Unicorns & Fairytales
sproet and sprout - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Mix & Match met Sproet & Sprout

Sommige merkjes zijn gewoon zo mooi. Dat heb ik nou met Sproet & Sprout. Er is bijna geen kledingstuk van hun nieuwe collectie dat ik niet wil hebben. Je kan ook alles zo combineren. Ze hebben dat heel goed gezien, die collectie.

 

Sproet & Sprout

Het zou mij verbazen dat je Sproet & Sprout nog niet kent maar voor wie dit merkje nog niet ontdekt heeft die zal ik eens helemaal verliefd maken. Maar pas op, het is verslavend. Wil je dus liever geen lege portemonnee klik dan NU weg. (Kidding)

Hun nieuwe zomercollectie is gebaseerd op het Afrikaanse Cape Town en het is een échte feel good collectie. Trust me. Toen ik in hun webshop alle kledij zag kon ik gewoon geen keuze maken. Alles kopen was geen optie want ik wil graag nog wat centjes over houden maar man, wat was dat een moeilijke keuze. Ik moest echt in de kleerkast van Vince gaan zien wat ik nog niet veel had voor de zomer. Niet moeilijk… T-shirts met korte mouwen en korte broekjes natuurlijk…

sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales

sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales

Mix & Match

Natuurlijk kon ik het toch niet laten om ook gewoon twee lange broeken te kiezen. Een grijze jeans: past onder alles en een zwart-wit gestreept broekje met het peace teken. Ik kon het niet laten liggen omdat ik het zo mooi vond maar nadien dacht ik… als hij maar niet teveel op zijn knieën gaan zitten dan hahaha. Het derde broekje is een leuk shortje. Voordeel: te combineren met de 3 shirtjes die ik koos. Je kan eigenlijk bijna heel de collectie mixen en matchen. Oh yes! Ik kan niet wachten op mooi weer, dan kan ik Vince de kledij eens laten aantrekken. In de VLOG zie je mijn keuzes, behalve het broekje met het peace teken want dat kwam later in de bus.

 

Nu nog voor Lex

Ik vind het zo moeilijk om mij in te houden en niet gewoon de hele baby collectie te kiezen… Maar ik ga nog even rustig kijken en eventjes nog afwachten wat zijn groeispurt zegt. We hebben bijna maat 62 overgeslagen dus je kan je wel voorstellen dat ik soms baal van sommige aankopen.

sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales

Wat is jouw favoriet?

Vertel me, wat is jouw favoriet van Sproet & Sprout? Ga kijken en zeg me dat ik gelijk heb please ! Of ben ik de enige die dit merkje zo tof vind? En euh, good news: het is bij vele winkels en online shops verkrijgbaar in België, Nederland en over de hele wereld. YAY! In enkele van mijn favoriete winkels zoals De Gele Flamingo en Didipops!

sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet and sprout - unicorns & fairytales sproet & sprout - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie Sproet & Sprout al? 

X0X0 Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Heleen
  5 mei 2017 at 10:28

  Oooh een van mijn favo merken, maar ik vind het zo duur! Ach, als je af en toe wat koopt valt het uiteindelijk best mee, maar het liefst heb ik alles van sproet&sprout haha.

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  5 mei 2017 at 20:34

  Gijs en Ivonne liepen onlangs een modeshow met kleding van hen. Ivonne heeft het Squeeze t-shirtje. Ik vind het ook echt een geweldig merkje.

Leave a Reply