Unicorns & Fairytales

Workshop sensory play by OUT OF THE BOX PLAY

Wil jij graag sensory play leren kennen? Kom je samen met je kindje een uur genieten van de mogelijkheden die sensopatisch spel te bieden heeft? Alles op tempo van jouw kind. Niets moet, alles mag. Experimenteren en spelen is de boodschap !

Thema 

Het thema van deze workshop sensory play zal zijn:  ‘ANIMAL PLAY’ in de brede zin van het woord: maak kennis met allerlei soorten dieren, inclusief dino’s! Zowel sensory play als small world play is aan de orde, met een kleine educatieve touch.  Sensory play is spelen met je zintuigen. Heel goed voor de verbinding tussen ouder en kind en voor emotieregulatie. De vorige edities waren prachtig. Fantastisch om de kindjes een uur lang geboeid én rustig te zien spelen, met grote oogjes van verbazing, een lach op hun gezicht en tedere ogen van mama’s en papa’s…  Je gaat bovendien naar huis met een ton aan inspiratie. Want … je kan dit thuis ook toepassen… 

Wanneer & waar?

De workshop gaat door op maandag 3 april van 15u00-16u00.

De workshop sensory play zal doorgaan in de winkel van Gewoon een mama. Paalstraat 49, 2900 Schoten. Je krijgt een flesje water en een kleine goodie. Daarmee krijg je ook 10 procent korting als je iets in de winkel zou willen kopen.

Wil je graag mijn gesigneerd boek kopen? Dat kan ook via Payconiq! 

Inschrijven & betalen

LET OP! HELEMAAL VOLZET. Je kan je wel op de wachtlijst zetten

 

 

 

Inschrijving SENSORY PLAY

Inschrijven wokshops

Naam begeleider(Vereist)
Naam kindje(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Mogen we foto's nemen?(Vereist)

Tot dan? 

XOXO Nathalie