen
  7 augustus 2018 at 07:43

  Wat een geweldige winactie zeg!!!! Ik doe heel graag mee voor mijn jongetje Luuk!
  Hij vindt ik bad spelen geweldig en nieuw speelgoed voor in bad is daarom altijd welkom!

 • Reply
  Vanessa Cruysbergs
  7 augustus 2018 at 07:46

  Oh dit is weer een leuke winactie! Ik wil graag een kansje wagen voor mijn twee kapoenen. Als het aan hen lag zaten ze een hele dag in het bad, nu hebben ze wel al superveel geluk gehad dat het zo’n prachtig weer is en dat ze hierdoor al veel waterpret gehad hebben 😁 Een nieuw badspeeltje is hier dan ook altijd welkom β˜ΊοΈπŸ€πŸ‘πŸ€

 • Reply
  Sarah Panis
  7 augustus 2018 at 07:47

  Wat een leuke winactie! We hebben sinds deze week een groot bad en Vince zou het geweldig vinden om hiermee te spelen in bad! Hoe meer water hoe beter voor hem. 😊

 • Reply
  Jennifer Mintjens
  7 augustus 2018 at 07:48

  Bazel volgt nu zijn eerste zwemlesjes, dit zou een leuke beloning/motivatie zijn! X

 • Reply
  Elke
  7 augustus 2018 at 07:48

  Wauw,dit ziet er heel leuk speelgoed uit voor in het badje/zwembadje! Mijn 2 waterratjes zouden dit fantastisch vinden dus wij duimen πŸ€žπŸ€žπŸ€πŸ€

 • Reply
  Anna
  7 augustus 2018 at 07:55

  Leuk voor mijn dochter Julia!!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marjan Van Minnebruggen
  7 augustus 2018 at 07:58

  Leuke winactie, voor mijn dochter haar metekindje. Hij kan net zitten en wil de hele wereld ontdekken.

 • Reply
  Greet van minnebruggen
  7 augustus 2018 at 08:06

  Waaw Da zou super zijn voor in onze nieuwe tuin!!

 • Reply
  T korst
  7 augustus 2018 at 08:11

  Ohh mijn zoontje zou dit helemaal geweldig vinden!!zowel binnen als buiten wordt dit 1 groot mega festijn voor hem! Als de zomer straks voorbij is kan hij dit mooi in de badkamer gebruiken!! PerfectπŸ‘ŒπŸ€ž

 • Reply
  Jill Neuts
  7 augustus 2018 at 08:16

  Oh zo leuk! 😍
  Als mama van 6, waarvan twee tweelingen van 2 en 4 jaar, is alle vorm van entertainment steeds welkom gedurende de zomermaanden! Dit zouden de kids hier geweldig vinden! Dus hier staan de vingers alvast gekruist… πŸ€πŸ€žπŸ»

 • Reply
  Brenda
  7 augustus 2018 at 08:16

  Zo tof! Ons zoontje is echt een waterratje. Met de hete zomer nu zetten we vaak een badje buiten, binnen is het niet uit te houden zonder airco. Hij zou het fantastisch vinden om met dat leuke speelgoed te spelen in zijn bad. 😊

 • Reply
  Floor Verseveldt
  7 augustus 2018 at 08:24

  Wat een leuke actie! Ik heb hier ook een water liefhebber en dan voornamelijk als ik zeg we gaan in bad want als ik zeg even snel douchen zorgt hij er wel voor dat het uiteindelijk badderen word dus ik ga hem hier erg blij mee maken.

 • Reply
  Ellis
  7 augustus 2018 at 08:28

  Dit zou super leuk zijn voor Mn 2 kindjes. Zijn net verhuisd en hun doen t zo goed met de overgang om aan alles te wennen dat een cadeautje wel erg leuk voor ze zouden zijn.

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  7 augustus 2018 at 08:34

  Super leuk voor onze 2 waterratjes voor in bad of buiten in het bad. Wat zullen ze hier een plezier aan beleven

 • Reply
  Patricia Delfgauw
  7 augustus 2018 at 08:34

  Oh wat gaaf!!! Echt iets voor onze water rat!! Hij vind spelen in bad (binnen of buiten …. hij vind het goed) of beek/rivier/tijl met water…. echt helemaal het einde! Zodra hij ziet dat er iets klaar gezet word word hij al helemaal hyper!! Dus ja een echte waterfan!!
  Vingers in de knoop dus!!

 • Reply
  Loes Wevers
  7 augustus 2018 at 08:41

  Dit wil ik heel graag winnen voor Thijs! Hij is fan van Vtech en speelt ook veel met Toet toet auto’s. En nu is hij ziek, moet meerdere keren per dag in een havermoutbad… en nu is badderen ineens heel stom geworden! Ik hoop hem met dit speelgoed weer het plezier terug te geven dat hij altijd had! Fingers crosser…

 • Reply
  Kimberly
  7 augustus 2018 at 09:01

  Leuke winactie! Omdat extra waterspeelgoed in zo’n warme zomer altijd plezant is πŸ™‚

 • Reply
  Heidie
  7 augustus 2018 at 09:05

  Heerlijk dat badspeelgoed. Dat vond ik vroeger als kind ook zo leuk. Maar een lege fles badschuim vinden mijn kinderen ook al leuk om mee te spelen. Het waterspeelgoed van Vtech wil ik graag voor ons kleine nichtje winnen die bijna 1 jaar wordt. Dat zal ze geweldig vinden. En erg leuk om haar met een extra mooi cadeau te kunnen verrassen op deze bijzondere verjaardag.

 • Reply
  Saya Pauwels
  7 augustus 2018 at 09:13

  Mijn dochter van 2,5 doet niets liever dan in water spelen, hier kan ze zich uren mee bezig houden.!
  Ze heeft net een broertje gekregen dus het zou leuk zijn om haar ook iets te geven nu ze de aandacht moet delen. En zo heeft mama het misschien iets rustiger want de eerste weken met 2 kids zijn best pittig πŸ˜‰

 • Reply
  Joni Junes
  7 augustus 2018 at 09:17

  Lewis is een echte waterrat en zou hier superleuk mee kunnen spelen. Hij is een beetje uitgekeken op zijn huidige badspeelgoed, dus zou zeker goed van pas komen πŸ™‚

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  7 augustus 2018 at 09:30

  Mijn zoontjes zouden hier echt heel blij van worden, het zwembadje bleek gisteren lek πŸ™ˆπŸ™ˆ en dan is dit wel een leuk alternatief.

 • Reply
  Julie
  7 augustus 2018 at 09:38

  Ik doe mee voor m’n dochtertjes, ze spelen al heel graag met zoef zoef dieren, dus dit wordt sowieso ook een hit voor hen! Binnenkort komt er nog een zusje bij dus een uitbreiding van het speelgoed mag wel 😊

 • Reply
  Elke
  7 augustus 2018 at 09:41

  Oh, daar zouden onze 2 waterratjes veel plezier aan beleven! X

 • Reply
  Caroline
  7 augustus 2018 at 09:51

  Schitterend voor mijn 2 waterratjes!

 • Reply
  Misty Dg
  7 augustus 2018 at 09:53

  Heel graag voor mijn dochtertje πŸ€—

 • Reply
  Tania Vermeersc
  7 augustus 2018 at 09:54

  Ons zoontje is verzot op water.
  Onze badkamer is beneden en als de deur niet goed dicht zijn, kruipt hij tot aan het bad, trekt zich recht en roept ba, ba, ba !
  Regelmatig gooit hij zijn speelgoed in het bad, maar niet alles is waterproof.
  Als hij water ziet, wil hij er meteen in gaan spelen, dat gaat van een plasje gemorst water, tot het water in het toilet of het bakje water van de katten.
  Ik heb een echte waterrat en dat speelgoed komt wel van pas.

 • Reply
  Ceciloos
  7 augustus 2018 at 10:00

  Leuk!! Onze kleine muis is zot van water en dus ook in bad spelen. Elk minuut van de dag zou hij wel in het water springen. Ik doe heel graag mee πŸ€—

 • Reply
  Lies Forrest
  7 augustus 2018 at 10:04

  Mijn dochter djenna van 5 en voor later voor ons dochtertje Inaya van 4mnd, zouden dit super vinden. Momenteel heeft ze potjes en pannetjes in het bad, maar die moeten dan altijd terug mee naar de keuken, dus altijd veel over en weeer brengen als we een badmoment inlassen. Ze was altijd bang van water, maar nu begint ze echt een waterrat te worden…

 • Reply
  Nele Vdb
  7 augustus 2018 at 10:04

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes, 2 waterratjes. Uren kunnen ze samen in bad spelen. Met dit weer staat er ook een badje buiten, kunnen ze nog meer van hun badspeelgoed genieten.

 • Reply
  Niels Paredis
  7 augustus 2018 at 10:59

  Zou heel erg leuk zijn voor het kindje van mijn zusje. Afkoeling is zeker nodig!!

 • Reply
  Trotsema fati
  7 augustus 2018 at 11:05

  Ik doe graag mee voor mijn kleintjes die graag spelen met water!

