Unicorns & Fairytales
Boeken Doeboeken moederschap Onderwijs

Happy Relax Kids | knuffel, klets en knutselboek voor kinderen en ouders

Happy Relax Kids is een boek om in huis te hebben. Het is een boek om samen te gebruiken met tips en opdrachten om te leren hoe je je ontspant en tijd met elkaar doorbrengt. Toch even de moeite om bij stil te staan.

 

Happy Relax

Happy Relax Kids is een boek geschreven door Marneta Viegas. Ze richtte in 2001 Relax Kids op. Daarvoor runde ze een succesvol bedrijf in entertainment voor kinderen. Ze merkte echter dat kinderen steeds minder geconcentreerd waren en minder stil konden zitten. Ze bedacht een uniek 7 stappen systeem om kinderen te leren ontspannen. De lessen werden een groot succes en ondertussen geeft ze zelf opleiding aan mensen die lessen willen geven aan kinderen. Ze heeft meer dan 1000 mensen uit 35 verschillende landen haar methode geleerd en Relax Kids wordt in meer dan een half miljoen huishoudens en scholen wereldwijd gebruikt.

Happy relax Kids boek

In Happy relax Kids staan 52 positieve en vrolijke activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ieder hoofdstuk heeft je een idee om zelf aan de slag te gaan. Mooie dingen maken voor elkaar, spelletjes en gesprekken aan tafel. De activiteiten helpen de kinderen zich te ontspannen en zich lekker in hun vel te voelen. Dit boek stimuleert gezinnen om met elkaar iets te doen. Dingen die bijna niets kosten maar wel héél veel opleveren, omdat ze kinderen inspiratie geven en het gevoel dat er van ze wordt gehouden en voor ze wordt gezorgd.

Het boek wordt geschreven vanuit het oogpunt van Rosie, een meisje van 9 jaar. Ze neemt je kinderen mee in haar wereld en haar activiteiten en moedigt ze aan om zelf die leuke dingen te doen. Ze kunnen zelfs mailen.

 

Enkele activiteiten

img_4282 img_4280 img_4281

Ook interessant voor in de klas

Ik vind dit boek eigenlijk ook interessant voor in de klas. Je kan makkelijk eens een keertje per maand een relaxnamiddag inplannen of een keertje per week een relaxkwartiertje ofzo. De leuke opdrachten kan je ook ombuigen zodat ze in de klas kunnen gebruikt worden. Op de website van Relax Kids kan je ook relaxatieoefeningen vinden. Het is al zo druk op school en thuis… Kinderen hebben nood aan rust en ontspanning.

 

Dit boek kan je kopen bij bol…

[bol_product_links block_id=”bol_57d6ee816f260_selected-products” products=”9200000051926078,9200000057130041″ name=”happy relax kids” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Wat vinden jullie van dit boek? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply