Unicorns & Fairytales
lifestyle musthaves moederschap Musthaves Winactie & Give away

WIN een mooie elegante luiertas, goed voor elke gelegenheid

Ik heb ze ook, één van de nieuwste luiertas van Kidzroom. Mooi, elegant, stijlvol én niet duur. Dé ideale combinatie als je het mij vraagt. Deze luiertas lijkt op een gewone mooie (grotere) handtas maar is ook niet té groot. Gewoon goed. Ik laat deze Kidzroom luiertas graag aan jullie zien en ik mag er ook eentje weggeven. Wat denk je daarvan?

Elegante luiertas

Wij zijn erg blij met onze elegante luiertas van Kidzroom. Voor Vince hadden we er ook eentje en ook daar waren we tevreden van. Maar deze nieuwste verzorgingszakken zijn nog beter en nog mooier. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Wat ik zo goed vind aan de luiertassen? Wel, ten eerste zijn ze niet mega duur, wat je van sommige andere tassen niet kan zeggen. Ten tweede lijken ze op een gewone tas die je ook zou meenemen naar een etentje, een uitje of waar je ook wil heengaan. Ik zou gemakkelijk mijn handtas kunnen thuislaten en enkel met de luiertas op stap gaan. Geen te drukke prints maar keuze uit verschillende stijlvolle zakken. Voor ieder wat wils.

lees ook: wat zit er in mijn luiertas?

elegante luiertas - unicorns & fairytales

elegante luiertas - unicorns & fairytales

Zwarte Kidzroom Famous

Wij kozen voor een zwarte Kidzroom Famous.Het is een stijlvolle verzorgingstas in woven materiaal gecombineerd met faux leather. Je hebt hem in cognac, zwart en grijs. Hij heeft handvaten en een verstelbare schouderband zodat de tas op allerlei manieren kan gedragen worden en ook aan de buggy kan hangen. In deze elegante luiertas vind je ook een verschoningsmatje en een flessenhouder. Er zijn verschillende handige compartimenten in de zak en vooraan is er ook nog een apart zakje. Kortom, erg handig.

elegante luiertas - unicorns & fairytales

Win een Kidzroom luiertas naar keuze

Wil jij ook zo’n stijlvolle verzorgingstas winnen? Of wil je hem graag winnen voor een vriendin? Dat kan ook natuurlijk. Doe gewoon mee…

 1. Volg Unicorns & Fairytales (via Facebook en/of Instagram)
 2. Laat mij weten waarom jij graag een Kidzroom tas wil winnen
 3. Delen van dit bericht mag of iemand taggen (maar is niet verplicht)

(Je kan ook meedoen via Instagram)

elegante luiertas - unicorns & fairytales

elegante luiertas - unicorns & fairytales

 

De winnaar wordt volgende week gekozen uit de reacties van deze blogpost en Instagram en zal een mail krijgen. Je kan meedoen tot en met 2 januari 2017. 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

49 Comments

 • Reply
  Tamara J
  26 december 2017 at 07:05

  Wat een prachtige tas! Bij onze eerste hebben wij nooit een luiertas gehad, maar gebruikte wij een rugtas die nog ergens op zolder stond. Die heeft inmiddels zijn beste tijd wel gehad. Voor de tweede zou ik dan ook wel een mooie luiertas willen. Deze is prachtig, dus ik maak graag kans.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  26 december 2017 at 07:24

  Ik wil heel graag voor mezelf meedoen omdat de 1e luiertas ook wel heel mooi was, maar die zn beste tijd gehad heeft 🙂

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  26 december 2017 at 07:34

  Ik doe graag mee voor zo’n mooie, handig tas. We weten nog niet zeker of er wel een derde komt, maar anders kan ik er zeker een vriendin blij mee maken.

 • Reply
  Chantal Obbink
  26 december 2017 at 08:00

  Ik doe heel graag mee! Nu onze 2e er is gebruik ik nog de luiertas van de eerste. Het kan, maar een nieuwe, mooie en stijlvolle tas zou wel heel gaaf zijn!

 • Reply
  Anna
  26 december 2017 at 08:02

  Ik was nog op zoek naar een geweldig kraamcadeau voor een lief vriendinnetje..! En dit is perfect..! 😁😁😁

  Facebook: An Na

 • Reply
  Kristel
  26 december 2017 at 08:18

  Wat een mooie luiertas hier maken we graag kans op. Voor onze dochter Lotte kunnen we al de spullen in een mooie tas meenemen

 • Reply
  Sofie Defloo
  26 december 2017 at 08:39

  Deze tas zou super handig zijn als ik volgende week opnieuw moet gaan werken na ons eerste kindje. Onze huidige tas is wat aan de kleine kant en heeft 1 groot compartiment waardoor ik vaak aan het grabbelen ben naar de juiste spullen 😄 dus fingers crossed!

