Unicorns & Fairytales
Onderwijs Uncategorized

Einde van het schooljaar

Dit is de eerste keer in 8 jaar dat ik het einde van het schooljaar niet meemaak… Het doet best raar. Ik nam enkele maanden geleden wel afscheid van mijn kids maar toch is zo’n einde van een schooljaar iets speciaals…. Het gaat gepaard met gemengde gevoelens van zowel kids als juf of meester. Want hey, we hebben vakantie, maar oh nee, hier scheiden onze wegen…

Gisteren ben ik op bezoek gegaan met Vince. De kids waren enthousiast! Dat doet iets met je… Ik kreeg een overload aan knuffels en dat was fijn. Ook van de ouders kreeg ik nog eens een bedankje.

Voor mij was het extra speciaal want volgend jaar ga ik naar een andere school. Ik heb besloten om dichter bij huis te werken en er was een kans. Die heb ik met beide handen gegrepen. Ik ga mijn collega’s wel heel erg missen maar de nummer 1 priority in mijn leven nu is mijn kleine jongen…

Ik heb trouwens nog vele plannen… Wie mijn vorige blogpost gemist heeft , want dit was net de overgang van blogspot naar wordpress geweest, die kan dat nog eens lezen. Ik zoek nog steeds geïnteresseerden voor mijn nieuwe project!

Voor de juffen en meesters onder ons:  prettige vakantie

IMG_1452

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply