Unicorns & Fairytales
babyspullen - unicorns & fairytales
Baby musthaves decoration Fashion fashion kids Interieur kids musthaves kidsroom Musthaves nursery

Budgetvriendelijke babyspullen en decoratie bij Wibra!

Wel, je mag me verbaasd aankijken wanneer ik zeg dat ik nog nooit een voet gezet heb in de Wibra. Mijn vooroordelen van ‘budgetvriendelijke winkels’ heb ik moeten wegstoppen sinds ik moeder ben geworden want ze hebben mij al veel plezier gedaan. Tegenwoordig gaan ze ook meer en meer mee in de trends en geven ze de mogelijkheid aan iedereen om leuke spulletjes in huis te halen. Kijk je mee wat ik gevonden heb? Je kan ook meteen de VLOG bekijken…

 

Babyspullen

Toen ik in de folder van Wibra erg leuke babyspullen zag die me deden denken aan de duurdere versies van enkele merken (ja dat heb je dan wel, veel winkels gaan mee met de trend en baseren zich op collecties van andere merken…) dacht ik: hebben hebben hebben. Ja, ik weet het… ik zou beter een beetje minder kopen maar ik had een geldig excuus: ik wou kraamcadeautjes kopen voor de meter van Lex, want die moet bijna bevallen. Met dat in mijn achterhoofd ging ik vlug kijken (want zulke leuke spullen zijn vlug uitverkocht). Ik had geluk. Alles wat er nog. Het verbaasde me hoeveel leuke spullen Wibra eigenlijk had.

babyspullen - unicorns & fairytales

Leuke rompertjes en kledij

Dat ik verzot ben op kidsfashion dat moet ik niet vertellen zeker? Het verbaasde me hoe zacht de kledij aanvoelde. Helemaal niet hoe ik gedacht had. Nou ja, er waren ook oerlelijke shirts en broekjes hoor, maar evengoed heel erg leuke stuks. Zowel voor jongens als voor meisjes. Ik kocht een superleuk en warm (én zacht) pakje, shirt en broekje voor Lex en twee paar superschattige slofjes. Geef toe, ze zijn toch mooi!? Ik kocht ook meteen wat reservesokken want na elke wasbeurt zijn er vermisten.

babyspullen - unicorns & fairytales

babyspullen - unicorns & fairytales

babyspullen - unicorns & fairytales babyspullen - unicorns & fairytales

Om te eten

Het servies is mega cute en ik kocht enkele setjes. Heel het assortiment is trouwens gebaseerd op die kleuren en tekeningen. Ook 2 slabjes en dat zullen de enige stoffen slabjes zijn die we dan hebben. Ik moest er hebben voor Lex als hij zijn fles krijgt. Vince heeft een plastieken slab met opvangbak en ik kan niet meer zonder, het zijn de beste ooit! Verder ook een drinkfles in de vorm van een leeuw die hervulbaar is.

Decoratie

En dan hé… decoratie en nog eens decoratie. Ook al heb ik op de duur geen plek meer om nog iets te zetten of te hangen, ik blijf het maar kopen. Dan kan ik veel afwisselen. Ook zitten er natuurlijk babyspullen bij die niet voor mij zijn. Maar hoe heerlijk zijn die!? Allemaal aan kleine prijsjes. Vince en Lex hebben alvast een leuke spaarpot. Je kan de centjes er zien inzitten!

Interieur

Ook voor mama hadden ze leuke spullen: een kaartenhouder! Twee verschillende soorten. Maar die ga je binnenkort wel in een andere blog tegenkomen.

DIY

Voor de creatievelingen onder ons hebben ze ook leuks. Craft papier, pennen, gommen, knijpertjes, lintjes en veel meer. Omdat ik binnenkort me ga verdiepen in het handletteren heb ik alvast wit stevig papier en craft papier gekocht en enkele fineliners. Van uitgeverij Snor heb ik een handig boek: Letters! Moderne Kalligrafie & handlettering. Dat gaat we zeker helpen.

Unicorns & fairytales

handlettering - unicorns & fairytales

[bol_product_links block_id=”bol_58a3079f662af_selected-products” products=”9200000059583191″ name=”letters!” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

VLOG

Bekijk ook de VLOG om alles nog eens goed te kunnen bekijken!

 

Haast je maar vlug naar Wibra zou ik zeggen! Ik heb mijn mandje zoals je kan zien goed volgeladen met leuke babyspullen. Dit is dan nog eens niet alles wat ze aanbieden. Wat vind je van mijn keuze? 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 februari 2017 at 09:58

  Ik vind dat serviesje echt snoezig! De wibra heeft beslist mooie spullen.

 • Reply
  Lissy
  15 februari 2017 at 16:44

  Tnx voor de tips!!

 • Reply
  Jess
  16 februari 2017 at 10:09

  Ik ga ook enkel als ik iets zo vaak voorbij zie komen op social media, dat ik er niet naast kan kijken Jammer genoeg ook nog altijd vooroordelen over bugetvriendelijke winkels. Jou winkel had precies nog wat meer dan de onze. Die schoentjes zijn ook wel schattig.

 • Reply
  Robbin_en_june
  16 februari 2017 at 17:48

  Lap! Ik kon de verleiding niet weerstaan en ben net terug van de Wibra met een volle zak 🙂 Ook voor meisjes zulke leuke dingen!! Thx voor de tips! X

 • Reply
  Silke
  18 februari 2017 at 14:11

  Wat een teleurstelling! In de Wibra in Aalst vond ik bijna niets van deze spulletjes. En als ik er dan naar vroeg, kreeg ik enkel het antwoord: ‘Dat zou bij de rest moeten liggen.’ Spijtig!

 • Reply
  Nicole
  17 maart 2017 at 14:16

  Een aantal van die dingen (zoals de bordjes etc) heb ik een tijdje geleden al gekocht daar inderdaad. Erg leuk.
  Eigenlijk maar goed dat hij niet in de buurt zit, anders koop ik hem leeg 😛

Leave a Reply