Unicorns & Fairytales
nununu resort collection - unicorns & fairytales
fashion kids

NUNUNU resort collection

Wow ik weet het, het is vroeg maar NUNUNU speelt in op de gezinnen die tijdens de Kerst -en Krokusvakantie naar warmere oorden trekken en lanceert haar Resort Collection. NUNUNU is één van mijn favoriete kledingmerken, dat moet ik waarschijnlijk niet meer zeggen.

 

 

Resort collection

De resort collectie is een selectie uit de nieuwste strandcollectie van NUNUNU. Stoere surfshorts, – letterlijk – schitterende badpakken voor meisjes, UV-werende shirts, losse strandbroeken, lange kaftans en strandhanddoeken worden al mid november in de winkels verwacht.
NUNUNU is ervan overtuigd met deze collectie een van de meest kwalitatieve strandcollecties op de kids fashion markt te brengen, met vernieuwende kleuren, materialen en pasvormen dan de traditionele merken met strandkleding.

De collectie is verkrijgbaar tot in de zomermaanden van 2017 bij Orange Mayonnaise en de NUNUNU website zelf.

nununu resort collection - unicorns & fairytales nununu resort collection - unicorns & fairytales

NUNUNU

Voor wie nog nooit gehoord heeft van NUNUNU: het is een merk, gemaakt in Israël en is gewoon anders dan anders. NUNUNU is op alle gebied eigenwijs: de materialen, de snits, kleuren en nu met de Resort Collection: do I need to say more? Kledij van NUNUNU komt altijd aan met een lekker geurtje en blijft heel lang mooi. Zo hebben wij al lang enkele favoriete stuks van Vince die na 100 wasbeurten nog steeds “in vorm” zijn. Halleluja. Er hangt echter wel een beetje een prijskaartje aan vast. Maar je hebt er erg lang plezier van. Ik kan je al zeggen dat de nieuwe collectie (vanaf februari) ook de moeite zal zijn… al mag ik nog niets verklappen…

 

Wat is jouw favoriete stuk uit deze collectie? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply