Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince moederschap

Brief aan Vince | 11 maanden

Liefste mister V.,

Wat ben jij plots gegroeid! Jij bent op een week tijd zo veranderd. Ik kon de ontwikkelingen niet meer bijhouden. Het zijn wel al heftige twee weken geweest. Nou, heftig is relatief! Er zijn wel veel ergere dingen in het leven.

Anyway, plots kon je twee weken geleden kruipen. Iets dat ik dacht dat je nooit zou kunnen. Het lukte maar niet om vooruit te kruipen. Tot die ene dag… Toen was je niet meer te houden! Weg was je! Niets is meer veilig. We hebben het huis echt wel even moeten ombouwen. Nou, ik overdrijf weer hoor (maar zo ben ik hé). De stopcontacten zijn beveiligd, al het breekbare is weggezet, de koffietafel staat voor de ingang naar de draden van de televisie zodat je er niet bij kan en de kattenbak staat achter de paravaan!

Je bent ook enorm eenkennig geworden en je hebt verlatingsangst. Wanneer ik je naar de onthaalmoeder breng dan laat je wel een traan (behalve als er écht interessante speeltjes liggen). Dan moeten ze je troosten want je mist mama. Hihi. Thuis is het ook mama wat de klok slaat. Zeker nu papa ziek is. Ach, ik geniet er wel van hoor, al wil ik soms wel eens eventjes rust 😉

Ik kan bijna niet geloven dat je volgende maand 1 jaar wordt! Het lijkt nog steeds gisteren dat ik beviel! Mama is volop bezig met je feestje te plannen. We wilden voor je eerste verjaardag een feestje geven voor vrienden en familie! De uitnodigingen zijn al verstuurd.

uitnodigingVince

uitnodiging Vince

Hopelijk ben je niet ziek op je feestje want jij bent echt vaak ziek. Gelukkig nooit ernstig. De kinderarts is onze beste vriend! Of beter gezegd beste vriendin. De waterpokken zijn momenteel op bezoek dus daar ben je al bijna vanaf. Nog even op de tanden bijten. Op alle vijf de tanden! Ze komen in sneltreinvaart door.

vince

Weet je wat ik zo lief vindt aan je? Nee eigenlijk slechte woordkeuze want ik vind alles lief aan je. Maar oh wat hou ik van die puurheid. Lachen wanneer je iets leuk vindt en huilen wanneer er iets niet goed gaat. Wanneer je niet wil lachen doe je het ook niet maar wanneer je het doet zie ik die glinstering in je oogjes. Dan wordt het warm binnenin mij, mijn hart loopt over van liefde!

IMG_6081

Mister V., wij zien je graag. Je bent onze allergrootste schat!

XoXo Mama en Papa

pinit fg en rect red 28 - Brief aan Vince | 11 maanden

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Nele
  11 maart 2015 at 07:43

  Origineel alweer – eigenaardig dat onze kinderen net een maandje met elkaar schelen. Komende vrijdag wordt CG één jaar. Ik doe haar jaar in twaalf foto’s. Kom je dan kijken?

  • Reply
   Nathalie
   11 maart 2015 at 08:06

   Natuurlijk kom ik dan kijken 🙂

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Diary #2

Een gewone week die even in paniek eindigde maar uiteindelijk is alles goed gekomen!  Mijn week begon eigenlijk heel fijn: ik...

Sluiten