Unicorns & Fairytales
sanddunes 2 - Shoppen met korting, een heel jaar lang
Fashion fashion kids fashion mama

Shoppen met korting, een heel jaar lang

Wanneer je kinderen hebt en al zeker een tweede kindje verwacht, dan ga je weer helemaal los op de leuke kledij en nieuwe collecties van je favoriete merkjes. Maar dat kan ook wel een duur oplopen. Dat hoeft niet. Je kan altijd op zoek gaan naar leuke kortingen hier en daar. Maar dan moet je wel de juiste websites of trucjes kennen. Ik ga je enkele tips geven hoe je toch jouw favoriete kledij met korting kan kopen.

 

 

Sale shoppen

Vooral kinderen groeien vaak snel uit hun kledij. Wil je toch jouw favoriete merkjes kopen maar vind je ze te duur? Wacht dan tot de solden. De zomer -en wintersolden beginnen midden in het seizoen en dan kan je alsnog die leuke kledingstukken kopen. Of je kan al wat inslaan voor volgende zomer (of ander seizoen) en een maat groter bestellen.

Online kortingscodes

Eerst en vooral zijn er websites die kortingscodes aanbieden en promoties doen. Zoals Flipit, een website die kortingen aanbiedt van bekende winkels zoals Zalando, Albelli, Smartphoto, Bol.com, Esprit, Apple Store, Carrefour, Converse, Brussels Airlines en veel, veel meer. Profiteer bijvoorbeeld van een korting van 10% bij je aankopen op Zalando.  Vaak gaat het ook om korting, gratis verzending en promoties. Hou deze websites in de gaten en geniet mee van kortingen die je anders niet zou hebben.

 

c800x699 - Shoppen met korting, een heel jaar lang

 

 

Schuim webshops af

Vaak hebben webshops een heel jaar door een sale hoekje. Lucky you! Daar kan je dus na de solden nog scoren. Wil je wat ideetjes opdoen van toffe webshops? Dan kan je altijd naar de categorie webshoptips gaan op mijn blog natuurlijk.

 

Doe mee aan leuke wedstrijden

Je kan altijd meedoen aan leuke wedstrijden op blogs, websites en instagram. Op Scotty vind je een overzicht van leuke wedstrijden die aan de gang zijn.

 

Instagramkoopjeshoek

Ja hoor, op instagram kan jij ook die leuke merkjes kopen. Vaak zijn er mensen (zoals ik) die weinig gedragen of te kleine kledij verkopen. Dan kan je bieden op een bepaald stuk en als de termijn verstreken is dan kan je het item overkopen. Ik heb zowel verkocht als gekocht en meestal loopt dit heel vlotjes. Zoek je leuke spullen? Gebruik dan hashtags. Bijvoorbeeld hashtag en dan het merk dat je zoekt of zoek eens op deze hashtags: #instagramkoopjeshoek #koopjeshoek #preloved #sale #kinderkleding #shopmycloset #instacloset . Ook op mijn verkoop instagram kan je vaak leuke dingen shoppen. @vince_closet . Hou die dus in de gaten voor de toekomst.

 

Ga naar uitverkopen, stockverkopen, sample sales en beurzen

Soms zijn er ook uitverkopen van bepaalde merken in grote opslagplaatsen. Zoek op google op waar er stockverkoop is in jouw buurt en van welk merk. Het zijn dan wel vaak stuks van een vorige collectie maar als je dat niet erg vindt dan heb je toch weer bespaard.

 

Hebben jullie nog tips ? Ik hoor ze graag.

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sofie van OHEA
  5 augustus 2016 at 23:59

  Oh ik heb nog nooit aan instagram gedacht daarvoor, ben benieuwd!

  • Reply
   Nathalie
   11 augustus 2016 at 07:37

   Ja hoor, zeker eens een kijkje nemen ūüôā

Leave a Reply