 • Reply
  damie lou
  7 augustus 2018 at 11:24

  Ik doe graag mee voor mijn waterratjes Tommy-Lee en Axl-Lewis. Dit gaan ze zooooo leuk vinden πŸ™‚

 • Reply
  Sarah Sturtewagen
  7 augustus 2018 at 11:32

  Mijn zoontje Stan is dol op water, enkel de douche vindt hij niet zo fijn πŸ˜‰ Momenteel hebben we buiten een opblaasbadje en wat badeendjes. Zou dus wel leuk zijn om de collectie wat uit te breiden πŸ™‚

 • Reply
  Lynn Mahieu
  7 augustus 2018 at 13:05

  Fenna is ook dol op spelen in het water, in bad of buiten in haar zwembadje. Zo’n extra speeluitdaging komt zeker van pas! πŸ˜€

 • Reply
  Babs
  7 augustus 2018 at 13:46

  Voor onze kleinste drie is dit leuk speelgoed, maar specifiek voor ons adoptiezoontje Nicola (4) die nu pas leert dat hij in het water ook mag spelen in plaats van zich (met een bang hartje) zo snel mogelijk te wassen om zeker geen water te verspillen.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  7 augustus 2018 at 14:33

  Ik wil graag winnen omdat ons neefje Sem hier heel gelukkig van zou worden

 • Reply
  An Meuris
  7 augustus 2018 at 14:59

  Beide kindjes zinnigen van water! Dit zouden ze wel top vinden!

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  7 augustus 2018 at 15:01

  Super leuk! Mijn zoontje is echt gek op water!! Hier kan hij heerlijk mee spelen in bad of zijn zwembadje. ❀

 • Reply
  StΓ©phanie Beyers
  7 augustus 2018 at 15:41

  Ooh dat ziet er leuk uit! Dat zou m’n zoontje wel eens graag uitproberen, en mama ook πŸ™‚ !!

 • Reply
  Cindy
  7 augustus 2018 at 16:19

  Om speelsucces te vergroten loot ik mee voor mijn 3 kinderen!😍 met dit warme weer!😍 duimen

 • Reply
  Michael Bouwman
  7 augustus 2018 at 16:46

  Onwijs leuk voor mijn kleine meid Abbygail . Ze is bijna jarig en aangezien ze echt een water verslaving heeft wat betreft spelen zou dit een super leuk cadeau zijn.

 • Reply
  michaelmaxim sandra
  7 augustus 2018 at 18:32

  deze zou super leuk zijn voor mijn zoon michael hij is wel 21 jaar maar zwaar mentaal en motorische gehandicapt , heeft een mentale leeftijd van 2 jaar en speelt graag in het water denk wel dat hij hier veel plezier zal aan beleven
  michaelmaxim sandra

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  7 augustus 2018 at 21:21

  Super leuk voor mijn waterrat onze Thibeau, hij speelt zo graag in bad en wil er nooit terug uit. Als het buiten goed weer dan trekt hij zijn broekjes uit en spelen maar in zijn blootje met water en scheppen. Een echte ravotter. Zou super zijn om te winenπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ€

 • Reply
  Stef Nagels
  7 augustus 2018 at 22:52

  Zou echt fantastisch zijn! ons zoontje is vorige maand geboren maar het zou fantastisch zijn om dit badje dat er super degelijk en tof uitziet al klaar te hebben staan tegen volgend jaar! :O

 • Reply
  Wendy Van Der Schueren
  7 augustus 2018 at 23:40

  De kindjes plonsen graag in het (zwem)bad, en spetteren alles nat. Maar, zo’n leuk speelgoed zou dat waterplezier nog zoveel leuker (en langer) maken! :-).

 • Reply
  Liesbeth
  8 augustus 2018 at 08:33

  Superleuk voor onze kleine waterrat! Hij houdt van ontdekken en het liefste in en om het water. Badspeeltjes heeft hij nog niet zo veel, dus dit zou ideaal zijn!

 • Reply
  Marian B
  8 augustus 2018 at 11:42

  Mijn dochtertje zou je hier heel veel plezier mee doen, en mijn dan ook meteen. Ik denk zelfs dat haar ‘grote’ broer er nog nog wel mee wil spelen. Hopelijk komt het mooie weer snel weer terug πŸ˜‰ VTech doet het hier sowieso erg goed.

 • Reply
  Roos berg
  9 augustus 2018 at 13:56

  Wat leuk!! Mijn neefje is bijna jarig en dit is voor hem het perfecte cadeau. Nu wil hij zeker het bad niet meer uit!

