Unicorns & Fairytales
beauty Fashion

Pimp your nails

Als de zon zich laat zien haal ik mijn nagellak boven. Liefst nog de speciale soorten en niet te duur! Het blijft toch nooit superlang zitten bij mij jammer genoeg.  Ik sorteerde mijn potjes en bekeek eens wat ik nog had:

lak - Pimp your nails

Verschillende kleurtjes van verschillende merken

lak2 - Pimp your nails

Donkere kleurtjes. De uiterst rechtse geeft een gekraakt effect. Van O.P.I

lak3 - Pimp your nails

Gouden en beige tinten, ideaal om te combineren met witte kleedjes!

lak4 - Pimp your nails

Mijn speciallekes!

lak5 - Pimp your nails

Rode tinten!

lak6 - Pimp your nails

Felle kleurtjes!

Ik testte één van mijn nieuwe aanwinsten: een specialleke! Sugar effect van Essence. Gekocht bij het kruidvat. Na 2 a 3 laagjes had ik superleuke nageltjes! Geslaagd! Ook zeker te gebruiken bij feestjes. In de zon glitteren je nageltjes. En als je randjes bovenaan een beetje nagellak beginnen missen valt het niet zo erg op. Je kan gemakkelijk een stukje bijwerken zonder dat het opvalt omdat het sowieso geen glad effect heeft.

nails1 - Pimp your nails

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    mamadammeke
    22 juli 2014 at 20:17

    Leuk zeg!
    Ik kan dat niet doen, ten eerste geen nagels, en ten tweede mag dat niet tijdens het werk (vroedvrouw in ZH) en om de 2 dagen aan en af doen heb ik geen zin in 😉

Leave a Reply