Unicorns & Fairytales
moederschap My life Onderwijs Personal

Uit de oude doos #1

Het is een druilerige zaterdag. Ik was een beetje aan het rondsnuffelen op mijn blog want ik zou graag een nieuwe lay out hebben en ik kwam een paar blogjes tegen die ik al helemaal vergeten was. Toen ik ze opnieuw las dacht ik: wauw dat heb ik toen leuk geschreven.

Uit de oude doos

Deze week gaat het allemaal over mijn leven als kersverse mama en juf. De blogjes zijn geschreven toen ik net begon met bloggen. Enige tijd geleden dus. Superleuk om ze nog een keertje door te lezen en om te zien hoe onervaren je bent als mama. Hopelijk kunnen jullie er even erg van genieten. De lezers die er toen nog niet waren kunnen een kijkje nemen in mijn leven.

 De bevalling

17 maanden geleden beviel ik van een prachtig zoontje. Het was een bevalling à la Nathalie met hilarische momentjes. Maar oh zo mooi… Ik schreef het neer en las het enkele dagen opnieuw. Leuk om de eerste foto’s van Vince nog eens te zien.

 Impressie van een juf

Dit blogje heb ik geschreven enkele jaren gelden over de voor -en nadelen van juf zijn. Een hele boterham en het begin lijkt één en al geklaag maar het laatste stukje maakt alles goed en komt recht uit mijn hart.

 Klas op missie

Toen ik zwanger was zat ik boordevol. Ook met ideeën (hihi). De kinderen van mijn klas zullen het geweten hebben. In plaats van een saaie rekenles in hun schrift liet ik ze in de slag gaan met vraagstukken en rekenden we uit waar ik de goedkoopste suikerbonen kon regelen.

 Roze wolk versus babyblues

Over die eerste weken na de bevalling. Voor mij ging die gepaard met veel traantjes! Mijn hormonen waren enorm in de war en het heeft toch wel enkele maanden geduurd voor ik terug mezelf was. Dat ga je ongetwijfeld kunnen lezen de komende zaterdagen.

 Koemelkeiwitdieet, clusteren, regeldagen.

De eerste weken huilde Vince non stop. We wisten niet waarom en dachten allerlei zaken. We gingen naar de osteopaat, ik ging op een koemelkeiwitdieet enz..  Later zou blijken dat dit best normaal kan zijn de eerste weken. Na enkele maanden had hij er geen last meer van en nu eet hij als een monstertje en slaapt hij als een roosje (dat heeft een heel jaar geduurd!)

 

Veel leesplezier! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Nele
    12 september 2015 at 20:15

    Dat van die suikerbonen vind ik geinig gevonden. Een goede juf denkt out of the box.

Leave a Reply