 • Reply
  Yael
  12 augustus 2018 at 19:39

  Hier ook een waterrat 😊 zou erg leuk zijn 😘

 • Reply
  Cobi
  14 augustus 2018 at 07:43

  Wat super leuk ik doe graag mee voor Mn aapjes

 • Reply
  Caro
  14 augustus 2018 at 08:02

  Ik doe graag mee voor onze waterrat, Otis! Als hij ergens een plas water of een emmertje water ziet, is hij vertrokken, dus waterspeelgoed is zeer welkom, die schildpad is super πŸ˜‰. Nummertje 2 zwemt voorlopig nog in zijn privΓ©-zwembad, maar zal er ongetwijfeld ook plezier mee hebben over een jaartje… Caro

 • Reply
  Joke
  14 augustus 2018 at 08:38

  Waauw! Wat een leuke give away!
  Absoluut fan van dit! Als kleuterjuf, kinderanimator Γ©n tante van Klaas, Lex, Gust en Kamiel absoluut fan van dit. Komt sowieso nog vele jaren van pas! Proficiat met dit mooie blogbericht!

 • Reply
  Anke
  14 augustus 2018 at 09:25

  Oh!! Onze zoon Lex is een echte waterrat! Die speelt maar al te graag in dit zalige schildpadje. En s’ avonds als hij in bed ligt, perfecte grote voor een voetenbadje πŸ™‚

 • Reply
  Michael Bouwman
  14 augustus 2018 at 10:04

  Onwijs leuk voor mijn kleine waterratje Abbygail! Ze vind het geweldig met water spelen dus dit zal zeker in de smaak vallen

 • Reply
  Manon Laurier
  14 augustus 2018 at 11:41

  Wat super gaaf deze set! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes.

 • Reply
  Ramona Bruijgom
  14 augustus 2018 at 13:34

  TOF πŸ˜€! Mijn zoontje Flynn is nu net 8 maanden oud en kan sinds kort zelfstandig zitten. Het allerliefste zit hij te spetteren in bad, wat vindt hij dat heerlijk!! Een Blub Blub Bad Avontureneiland van VTech klinkt dan ook als muziek in de oren, wat zou dat een feestje worden in bad πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽŠ! Die zou kunnen zorgen voor vele jaren waterplezier, wij doen mee πŸ€πŸ€—πŸ‘Ό!!

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 augustus 2018 at 15:30

  Super gaaf ik doe graag mee voor mijn neefje! Hij is een echte waterrat en zou dit badspeelgoed helemaal geweldig vinden.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24) en heb het bericht geliked en gedeeld.

 • Reply
  Peggy van den berg
  15 augustus 2018 at 08:13

  Leuk! Ik heb twee zoontjes en gaan nu wel eens samen in bad. Super ok dan die fantasie verhalen idd te horen.. de oudste verzint van alles, vaak deels wat we hebben meegemaakt! Ik zou graag wat uitbreiding van ons badspeelgoed hebben nu ze straks samen gaan spelen en de fantasie uit gaat breiden! Groetjes Peggy

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  15 augustus 2018 at 19:04

  Ik zou heel graag het Blub Blub Bad Avontureneiland van VTech willen winnen, weet zeker dat wij er veel plezier aan zouden beleven! ☻

 • Reply
  Manon Toemen
  17 augustus 2018 at 15:17

  Ja Vtech is zo leuk! Doe graag mee voor onze 2 jongens Gijs en Tim, lekker samen spelen in het water.

 • Reply
  lilly goormans
  18 augustus 2018 at 09:36

  Ik heb 2 achterkleinkinderen die heel graag samen spelen bij oma is het leuk maar oma+ wil ook graag haar kleintjes verwennen ze zoudt ervan om er naar te kijken hoe die zich amuseren naar hartelust

 • Reply
  hilde maldoy
  18 augustus 2018 at 10:55

  Héél graag waag ik mijn kans voor dit Blub Blub Bad Avontureneiland van VTech. Superleuk voor mijn 6 nog kleine kleinkindjes die dit geweldig zouden vinden!

 • Reply
  glenn herssens
  18 augustus 2018 at 20:37

  Zou echt heel leuk zijn voor ons waterratje van 17 maanden fleur ! Ze kan uren in haar zwembadje spelen met al haar potjes en pannetjes,dus zoiezo zou ze 10 x meer plezier beleven in bad/zwembad met haar blub blub bad avontureneiland ! Fototjes zullen ook volgend uiteraard ! πŸ˜€ xoxo Glenn

 • Reply
  Stef Nagels
  19 augustus 2018 at 22:20

  Zien wij zeker en vast zitten! πŸ˜‰ volgende zomer wordt de eerste zomer dat wij hiermee kunnen spelen met ons zoontje! we kijken er al superhard naar uit!

 • Reply
  Wendy
  19 augustus 2018 at 23:09

  Als ons kereltje binnenkort kan zitten is dit heel leuk om hem bezig te houden in bad. Hij spetters nu al graag in het water maar een speelgoedje in bad dat is nog veel leuker. πŸ€πŸŒˆ

Leave a Reply