Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince

Brief aan Vince|14 maanden

Liefste prinsje,

Je bent nu 14 maanden en al een echt mannetje met een duidelijke voorkeur van allerlei dingen.  Je wil graag je zin hebben (nou, dat heb je van geen vreemde) en zal dat ook altijd laten merken. We proberen toch niet altijd toe te geven aan jouw grillen al is dat voor opa en oma soms moeilijker. Die zijn jouw dikke vrienden hé. Je zal het wel leuk hebben gehad in Center Parks!

Unicorns & Fairytales

Je kan nog niet alleen stappen maar wel aan de hand en achter een loopwagentje. Zo grappig om te zien. Wanneer je niet meer verder kan zeg je : aaien, aaien, aaien (draaien). Sinds vorige week zeg je dus ook opa, oma, bomma en bompa. Oh ja, en mama is nu mamaaaaaaaaaah? Heel vragend en schattig. Eerst praten, dan stappen zeker?

bewegen met je peuter

Je wijst zelf naar je schoenen en zegt ‘oenen’. Ook breng je mama haar schoenen en legt ze op haar voeten. Handig! Mama lust graag wijn Vince, wijn, wijn wijn wijn….

Unicorns & Fairytales

Entertainen kan je zoals de beste. Je bent ook een deugniet want je weet altijd je zin te krijgen, ook van andere kindjes. Je houdt van dansen en water. In het zwembad spatter je in het rond, ga je kopje onder en wil je van de glijbaan. Van niets ben je bang!

Unicorns & Fairytales

Je bent een goede eter. Je lust bijna alles wat je krijgt! Fijn zo! Denk ik toch… Je kan zelf al mooi eten maar na een tijdje word je het beu en begin je te spelen. Dan prak je met je handjes in je eten en smeer je de boel helemaal onder. Pasta lust je heel graag en kindjesworst ook!

Unicorns & Fairytales

Unicorns & Fairytales

Je kijkt alles verwonderd aan , wijst alles aan, doet alles na en zegt alles na… Het is fantastisch de vorderingen te zien die jij maakt.

IMG_8497

Blijf nog maar even zo klein, je bent zo schattig nu! En zeker als je slaapt…

Unicorns & Fairytales

X0X0 Mama

pinit fg en rect red 28 - Brief aan Vince|14 maanden

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sylvie
  14 juni 2015 at 21:12

  Wat mooi!! Een heel goed idee zo een brief! En die slaapfoto, zo lief!!

  • Reply
   Nathalie
   15 juni 2015 at 14:44

   Ik heb elke maand zo’n brief voor hem. Inderdaad ook leuk om later terug te lezen…

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Me-time !

Me-time! Iets wat vaak ver te zoeken is als je kids hebt , een drukke baan en een hobby waar...

Sluiten