Unicorns & Fairytales
recepten met koffie - unicorns & fairytales
drankjes Food My life

3x koffies in een ander jasje! Ze zijn heerlijk!

Lust jij wel eens een koffietje maar heb je tijdens deze winterdagen wel eens zin in iets anders? Dan heb ik enkele eenvoudig te maken speciallekes voor jullie! Lekker, ik zeg het je! Geef er je eigen draai aan, aan deze recepten met koffie. Doe nog meer inspiratie op tijdens het surfen naar de website van Starbucks. 

Recepten met koffie

Ik lust heel graag koffie en daarom dus ook deze recepten met koffie. Ze zijn een tikkeltje anders en ideaal voor tijdens feestdagen en gewoon, tijdens geniemomentjes…. Kijk zelf, lees en proef! Ze zijn heel speciaal… Bij Koffiemarkt vind je dan nog eens extra korting op verschillende merken zoals Starbucks koffie en Illy, dus dat is goed meegenomen.

1. Honey caramel latté

recepten met koffie - unicorns & fairytales

Nodig:

  • 1 shot Starbucks koffie
  • 1 eetlepel Karamelsaus
  • 1 eetlepel Honing
  • 250 ml melk opgeschuimd

Zo maak je het:

Zet een shot Starbucks Nespresso en voeg de honing en karamel toe. Goed roeren. Vul aan met opgeschuimde melk. Werk eventueel af met lekkers erop.

2. Iced caramel Macchiato

Nodig:

  • 1 shot koffie
  • 175 ml melk naar keuze
  • 1 eetlepel vanille siroop
  • 1 eetlepel karamel saus
  • ijsblokjes

Zo maak je het:

Zet een kopje lekkere koffie. Vul je glas met ijs. Voeg de melk en vanille toe. Zachtjes roeren. Dan komt het mooiste effect: giet de koffie in het midden van je glas. Werk af met druppels karamelsaus!

3. Café au lait met Ahornsiroop

Nodig:

  • 250 ml vers gebrouwen koffie naar keuze
  • 1 theelepel ahornsiroop
  • 145 ml magere melk (verwarmd)
  • 1 snufje gemalen kruidnagel
  • 1 snufje piment
  • 1 snufje nootmuskaat
Zo maak je het :
Zet je koffie. Voeg de ahornsiroop toe en roer. Voeg dan de kruiden bij de melk en schuim op. Voeg samen en genieten maar!

Wat vind je van deze recepten met koffie? Ga je ze proberen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply