Unicorns & Fairytales
DIY

DIY | Cupcake Rompers

Iets wat ik enorm leuk vind is originele en zelfgemaakte cadeautjes geven als extraatje. Het is zeg maar mijn kenmerk aan het worden. Ik wil steeds mijn creativiteit kwijt en het is ook één van mijn doelen: steeds een origineel cadeau geven. Zo gaf ik laatst als kraamcadeau aan een collega enkele rompertjes maar op een andere manier verpakt. 

 

Ik zag het, geloof ik, eens op pinterest voorbij komen en wilde het ooit zelf ook maken. Heel leuk om als kraamcadeau te geven.
Ik kocht bij Hema enkele leuke rompertjes, een cupcakedoos en cupcake papiertjes (ik kan echt niet op de naam komen van die papiertjes waar je de cakejes in doet…) en thuis had ik nog leuke linten liggen. De rompertjes rolde ik op, deed er een elastiekje rond en pulkte er wat aan zodat het wat meer op een cakeje leek. Ik deed er een mooi lint rond en plaatste het in zo’n papiertje. Nu kon ik een taartendoos afgeven met rompertjes als cupcakes! Het idee is niet nieuw maar het is wel enorm leuk om een simpel cadeautje origineel te verpakken.

Mijn missie is alvast goed begonnen!

IMG_3096

kraamcadeau - unicorns & fairytales

 Inspiratie opgedaan?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Bianca
  18 september 2014 at 18:50

  Super leuk idee! Zie je zeker niet vaak dus dat maakt het alleen maar specialer en origineler!

 • Reply
  Mariella
  18 september 2014 at 17:51

  Superleuk! Ziet er echt tof uit, en inderdaad weer eens wat anders

  • Reply
   Nathalie
   18 september 2014 at 18:31

   thanx 🙂

 • Reply
  Sheena
  18 september 2014 at 20:47

  Origineel! Dat maakt een cadeautje nog zoveel leuker 🙂 Ik kan dat echt appreciëren wanneer mensen zo’n extra moeite doen om iets op een leuke manier te presenteren 🙂

  • Reply
   Nathalie
   20 september 2014 at 13:01

   Dat is leuk te horen!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  19 september 2014 at 09:31

  Wat leuk zeg! Zo wordt iets gewoons heel bijzonder!

  • Reply
   Nathalie
   20 september 2014 at 13:00

   Dat vond ik ook 🙂

 • Reply
  Cyn
  19 januari 2015 at 20:43

  Wat leuk! Het geeft toch een stuk leuker weg dan in een pakpapiertje!

  • Reply
   Nathalie
   20 januari 2015 at 16:50

   Ja dat vond ik ook 🙂 Tof dat je het leuk vindt!

 • Reply
  Anke
  2 februari 2016 at 17:33

  Super leuk! Dat er nu maar snel geboortes worden aangekondigd 😉

Leave a Reply