 • Reply
  Nicole van Dongen-Monsieurs
  26 december 2017 at 08:44

  Wat een Superleuke review. Ik waag graag een kansje voor deze beauty van een luiertas. Mijn nichtje is in verwachting van haar eerste kindje, ze is een kanjer. als alleenstaande aanstaande mama zou ze dit erg goed kunnen gebruiken, wat zou het geweldig zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen.

 • Reply
  Veronique Bosschaerts
  26 december 2017 at 08:52

  Ik waag hier mijn extra kansje! Onze luiertas is na 3 jaar verleten en binnen 5 weekjes komt ons 2de kleintje er aan… en als mama van 2 wil ik nog graag stijlvol de deur uit komen 😅 en dit moet zeker lukken met zo’n mooie handige tas! Fingers crossed!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  26 december 2017 at 08:52

  Perfect voor mij! Zo kan ik de tas zowel meenemen naar werk als naar de crèche/uitjes. Nu wissel ik constant van tas(onhandig). Met baby en peuter kan ik niet zonder.

 • Reply
  Valerie w
  26 december 2017 at 08:52

  Ik wil hem graag winnen omdat we een nieuw samen gesteld gezin zijn en we nog samen voor een kindje gaan. Deze tas zullen we dus goed kunnen gebruiken.

 • Reply
  Erika van Koert
  26 december 2017 at 09:19

  Heel mooi ! Ik doe graag mee voor mijn zusje die zwanger is van haar eerste

 • Reply
  Patricia Heemskerk
  26 december 2017 at 09:27

  Wat een super leuke actie! Ik zou hem heel graag voor mezelf willen winnen. Ik ben nu in verwachting van mijn eerste kindje. ❤️ Er komt zoveel op je afzetten, wat je allemaal moet regelen en kopen. En wat is dan het beste om te nemen uit zoveel keuze. Als ik lees wat je allemaal met deze tas kan en er in past, lijkt deze mij super handig om te hebben!

 • Reply
  Cindy
  26 december 2017 at 09:44

  Waarom nou zal ik is Héééél graaag vertellen voor ons wondertje.

  Ideaal voor verzorgingsbenodigheiden .
  Die dagelijks nog heb.
  Daarbij moet naar belangrijk afspraak kan mijn kindje verschonen in deze multifunctionele luiertas

 • Reply
  J.
  26 december 2017 at 10:06

  Héél graag de luiertas voor een vriendin die zoooo verlangt naar een 1ste kindje..Maar al heel wat tegenslagen heeft gehad.

 • Reply
  Rebecca
  26 december 2017 at 10:07

  Prachtige tas!!! Deze zou ik kunnen schenken aan mn schoonzus.

 • Reply
  Trotsema fati
  26 december 2017 at 10:53

  Super ik waag graag een kansje! Ik heb een schat van 8 maanden en ben weer zwanger met zulke mooie luiertas is het handig om straks alle hun benodigdheden erin stoppen als we ergens naar toe gaan.

 • Reply
  Lieke
  26 december 2017 at 13:45

  Jou review/blog zorgt ervoor dat ik denk: ‘hebben hebben hebben’ 😉 Inderdaad een mooie stijlvolle tas! Ideaal met nr 2 op komst en nr 1 nog niet zindelijk te krijgen. En gezien mijn kids er altijd stijlvol bij lopen en mama zichzelf nog wel eens vergeet maakt deze tas waarschijnlijk alles goed als blikvanger 😍 Ik ga duimen!!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  26 december 2017 at 15:01

  Hoi hoi. Ik doe heel erg graag mee! #LOVE #IT mijn dochter zou hier heel erg blij van worden niet 2 had een te hoeven meeslepen maar maar 1.

 • Reply
  Laura
  26 december 2017 at 15:58

  Wauw, ziet er super uit! De tas past heel goed bij de buggy die we voor ons eerste kindje gaan kopen.

 • Reply
  Nele V
  26 december 2017 at 16:50

  Wat een mooie tas! Onze tas is na twee kindjes al wel wat versleten maar ik zou deze tas liever schenken aan een goede vriendin. Een cadeautje geven is veel leuker dan een cadeautje krijgen.

 • Reply
  An Smets
  26 december 2017 at 16:57

  Een hele mooie en vooral elegante tas!!! Ik heb nog nergens mijn goesting gevonden. En binnen 2 weken is onze kleine pruts er.
  Graag wel in het grijs of cognac, die passen het best bij de kinderwagen.

