Unicorns & Fairytales
Basisonderwijs educatieve lesideetjes My life Onderwijs Op stap uitstappen binnen

Kom je naar mijn lezingen op de boekenbeurs BOEKTOPIA? + ik geef 20 vrijkaarten weg!

Mijn droom komt uit… Op dezelfde dag als een Marc De Bel mag ik ook schitteren op de boekenbeurs. Nou ja, ik ben gewoon al zo blij dat ik nu ook écht eens auteur ben en niet de trouwe bezoeker van de boekenbeurs. Ik geef niet 1 maar twee lezingen en dat over het onderwerp SPELEN MET KINDEREN. Een lezing over mijn boek SPEEL! gericht op ouders en een lezing gericht op leerkrachten. Kom jij mij bezoeken?

Boekenbeurs BOEKTOPIA in Kortrijk

Toegegeven, voor mezelf is de boekenbeurs BOEKTOPIA een eindje verder dan toen de boekenbeurs in Antwerpen was, maar ik kom maar al te graag praten over spelen met kinderen, een onderwerp dat mij nauw aan het hart ligt. En waar het hart van vol is… You know what I mean. Dus ik trek 3 dagen naar Kortijk, samen met mijn sidekick (mijn man). Wie komt er ook? 

Een lezing gericht op ouders en speelkampen, therapeuten etc…

Mijn eerste lezing zal doorgaan op maandag 31 oktober om 14u45. Om 16u00 is er een signeersessie gepland. Het gaat over waarom spelen zo belangrijk is en ik geef ook graag enkele tips en ideetjes die je kunt doen met je kinderen. Er is ruimte voor interactie dus… SHOOT AWAY!

Een lezing voor leerkrachten

Op 2 november is het leerkrachtendag in BOEKTOPIA en geef ik een lezing over WAAROM SPELEND LEREN EEN PLEK VERDIENT IN DE KLAS. Ik geef voorbeelden van hoe wij het aanpakken en over mijn visie. Ik leg uit waarom dit geen extra werk geeft maar net meer ruimte in je planning. Je kan de lezing volgen om 14u30 en na de lezing volgt er een signeersessie.

Mijn boek SPEEL!

SPEEL! Nathalie De Martelaere - unicorns & fairytales

Met mijn boek SPEEL! wil ik iedereen die met kinderen werk inspireren om te spelen met kinderen. Op een laagdrempelige manier leg ik uit waarom SPELEN voor kinderen zo belangrijk is én ook waarom dat doorgetrokken zou moeten worden in het onderwijs. Naast de uitleg, tips en tricks zorg ik voor meer dan 100 activiteiten die ook nog eens evenveel (of meer!) alternatieve speltips bevatten. Het is een bron aan informatie en inspiratie, al zeg ik het zelf. Nou dat hoop ik eigenlijk.

Ik mik op mijn boek niet alleen naar ouders, maar ook naar leerkrachten, therapeuten, speelkampen en iedereen die met kinderen werkt.

Vrijkaarten en inschrijven

Heb je reeds tickets voor BOEKTOPIA, dan kan je je voor 2 lezingen gratis inschrijven. Alle extra lezingen zijn betalend. Maar goed nieuws want ik mag maar liefst 20 vrijkaarten wegschenken. Dat doe ik via dit artikel  (10) en op INSTAGRAM (10) . Ga dus eens een kijkje nemen naar OUT OF THE BOX PLAY, UNICORNS AND FAIRYTALES of laat weten onderaan dit bericht of jij ZEKER wil langskomen naar een lezing en dus vrijkaarten kan gebruiken. 

Ik kies MORGENAVOND de winnaars want de boekenbeurs begint natuurlijk al snel… Zo kunnen jullie al plannen. Wees er dus snel bij! 

 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kato Vanroye
  27 oktober 2022 at 21:44

  Ik volg je nu al een tijdje en ben enorm verschoten van jouw groei. Jij vindt altijd de mogelijkheid om nieuwe manieren te vinden om kinderen te laten leren.

  Ik ben zelf leerkracht en haal heel veel inspiratie van jouw instagram accounts, maar ook je blog. Het zou heel fijn zijn moest ik naar een lezing van jou kunnen komen.

  Hopelijk kan ik er bij zijn 🤞

  Alvast veel succes!!
  Groetjes
  Kato

 • Reply
  Nena Vervloet
  27 oktober 2022 at 21:56

  Ik kom ook heel graag naar een lezing van jou! Lijkt me super interessant. Liefs, Nena

Leave a Reply