Unicorns & Fairytales
kerstwens in bokaal - unicorns & fairytales
DIY knutselen seizoenen My life

DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

Wij maakten dit jaar weer enkele leuke nieuwjaarswensen. We geven meestal een zelf geknutselde nieuwjaarsbrief. Deze keer in een stolp of in een bokaal. Heel leuk en makkelijk om te maken met een fijn resultaat. Kijk je mee?

Nieuwjaarswensen in een stolp

Ik had al eens een  schuddebol gemaakt en deze keer wilde ik wéér iets doen met een lege bokaal. Diegene die ik gebruikte kan je hier vinden. Met mijn nieuw lijmpistool (van Lidl by the way, echt een heel makkelijk en goed apparaat) ging ik aan de slag samen met Vince. We drukten een foto af met onze fotoprinter van Canon en op de achterkant kleefde ik een zwart papier met de nieuwjaarswensen. Met de metallic stiften van Stabilo heb je een heel mooi effect.

69E5E4B4 C546 4810 B333 5C1E50A021A8 - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

917B3F00 0878 4FBD A392 46A6F675AA68 - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

4554776C C5BE 4540 990E F0EF0334123E - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

In Hema vond ik kleine kerstboompjes, huisjes en diertjes en ik ging ook eens een kijkje nemen in mijn knutseldoos met allerlei prulletjes en frutsels. Eigenlijk is deze DIY enorm makkelijk en geeft het toch een heel mooi resultaat. Je kan de bokaal vullen met je eigen spulletjes uiteindelijk. Leuke voorbeelden van nieuwjaarswensen vind je genoeg op het internet maar ik koos die van de klas.

Een winterlandschap

Per toeval had ik een foto van Vince in het bos, maar eigenlijk is het echt leuk als je een foto hebt van je kind dat bij de boompjes en decoratie past. Zo niet is dat natuurlijk ook niet zo erg. We kleefden met het lijmpistool alles aan de binnenkant van het deksel, staken de foto met de nieuwjaarswensen erin en nog wat glitterbolletjes, schroefden het deksel op de bokaal en voila, een mooi resultaat (vind ik toch…) Het is toch weer eens wat anders dan een brief en dit zetten de mensen makkelijker weg.

25110662 7379 4600 8C7C 4C78D47F167C - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

8131FFA0 C283 40BE 88D3 14C03460AD39 - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

 

Alternatieven voor de nieuwjaarsbrieven

Zoals ik al zei hou ik van gepersonaliseerde dingen geven aan mensen. Daarom knutselen we onze nieuwjaarswensen zelf. Het is ook meteen een erg leuke knutselnamiddag met de kinderen. Iets wat ze beiden graag doen en waar ik enorm van kan genieten om het samen met hen te doen. Ben je nog op zoek naar meer inspiratie? Dan verwijs ik je graag door naar het artikel met de alternatieven voor nieuwjaarsbrieven. Wil je ze onthouden voor volgens jaar? Pin dan onderstaande afbeelding.

20x originele 5 2 - DIY // Nieuwjaarswensen in een bokaal

Wat vind je van deze nieuwjaarswensen in een bokaal?

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply