Unicorns & Fairytales
moederschap Musthaves My life Ontwikkeling

Eten met je dreumes #4 • Babybjörn eetsetje

Kleine man wordt groot en wil stilaan zelf eten! We gingen dus op zoek naar handige tools. Ik mocht het eetsetje van  Babybjörn proberen en dit is wat ik ervan vond. 

Wij hebben echt al verschillende eetsetjes in onze kast staan. Gek word ik ervan want eigelijk hou ik wel van dingen die bij elkaar passen. De mix van soorten/merken/kleuren storen mij enorm maar hey, je hebt een baby , oh sorry peuter sinds kort, dus kom op, het gaat nog heel lang duren voor ik weer spullen kan kopen die bij elkaar passen. Kleurtjes, daar draait het om bij die kleine dreumes.

IMG_7003

Goed, we wilden dus al lang een bordje dat niet zo makkelijk van zijn plek ging. Kleine man schuift ermee over tafel. Het bordje van Babybjörn heeft een antislip laagje onder het bord dus dit probleem was al van de baan! Gelukkig hebben de bordjes ook een mooi design, daar hou ik wel van! Het lepeltje is handig voor de kleine handjes van Vince en niet te lang zodat de beweging naar zijn mondje vlot gaat. Een groot rond lepeltje dat ervoor zorgt dat ze langs de zijkanten ook gemakkelijk kunnen happen. Goedgekeurd! Het bekertje heeft ook een antislip en een grip speciaal voor de babyhandjes. Al moeten ze dit toch nog leren hoor want kleine man heeft onze hulp nog nodig.  Wij gebruiken nu nog een rietjesbeker. Maar…sowieso handig voor in de toekomst dat de beker niet zomaar verschuift. Uiteraard laat mister Vince zijn bordje niet netjes staan als hij voldaan is maar gaat hij ermee spelen. Een zuignap is het enige dat nog ontbreekt opdat het bordje Vince-proof is. Maar aan de andere kant: ze moeten het maar leren…

vince drinkt

De slab met opvang is een echte must-have! Wat een handig ding is dat… Alles wat naast het mondje wordt gestoken valt er recht in. Soms gaat Vince hier de restjes nog uitvissen. Dan eet hij lekker door. Nadien gewoon afwassen en afdrogen en klaar is Kees! Yes, die gaat hier niet weg. Laatst vergaten we hem bij vrienden (die er trouwens ook helemaal van weg waren) en we zijn een dag later gewoon een nieuwe gaan halen. Vince zijn vriendje kreeg hem dan cadeau.

vince eten

Zoals je op de foto ziet… Liever een sliertje spaghetti in de slab dan 10 op de grond. Haha. Nu Vince alleen eet is de slab echt onmisbaar geworden. We hebben er ook eentje bij de oma en opa! Het bordje en het lepeltje vind ik ook enorm handig dus als je wil dat alles bij elkaar hoort dan koop je het er gewoon bij.

Te koop bij Blabloom 

Wat is jullie meest onmisbare item tijdens het eten?

x0x0 Nathalie

 

 

pinit fg en rect red 28 - Eten met je dreumes #4 • Babybjörn eetsetje

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Judith
  25 mei 2015 at 21:24

  Toen ik je post zag dacht ik even weer zo een setje waar je niets aan hebt, maar dit ziet er mega handig uit!! Dat moet ik echt proberen!!

 • Reply
  Sofie
  25 mei 2015 at 23:57

  Helaba! Ons Britt heeft dat bordje en lepeltje ook op haar lijstje gezet. ? x

  • Reply
   Nathalie
   26 mei 2015 at 19:28

   Goede keuze!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 mei 2015 at 11:38

  Dat opvangbakje lijkt me erg handig. Je ziet op de foto meteen ook het nut : )

  • Reply
   Nathalie
   26 mei 2015 at 19:28

   Dat is zeker zo! Ik kan niet meer zonder!

 • Reply
  Nele
  26 mei 2015 at 15:56

  Die slab wil ik ook. Lijkt me ontzettend handig en proper !

  • Reply
   Nathalie
   26 mei 2015 at 19:28

   Die is SUPERhandig!!!!!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Shoppen met korting

Ik hou heel erg van shoppen. Zeker van shoppen met korting! Vroeger shopte ik vooral voor mezelf maar sinds ik mama...

Sluiten