 • Reply
  Ine Bruyninckx
  26 december 2017 at 16:58

  Dé perfecte tas om mijn zus blij mee te maken. Derde keer zwanger, dan mag het voor een laatste keer er best elegant aan toe gaan. Stiekem ook een beetje voor mij, want dan kan ik ze bij een 2e kindje ook verder gebruiken 😄

 • Reply
  Marian B
  26 december 2017 at 20:04

  Dit is wel een hele mooie tas! Ik heb er eentje maar die begint echt minder mooi te worden en eigenlijk vind ik hem ook niet zo heel praktisch. Deze is mooier en hopelijk handiger ingericht en daarom doe ik graag mee.

 • Reply
  Kris
  27 december 2017 at 07:43

  Op kerstdag werd ik verrast door mijn broer en schoonzus. Heb zelf drie flinke zonen en mag peter worden van hun dochtertje dat in juni geboren wordt. Misschien kan ik hen via deze weg met deze mooie luiertas verrassen!

 • Reply
  Liesbeth
  27 december 2017 at 10:41

  Wooowww! Die is gaaf! Ik doe graag mee om er ook leuk bij te lopen! En ik vind het ook fijn als de tas bij mijn man past! Deze is heel gaaf en ik denk dat hij hier ook graag mee rondloopt!

 • Reply
  Vandecasteele Linda
  27 december 2017 at 11:51

  hoi ik waag graag mijn kans voor deze prachtige en superhandige Kidzroom luiertas omdat deze Kidzroom luiertas een prachtige kleur en vorm geeft en heel ruim is

 • Reply
  Laure Rabaey
  27 december 2017 at 14:00

  Voor mijn liefste ‘kleine’ zusje die in mei haar eerste kindje verwacht 💙👶🏻🎁. We staan haar bij met raad en tips waar nodig, want in de overload aan baby info is het soms moeilijk als toekomstige mama een onderscheid te maken in wat bij jou past en wat voor jou van toepassing is of kan zijn. Knufknuf 😘

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  27 december 2017 at 19:35

  Onze luiertas is stuk gegaan, dus zou mooi uitkomen. Prachtige tassen zijn het.

 • Reply
  Sanne Cludts
  27 december 2017 at 22:41

  Wauw ik doe graag mee ! Zou heel hard van pas komen voor bij ons meisje , heb er nu namelijk eentje die te kleine is waardoor ik dus met meeedere zakken moet zeulen. Maar met nog een 2,5 jarige erbij en baby is dit geen ideale combinatie dus zou het heerlijk zijn als ik het allemaal in 1 mooie luiertas zou kunnen steken !

 • Reply
  Kim Rolefes
  27 december 2017 at 22:58

  Deze luiertas ziet er super uit! We hebben een luiertas, maar deze is zo groot dat ie niet eens onderin de kinderwagen past (en de mand is best ruim). Voor visites aan familie is die luiertas ideaal, alles kan mee! Voor uitstapjes naar de dierentuin of winkelen zou deze gave luiertas van Kidzroom super zijn! Niet meer sleuren met een grote luiertas, maar een mooie compacte luiertas waar alles in zit. Dat wordt duimen!!

 • Reply
  Astrid Vercruysse
  28 december 2017 at 21:55

  In april word ik voor de eerste keer mama en heb dus zeker een luiertas nodig. Deze ziet er heel stijlvol uit dus zou super zijn als ik deze zou winnen.

 • Reply
  Yana
  30 december 2017 at 13:26

  Dag Nathalie
  Wat een stijlvolle luiertas!
  Deze tas zou heel handig zijn om alles mee te nemen op wandelingen met mijn kleine spruit.
  Ik heb nog geen luiertas, deze zou ik dus heel graag willen winnen.
  Stijlvolle luiertas voor een stijlvol meisje! <3

 • Reply
  Sybrentje
  30 december 2017 at 18:05

  Ooh! Deze zou ik dolgraag winnen! Een handige, grote én mooie luiertas, een ideale combinatie die ik goed kan gebruiken voor uitstapjes met onze kleine kapoen praktischer te organiseren!

 • Reply
  Joke VE
  30 december 2017 at 20:39

  Ohh wauw, toffe actie! Nu het algemeen bekend is dat wij ons eerste kindje verwachten, kan ik eindelijk deelnemen aan zulke leuke acties (toen je de Maxi Cosi weggaf, was dat nog net wat vroeg…)! Dus bij deze waag ik graag mijn kans op zo’n hippe en praktische tas van Kidzroom 🙂

  Beste wensen voor het nieuwe jaar!

 • Reply
  Irene Niec
  31 december 2017 at 09:21

  Wat een mooie luiertas, heel graag kom ik een kansje wagen voor mijn kleindochter, die een zoontje verwacht, dat zou geweLdig leuk zijn

 • Reply
  LEONIE
  31 december 2017 at 11:17

  Wat een mooie tas! Ik doe heel graag mee! Wij verwachten in maart ons 2e kindje. Voor onze zoon gebruikten we de luiertas van de kinderwagen, maar die vond ik al niet zo mooi, is ondertussen nog lelijker geworden doordat hij veel gebruikt is en daarnaast is hij ook niet echt praktisch. En straks met 2 kindjes (baby en 1,5 jaar) moet er extra veel mee in de luiertas. Deze mooie tas zou dus enorm goed gebruikt worden!!

