Unicorns & Fairytales
Hemd voor hem - unicorns and fairytales
My life

Cadeautips feestdagen #1 | Hemd voor hem!

Het is weer DIE tijd van het jaar… We beginnen allemaal rond november met het uitzoeken van cadeautjes voor de aanstormende feestdagen. Sommigen (zoals wij) hebben er waarschijnlijk ook nog een reeks verjaardagen bij en een aankomende geboorte. Daarom begin ik nu aan mijn blogreeks cadeautips feestdagen.In deze blogreeksen zal je webshoptips en cadeautips krijgen en wat meer info. Ik trap deze keer af voor HEM. 

 

Hemdje?

Niets is zo moeilijk dan voor een man cadeautjes uitzoeken. Ik hou daarom ook van verschillende cadeautjes onder de Kerstboom en niet maar 1 duur pak. Zo kan je bijvoorbeeld niets mis doen met een mooi nieuw hemd, al dan niet met bijbehorende stropdas en accessoires. Zo vind je op de gelijknamige webshop ‘Hemd voor Hem’ verschillende soorten hemden die op alle soorten broeken past. Ze hebben strijkvrije overhemden in alle kleuren.  Bovendien doen ze nu ook een actie 2+1 gratis. Misschien dat je ook nog een papa of opa hebt die wel houden van hemden? Manlief draagt ze wel graag, al moeten die niet te strak zijn. Deze vind ik persoonlijk best mooi…

Hemd voor hem - unicorns and fairytales

 

 

Ondergoed

Wat ik ook wel durf te kopen is heren ondergoed. Het lijkt misschien een dom cadeau maar dat is het zeker niet. Wij zijn toch ook blij met een mooi setje lingerie? Niet? Bovendien heb jij het dan gekozen en weet je zeker dat het mooi is. Want vrouwen hebben sowieso een betere smaak. Meestal… denk ik toch hihi.

Hemd voor hem - unicorns and fairytales

 

Accessoires

Gaat je man vaak werken en neemt hij een mooie soort boekentas mee? Dan hebben ze in deze shop een supergave tas. Believe me… Jammer genoeg heeft manlief niet zo’n beroep waarvoor hij dit nodig heeft maar ik zou het zelfs als luiertas durven inladen voor hem haha. Gewoon om het toch te kunnen gebruiken.

Hemd voor hem - unicorns and fairytales

 

Allemaal pakjes

Het is toch leuk om onder de Kerstboom een heleboel pakjes te zien liggen? Ik hou er wel van om allemaal kleine spullen te kopen. Zo kocht ik 30 kleine cadeautjes voor manlief toen hij 30 jaar werd. Dat ging van heel goedkope prularia zoals een gel tot iets duurdere spulletjes zoals een BONGO bon voor mannen, een parfum…  Waarom dit ook niet doortrekken met de Feestdagen? Sokken, ondergoed, dassen, een riem, manchetknopen zijn al allemaal kleinere pakjes. Weliswaar allemaal spullen om aan te trekken, maar hey, jij kent jouw man het beste… Heeft hij dringend nieuwe sokken nodig? Laat zoon of dochter het cadeautje dan afgeven, hij zal er sowieso blij mee zijn.

 

Kopen jullie ook kleine dingen voor de feestdagen? Durven jullie wel eens hemden, sokken en ondergoed te kopen voor je man? (Ik trouwens wel… haha) 

 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply