Unicorns & Fairytales
mymepal
My life Personal Winactie & Give away

VLOG • And the winner is…

Ja! Het is zover, vandaag mag ik de winnaar bekend maken van de winactie van MyMepal waar je een leuke lunchbox mag personaliseren! 

Ik schreef vorige week een review over de producten van Mymepal. Het leuke aan die producten is dat je ze zelf naar smaak kan pimpen. Ik mocht zelf een lunchbox midi weggeven. Je kon meedoen tot gisteren. Vandaag maak ik de winnaar bekend. Ik heb assistentie gevraagd van Vince en we hebben er meteen een VLOG van gemaakt! Toch veel leuker dan gewoon een computerprogramma te laten kiezen. Een onschuldige kinderhand… Benieuwd wie de winnaar is? We deden alle namen in een potje en lieten Vince een naam trekken…alhoewel dat toch niet zo gemakkelijk ging. We riepen dan maar de hulp van papa in…

De winnaar krijgt van mij een mailtje met de code die je kan invullen als je je lunchbox gemaakt hebt op MyMepal.  Het zou fijn zijn als de winnaar een fotootje doorstuurt zodat we dit kunnen posten! Alvast veel plezier ermee! Volgende week is er alweer een nieuwe winactie! Meer info volgt nog! Hou de blog zeker in de gaten.

xoxo Nathalie & Vince

 

pinit fg en rect red 28 - VLOG • And the winner is...

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sonja
    3 april 2015 at 21:10

    Ahhh super leuk! Onwijs bedankt! Foto volgt zeker!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
In blogging stories TAG

De "In blogging stories TAG" heb ik gevonden bij Kimsbloglife. Het leek me wel leuk om deze vraagjes te beantwoorden...

Sluiten