Unicorns & Fairytales
palladium4 - Twinning met Palladium Boots
Fashion fashion kids fashion mama Musthaves

Twinning met Palladium Boots

Niets leuker dan je mini stijlvol door het leven te laten gaan. Nog leuker als hij hetzelfde merkje heeft als mama. Beiden hebben we heel leuke Palladium Boots Heel stoer en ideaal voor de herfst/winter. Kijk je mee? 

 

De boots van Vince waren nog iets te groot dus die moeten we nog even laten staan maar ik denk dat het niet lang zal duren voor hij ze aan kan trekken. Stoer!

palladium1 - Twinning met Palladium Boots

 

We genoten van een heerlijke wandeling in het bos, ideaal om de Palladium Boots uit te testen. Voor Vince koos ik de baggy Zipper versie in betonkleur. Voor mezelf koos ik zwarte boots “Baggy Leather”. Superleuke boots. Je kan ze op twee manieren dragen. Je kan de omslag omhoog of omlaag dragen. Ik knoopte de veters niet dicht maar legde een knoopje zodat ik ze los kon laten hangen voor een nonchalante look.

palladium2 - Twinning met Palladium Boots

Ze zitten echt heerlijk en stappen makkelijk. De dikke zool geeft veel grip en de schoenen sluiten goed aan. Ik vind het altijd fijn als schoenen meteen goed zitten, dat wil zeggen dat ze uiteindelijk nog beter komen te zitten. Perfect dus!

palladium3 - Twinning met Palladium Boots

Ik koos voor de lederen look omdat ik toch hou van die stijlvollere uitstraling bij schoenen. Het mag stoer zijn maar het moet ook nog bij mij passen. Voor Vince mocht het wat anders zijn, hij heeft schoenen van Canvas. Helemaal hetzelfde model , enkel de omslag is permanent omlaag. Ik ben zo benieuwd hoe hij ermee gaat staan.

palladium6 - Twinning met Palladium Boots

wist je trouwens dat Palladium Boots ontstaan zijn in 1947? In 1920 maakte Palladium banden voor vliegtuigen. Later, na de tweede wereldoorlog werd de vraag naar die banden minder en opende Palladium een schoenfabriek. De schoenen waren erg comfortabel en duurzaam. In 1990 werd de Pampa boot enorm populair in het uitgaansleven en er werden miljoenen schoenen van verkocht. In 2009 worden ze weer op de markt gebracht maar dan met meer modernere materialen en technologieën.  En daar zijn wij dus heel blij om…

palladium4 - Twinning met Palladium Boots

palladium10 - Twinning met Palladium Boots

De webshop staat vol leuke schoenen in allerlei soorten modellen. Voor de vrouwen zijn er zelfs boots met een hiel als je dit leuk vindt. Wat heel leuk is: de kinderschoentjes. Zo stoer en schattig tegelijk! Je moet maar eens een kijkje nemen. Ik heb genoten van de eerste dag met mijn boots en ik denk dat ik ze niet meer zou kunnen missen.

palladium9 - Twinning met Palladium Boots

palladium7 - Twinning met Palladium Boots

Wanneer de schoentjes van Vince passen wil ik zeker samen wat foto’s trekken. Hoe leuk is het niet als je dezelfde schoenen hebt? Twinning is in en wij doen lekker mee. Voorlopig staan ze nog even naast mama’s grote boots te wachten tot ze mee de wereld kunnen verkennen…

palladium11 - Twinning met Palladium Boots

 

Wat vinden jullie van onze nieuwe aanwinst? Kende je Palladium? En zou je dezelfde schoenen kopen voor je kind of vind je twinning maar niets? 

XOXO Nathalie

pinit fg en rect red 28 - Twinning met Palladium Boots

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Sanne PS:blog
  6 november 2015 at 08:33

  Super leuk Twinning!! Wat lastiger als je een zoon hebt, maar leuk idee 🙂 x

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:54

   Hahahaha, niet helemaal natuurlijk maar toch een beetje 😉

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  6 november 2015 at 09:56

  Vroeger toen ik klein was had ik ook palladium schoenen! Heel cool zijn ze!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:54

   Ik vind deze ook best cool ja 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  6 november 2015 at 12:04

  Mijn jongste zoon heeft ook deze schoenen. Ideaal en passen overal bij.

  Huisvlijt

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:54

   Ja ze zijn leuk hé! Ik kan niet wachten tot ik ze aan kan trekken bij Vince…

 • Reply
  Frederique
  6 november 2015 at 22:09

  Dochterlief zit naast me mee te kijken en vindt de zwarte helemaal tof.

 • Reply
  Kim_xazoe
  7 november 2015 at 07:46

  Ik vind ze erg leuk, je eerste foto is supermooi met die sokjes erin!
  Twinning ben ik gek op en is ook met een zoontje supergoed te doen! Wij twinnen met bijvoorbeeld timberlands, Allstars en ook vans zijn ideaal om mee te twinnen 🙂 veel plezier met de schoentjes!

Leave a Reply

Read previous post:
Loop je fit met de Thule Urban Glide

Enkele dagen geleden stond er een heel groot pakje voor de deur. Ik mocht de Thule Urban Glide uittesten, een kinderwagen waar...

Close