Unicorns & Fairytales
babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales
op vakantie Travel uitstappen

Een écht babyproof hotel, iets voor jou?

“Zorgeloos op reis met een baby van zes maanden. Dat is perfect mogelijk in een hotel waar alles is uitgedacht op maat van de allerkleinsten. Van een baby conciërge tot een diner met aangepaste papjes. De baby beleeft zijn eerste beach holiday en de ouders wacht een zorgeloze luilekkervakantie.” Toen ik dit bericht in mijn inbox kreeg dacht ik… oh daar was ik al zo lang naar op zoek. Een hotel dat écht babyvriendelijk is. En niet enkel omdat er kinderanimatie is maar omdat het aangepast is aan baby’s. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan…

Babyvriendelijk hotel

Dit babyvriendelijk hotel klinkt echt de moeite. Kersverse ouders denken minder vaak aan reizen met een baby, al is het maar om de grote verhuis van alle babyspullen te vermijden. Daarom bedacht Martinhal Family Hotels & Resorts een uniek concept voor kersverse ouders. Hotelkamers met meerdere slaapvertrekken, studio’s met stapelbedjes, hoge stoelen, plastiek bekers, flessenwarmers en kruiken, babybedjes en –badjes, kortom Martinhal biedt hotelkamers en familievilla’s die ouders voorziet van alle benodigdheden voor een relaxed verblijf.

“Zo hoeven ouders niet onnodig te slepen met spullen en hebben toch alles bij de hand”, Chitra Stern, oprichter van Martinhal Family Hotels & Resorts.

In het babyvriendelijk hotel hoeven de allerkleinsten zich niet te vervelen, want er is een Kidsclub met professionele kinderopvang voor alle leeftijden of een Pyjama Club waar de kleintjes rustig een middagdutje doen…

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

Baby conciërge

Daarenboven kunnen de ouders dankzij de baby-sitting faciliteiten met een gerust gemoed hun kindje in veilige handen achterlaten terwijl ze de stad bezoeken, zonnen op het strand of in alle rust dineren in een sfeervol restaurant.

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

Gezellig tafelen met de baby

Op vakantie lang tafelen of met z’n allen uit eten zit er met een kleintje vaak niet in. Daar wil Martinhal verandering in brengen: de speciale menukaart voor baby’s staat vol gezonde, vers gepureerde hapjes die gezellig aan tafel gegeten kunnen worden. Zodra de kindjes klaar zijn met eten, zijn er professionele nanny’s die de zorg voor de kleine gasten even van vader en moeder overnemen zodat zij in alle rust kunnen genieten van hun dessert en kop koffie.

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

De ‘Baby Swim’

Onder deskundige begeleiding kunnen de baby’s, samen met de ouders, hun eerste zwempartijtje beleven. De baby swim duurt een half uurtje en gebeurt in groepsverband. Het is een fantastische ervaring voor het kindje, dat vertrouwd geraakt met water, én een onvergetelijke belevenis voor de gelukkige ouders.

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

En voor de ouders?

Met alle denkbare faciliteiten voor baby’s en kids wacht de ouders een onbezorgde vakantie in stijl. Martinhal Family Hotels & Resorts heeft 4 hotels in Portugal. Martinhal Sagres – gelegen in Algarve – wordt als het beste familiehotel van Europa aanzien, ideaal voor een baby first beach holiday. Terwijl de baby naar de crèche is, kunnen ouders genieten van yoga, surflessen of een fietstocht langs de kustlijn. Als dit geen babyvriendelijk hotel is weet ik het niet…

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

Praktisch…

In Martinhal Sagres betaal je voor een ‘baby first holiday’ voor een week 1.299 € (2 volwassen + kind). Inbegrepen in de prijs: 7 nachten in een Beach Room in Hotel Martinhal Sagres inclusief ontbijt. Een welkom pakket voor baby, flessenwarmer, 2 uur crèche per dag, cadeautjes voor de baby (speelgoed en handdoek), 1 zwemervaring, 1 spa – behandeling voor 2, 1 romantisch diner voor ouders + 2 uur babysit.

babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales babyvriendelijk hotel - unicorns & fairytales

 

Lees ook: op vakantie met een baby naar Zuid-Afrika

 

Nou dat lijkt me wel super. Al zal het voor sommige ouders misschien helemaal niet leuk klinken. Ik ben wel benieuwd wat jullie van dit babyvriendelijk hotel vinden en of jullie dit zouden boeken…

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  nicole orriens
  18 augustus 2017 at 11:37

  Het klinkt heel relaxt moet ik zeggen. De prijs vind ik wel pittig.

 • Reply
  Silke
  21 augustus 2017 at 14:44

  Ik zou mijn (eerste) baby nooit zomaar bij een vreemde achtergelaten hebben! Prijs is inderdaad pittig, maar kan ik wel begrijpen. Niks voor mij/ons!

Leave a Reply