Unicorns & Fairytales
lentefeest - unicorns & fairytales
DIY Birthday Party moederschap My life

Lentefeest met een clown en veel glitters!

Op 15 mei 2022 vierden we het lentefeest van Vince. Het was een mooie zonnige, warme dag met veel randanimatie. Deze keer ging ik voor zoveel mogelijk leuks en zo weinig mogelijk zelf doen. Meestal ga ik erover als het aankomt op feestjes organiseren maar ik wou deze keer geen stress hebben op voorhand. Daarom lieten we enkele zaken doen. Benieuwd? Wie weet haal je er nog ideetjes uit! Uiteindelijk mag het wel eens wat specialer zijn hé. 

Lentefeest organiseren

Een lentefeest organiseren doe je best al een tijdje op voorhand. Want ik de maand mei organiseren veel mensen een communiefeest of groeifeest en dan kunnen er al wel eens locaties en catering volgeboekt zijn. Ik maakte al eerder een artikel over tips hoe je een communie of lentefeest kan organiseren.

Lees maar: Een lentefeest of communie organiseren in 10 stappen

lentefeest - unicorns & fairytales

Prachtig domein

Wij huurden de velden en bossen van mijn eigen school. Die zijn prachtig. Je hebt er alles wat je wil: een speeltuin met zandbak, velden en bossen waar je kampen kunt bouwen. Prima dus! Ik huurde de toiletten erbij en hielden de mooie vernieuwde refter in optie. Die moesten we niet gebruiken omdat het zo’n mooi weer was. Ook jij kan trouwens mijn school huren. Ga maar eens kijken op Campus Kajee in Schoten.

Kledij

Wij zorgden voor een outfit die én mooi was én ook comfi én nadien ofwel vuil mocht worden ofwel kreeg Vince de keuze om een andere outfit aan te doen. We kozen voor een gilet en geklede short voor Vince met een coole shirt. Hij mocht zelf kiezen. We gingen daarvoor naar JBC. Ook mijn kleedje kwam van daar. Een Belgische onderneming met betaalbare kledij! Altijd goed. Vince gaat daar graag met mij mee winkelen. Ook Lex kreeg een gilet aan maar die was al snel weer uit!

Poefie de Clown

We huurden een clown in die ballonfiguren maakt. We ontmoetten hem eens op een event en ik was zo onder de indruk van hoe dat hij met kinderen omging dat ik zijn kaartje vroeg en hem meteen boekte. Zijn vrouw komt mee en kan kindergrime of zet glittertattoos. Wij gingen voor de tattoos en die waren een grooooot succes. Ik zou hem meteen weer inhuren.

lentefeest - unicorns & fairytales

Dream Party

Ik droomde al lang van een BOHO feest met picknick op de grond en toen ik op Facebook DREAM PARTY zag voorbijkomen met een foto van zo’n feestjes, kon ik het niet laten om eens een kijkje te gaan nemen. Prachtig was het!! Ze verzorgden de styling van feesten, huwelijken en meer. Door de professionaliteit van de foto’s en het uitgebreide assortiment en keuze van opties koos ik hen. Het bleek een goede keuze. Met zijn tweetjes kwamen ze tijdig op de locatie en namen ze alle stress weg. Het werd een prachtige setting, inclusief springkasteel en suikerspinnenmachine. Op een afgesproken uur werd alles weer netjes opgehaald. Geen opruimstress en gesleur met zaken. Zeg nu zelf… prachtig he! 

lentefeest - unicorns & fairytales lentefeest - unicorns & fairytales

Tadaaz

We kozen voor Tadaaz voor de bedankkaartjes en de uitdeelgeschenkjes. Ik ben er nog steeds verliefd op! Wat een uitgebreide keuze heb je ook daar… We lieten ons weer volledig gaan en kozen zowel voor de volwassenen als voor de kinderen leuke bedankjes… Badzout in verschillende kleurtjes, zeepjes (ruiken mega goed!), dominosteentjes, kleurpotloodjes, een herinneringendoos, lolly’s en een mooie naamcirkel. 

lentefeest - unicorns & fairytales lentefeest - unicorns & fairytales

Schrok ‘n Roll

Geen gedoe met eten kopen. We lieten een kleine schattige pasta Foodtruck komen! Schrok ‘n Roll werd onze keuze. Iedereen kon een pasta gaan kiezen met toppings. Handig! Op voorhand lieten we offertes opmaken en deze kwam qua prijs en kwaliteit zeker naar voren. De kindjes vonden het heerlijk! Keuze van Vince trouwens. 

lentefeest - unicorns & fairytales

Spelen!

Maar vooral: de kinderen hebben zich geamuseerd. Het werd een leuk feest waar de kinderen gewoon konden spelen… In de natuur. Ze zagen zo zwart als een hoge hoed maar eigenlijk is dat gewoon superleuk om te zien. Dan weet je dat ze echt gespeeld hebben.

Op vakantie met mama en papa

En met de centjes die hij kreeg gaan we samen op vakantie. Alleen met Vince een city trip doen. Hij wil heel graag naar Disneyland. We plannen dit nog in. En als Lex zijn lentefeest doet binnen enkele jaren gaan we ook met hem op vakantie. Quality time met mama en papa. Leuk toch?

 

LIEFS

Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply