Unicorns & Fairytales
creatief decoration DIY DIY Birthday Party Get inspired

Bday party van Bruce in stijlvol safari thema

In mijn categorie DIY Day Party spot ik de leukste decoratie voor kinderfeestjes en deze keer is het weer een topper van formaat. Ik ga op zoek naar mensen zoals ik die compleet over the top gaan als het op feestjes aankomt (en daar nog trots op zijn ook) Ik ben vooral fan van de leuke kleurcombinaties en de stijlvolle deco. Ik vond Shannon die een feestje in safari thema organiseerde voor zoontje Bruce. Kijk je mee?

Safari thema

Safari thema kan ook stijlvol zijn. Dat bewijst Shannon, de mama van Bruce oftewel, Bruceandus___ op Instagram.
Dit jaar vierden ze alweer de tweede verjaardag van Bruce.

Shannon:

Zodra de vakantie periode aanbreekt gaan bij mij allerlei alarmbellen af, voor het plannen van zijn verjaardag.
Familie en vrienden verklaren mij echt voor gek, maar weet je hoe veel stress dit scheelt! Beter dan op het laatste moment, persoonlijk kan ik daar gewoon niet tegen.

DIY party - unicorns & fairytales

DIY party - unicorns & fairytales

Voor dit jaar wilde ik ook weer een thema, feestjes horen gewoon een thema te hebben. Vorig jaar was het vooral een monochrome party, zwart-wit-mint. Maar voor dit jaar wilde ik totaal iets anders ook omdat Bruce iets meer besef heeft. Tijdens onze vakantie had ik lekker de tijd om het hele Pinterest af te scrollen en op zoek te gaan naar een leuk thema.
De keuze was snel gemaakt. Safari thema it was. Oké dan heb je een thema en wat dan? ik zocht op # bij Instagram en kwam al het 1 en ander tegen betreft de safari feeling. Wat mij heel erg aansprak van dit thema was dat je het zelf zo gek mogelijk kan maken! Van de hele boeshboesh in je huis tot aan wat rustiger kleuren en accessoires. Vorig jaar ben ik door het rondstruinen van Instagram echt bij wel 15  verschillende webshops beland voor de verjaardag versiering, maar dit keer was alles van 1 grote Franse webshop’ mylittleday’. Hier kon ik echt alles vinden wat ik nodig had. Héél fijn want zo kon de hele lading in een keer doorgestuurd worden. De krijtbordmuts van suzyB is super leuk om elk jaar weer te gebruiken, Bruce vertikt het om het op te zetten maar het staat natuurlijk ook wel heel erg leuk als versiering!

DIY party - unicorns & fairytales DIY party - unicorns & fairytales

The sweet table

Het aller aller belangrijkste van de hele verjaardag is natuurlijk wel DE  taart! Gelukkig heeft mijn taartenmevrouw gouden handen en vertrouw ik haar voor de volledige 100%. Toen ik ook weer op Pinterest voorbeelden tegen kwam heb en ik deze naar haar toegestuurd. De taart is vrij simpel maar met alle versiering in safari thema eromheen klopt het totaal plaatje in je hoofd… herkenbaar?
De Taart ziet er niet alleen leuk uit, maar viel ook weer goed in de smaak bij iedereen. De taart is van Lely’s taartentwist. Voor dit jaar heb ik eigenlijk zelf niet zoveel gemaakt wat betreft het eten. De super schattige koekjes komen van mysweetdear die er ook telkens weer iets geweldigs van maakt!.
voor de rest heb ik op safe gespeeld. Wij kwamen vorig jaar zo in tijdsnood en uiteindelijk had ik helemaal geen ruimte meer in de koelkast dus dit keer heb ik gewoon donuts gehaald bij de supermarkt en de brownie en mini taartje komen van Greetz.nl je kunt hiervoor zelf een bezorgdag kiezen. Hoe fijn is dat!

De dag zelf

Het is wel duidelijk dat je jezelf voorbijloopt en je alleen maar bezig bent met je gasten, maar we hadden gekozen voor een partytent om rekening te houden met regen (uiteindelijk hadden we gelukkig super mooi weer) Voor de kindjes hadden we een springkussen gehuurd. Dit is echt helemaal GOUD. Mocht het mogelijk zijn is dit wel een echte aanrader!

De Bedankjes

Oké dit is wel het leukste om te doen voor een verjaardag: zelf bedankjes verzinnen/maken. Om het allemaal bij het safari thema te houden koos ik voor safari diertjes die vast iedereen gezien heeft op Pinterest maar ze blijven zo leuk en al helemaal om met een cadeautje op de rug vast te maken en een verjaardagshoedje op. TIP: Een warmte pistool helpt  je hier enorm bij want hoe blijven die cadeautjes anders vastzitten (althans mij lukte het niet zonder). In de doosjes zitten rozijntjes. Om de diertjes leuk mee te geven heb ik het in een Kraft zakje gedaan met een label met mijn ‘mooiste’ handgeschreven tekst.  “Hoera Bruce 2 jaar”.

safari thema - unicorns & fairytales

Volgend jaar

Ik kijk er alweer helemaal naar uit om voor volgend jaar weer aan de slag te gaan. Je kan niet snel genoeg beginnen, toch? Wat vond je van het safari thema?

safari thema - unicorns & fairytales

Wil jij ook graag je DIY party laten zien aan de lezers van Unicorns & Fairytales? Stuur dan een mail naar [email protected] 

Voor meer inspiratie kan je ook de andere BDAY PARTY’s bekijken.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 oktober 2017 at 22:10

  Heel erg leuk en creatief gedaan! Je ziet tegenwoordig steeds meer van die pinterest waardige partijtjes.

 • Reply
  Ester
  9 oktober 2017 at 11:15

  Super leuk! Ik steek ook super veel tijd in het uitwerken van de kinderen hun verjaardagsfeestje.
  Met een leuk thema, zotte taarten en veel decoratie :D.

  (Stiekem ook al aan’t Pinnen voor hun feestje van deze zomer, hihi ! )

Leave a Reply