Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince

Brief aan Vince|6 maanden

Liefste schattie,

Wat word je toch snel groot! Ik ben écht trots op jou. Je bent een vrolijke kerel en lacht altijd naar alles en iedereen… Oh wat hoop ik dat je voor altijd zo lief blijft. Niet alleen tegen mama en papa maar tegen alle mensen. Er zijn al genoeg mensen in de wereld die slechtgezind zijn en nooit kunnen lachen. Ik hoop…. ik hoop dat jij een lieverd wordt en iemand die steeds beleefd is en plezier beleeft aan het leven…

Eten? Geen probleem…. ik lust alles! (behalve spinazie)  Nou, oké dat is overdreven. Maar… je lust graag patatjes en eet goed én veel. Gelukkig dat je een hele dag lang beweegt om die vele patatjes te doen verteren hahaha. Je zit geen minuut stil. Dat zal je dan van je mama hebben… Ik kan ook geen minuut stilzitten. Vanaf nu mag je ook vlees én …. fruitpap! Een hapje voor Vince, een hapje voor mama…. jaja, ik lust dat ook graag.

Lieverd, wat ik wel wil vragen is het volgende: slaap eens door… Moet je nou echt nog elke nacht wakker worden om te eten ? Ik doe dat met liefde en … nee toch niet, geen plezier. Maar wél met liefde. Vergeet niet dat mama nog elke dag van de week met 16 andere (soms drukke ) kindjes bezig is. Ik ben moe.

Op je buik liggen is één van je nieuwe leuke bezigheden. Fijn! Maar terug rollen is nog een probleem en dan word je furieus. Tjah, ook weer een eigenschap van mama. Alles of niets!

Al 6 maanden ben je bij ons… alsof het nooit anders geweest is! Een liefde die je niet kan beschrijven. We houden van je…

Liefs,

mama en papa


 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Marieke & Co
  11 oktober 2014 at 10:50

  Proficiat met je halfjaardag! Op naar de volgende mijlpaal….

  • Reply
   Nathalie
   11 oktober 2014 at 17:24

   Dankjewel!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  14 oktober 2014 at 09:25

  Een lieve brief!

  • Reply
   Nathalie
   18 oktober 2014 at 14:41

   bedankt 🙂

Leave a Reply