 • Reply
  kathy
  31 december 2017 at 14:23

  Ik waag graag mijn kansje, op Facebook geliked en gedeeld.

 • Reply
  Katja cloetens
  31 december 2017 at 14:55

  Oeeeh jaaaa! Dit was ik nog aan het zoeken: een nieuwe stijlvolle luiertas die niet meteen lijkt op een kitscherige babyspullentas. De vorige keer had ik er niet echt eentje en propte ik alles in mijn veel te kleine handtas + een andere tas dan nog maar met wat babyspullen. Deze keer zou ik graag iets comfortabeler en stijlvoller willen zodat het ‘baby en me’ in 1 tas is. 🙂

 • Reply
  Debby De Cleene
  31 december 2017 at 17:32

  Wat een super toffe winactie!
  Ik ben een hele grote fan van je blog en sinds mijn zwangerschap duik ik regelmatig in het archief van je blogposts om zeker niets te missen van al je tips en inspiratie over het moederschap! Zorgt telkens voor een heerlijk me-time gevoel, waarvoor dank! Deze super mooie en elegante luiertas zal zeker goed van pas komen voor ons toekomstig kleintje. Ik kan al niet wachten om te pronken met deze luiertas! <3

 • Reply
  Tine
  1 januari 2018 at 18:18

  He Nathalie, net je leuke site gevonden. Je hebt er alvast een volger bij.
  Ondanks schrik dat het moeilijk ging lukken (onregelmatige cyclus) ben ik na 1 maand proberen zwanger geraakt.
  Eindelijk kan ik mij laten gaan in alle zwanger/moederschapsspulletjes 😀
  Prachtige kinderkamers heb je. Ik kan er alleen maar naar streven.
  Maar eerst de noodzakelijke spullen zoals die mooie luiertas 🙂
  Ik maak ook graag kans daarop!

  Vele groetjes en een warm 2018 voor jou en je gezin.

  Liefs,

  Tine

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  2 januari 2018 at 08:59

  Wat een gave en ruim uitziende luiertas. Als we op pad gaan met onze tweeling moet er altijd een heleboel mee. Lijkt me dat in deze kidzroom tas alles makkelijk inpast. En deze zou zelf mijn man graag mee willen lopen. Ik doe dan ook graag mee en volg je op zowel Facebook en Instagram.

 • Reply
  renate
  2 januari 2018 at 11:39

  deze ziet er super uit, ik zou deze graag cadeau doen aan iemand die hem zeker en vast heel goed gebruiken kan

 • Reply
  Stef Nagels
  2 januari 2018 at 18:56

  Echt een prachtige luiertas! :O Ideaal voor ons eerste kindje dat op komst is!

 • Reply
  Wrndy v V
  2 januari 2018 at 19:27

  Ik doe graag mee voor iemand die voor de errste jeer zwanger is, maar dit nog moet bekendmaken. Dus ik kan niet zeggen wie of wat. Maar weet wel dat zo’n stijlvolle tas heel goed bij de papa en mama zal passen.

 • Reply
  Marijke horjus
  2 januari 2018 at 20:04

  Ik doe heeel graag mee 😁😍😁 ik heb nu een tas van mij zelf,als luiertas hmm maar dat is niet echt makkelijk! Geen handige vakjes of andere handige extras.. die van onze dochter zou ik nu voor ons zoontje gebruiken die vandaag 4 maandjes is,maar jammer genoeg is die kapot gegaan, dus ik doe graag mee want deze luiertas van Kidzroom is wel heel Mooi!!😁🤞🍀

 • Reply
  Marit Kroes
  2 januari 2018 at 20:22

  Ben ik nog op tijd??? Ik hoop het, want ik vind deze luiertas zo mooi!!
  Ik gebruik nu, voor ons derde kindje, nog dezelfde tas als voor ons eerste kindje… Ten eerste zijn de vakken niet meer bruikbaar want daar zitten scheuren in 🙈 En ten tweede is het een luiertas met bloemetjes 😅 Niet echt elegant, haha.. Deze tas van Kidzroom is erg handig én erg mooi!! Ik ga duimen!!

 • Reply
  Danielle
  2 januari 2018 at 20:54

  De beste wensen voor 2018! En wat een mooie tas! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Femke van Kilsdonk
  3 januari 2018 at 03:05

  Ik doe heel graag mee! Simpelweg omdat de tas prachtig is!

Leave a Reply