Unicorns & Fairytales
My life

Project tuin post #2

Begin dag 2

Begin dag 2  : nonkel Erik en Guy en de zandbak

Het is zover , ze zijn begonnen! (Je je leest het goed, ik zeg ‘ze’ en niet ‘we’ want ik reken mezelf er niet echt bij, zoveel heb ik niet gepresteerd vandaag, alle credits gaan naar de rest!) Om 10u werd al het materiaal naar binnen gezeuld en begon iedereen gelijk het groen (ja groen, geen gras, gewoon groen spul, onkruid enzo je weet wel…) uit te schuppen. De zandbak die er reeds was, een ingebouwde (je kan hem ook kattenbak noemen…) werd ook verwijderd en met zand overgoten… Maar omdat we op onvoorziene toestanden uitkwamen (beton enzo) moesten we hem uiteindelijk opvullen met steentjes om straks een mooie laag zand te kunnen leggen.

tuin7

Mijn schatteke versus de zandbak en de steentjes

Ik heb even geprobeerd ook iets te doen in de hof als onze kleine vriend (Vince the prince) aan het slapen was maar ik denk dat het beter was dat ik er gewoon uit bleef… Ik schaam me wel maar ik ben een hele grote viespeuk en ik kan hard werken, als ik mijn handen maar niet letterlijk vuil moet maken… Dus beestjes enzo : BAH….

tuin8

Nonkel Erik, the leader, ook aan het zwoegen!

tuin5

Ons mama , ondanks alle pijn, niet te stoppen!

Verbazingwekkend hoe snel de tuin veranderde. Enkele keren naar het containerpark gaven al een heel ander zicht aan de tuin!

tuin9

Schoonbroer Guy!

Ondertussen bekommerde ik me om mijn Vinceke, gaf af en toe drinken aan en schaamde me nog meer omdat ik zo’n erbarmelijke (eigenlijk nutteloze) aanvulling was.

tuin10

Even pauzeren met een fris pintje mag wel!

tuin11

Ook onze vriend Sven kwam mee helpen! Thank youuuuuu

Enkele uren later wisten mijn katten niet goed meer wat nu gedaan… Geen plantjes meer waar ze zich in konden verstoppen, allemaal zand, helemaal open. Het was best grappig!

tuin13

Nathalie en ons papa in de zandbak!

tuin14

Zakjes dragen , koekebakken vlaaien

Na een hele dag hard werken (achter de schermen was er nog ons mama, die als een tornado even de badkamer onder handen nam , inclusief koepel , ik kon er bijna niet binnen van de schittering) was dit het resultaat:

einde dag 2

einde dag 2, als dat niet netjes is!

Thanx to:  mama, papa, nonkel Erik, Nathalie, Guy, Sven en schatteke

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Koperroze
    12 juli 2014 at 19:43

    Wooow idd, ben benieuwd wat het eindresultaat zal zijn…

Leave a Reply