Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

Outfitpost #1 : #Blogger!

img 2336 - Outfitpost #1 : #Blogger!

Shirt: Vero Moda || Short: Pull and Bear || Armband: Mango || sandalen: Ipanema by Gisele Bundchen

 

Gisteren ging ik met manlief en kleine man wandelen in de winkelstraat bij mij in de buurt en viel mijn oog meteen op dit shirt!  Een comfi zwarte shirt (beetje los en een mooie halslijn) met het opschrift #blogger. How crazy is this? Dacht ik… “Die moet ik hebben!”, zei ik tegen manlief. Draaiend met zijn ogen (hij begrijpt heel die blogger heisa van mij nog niet) antwoordde hij dan toch: “Allez, je krijgt hem van mij…”

Joepie, ik dacht: dit is ideaal als eerste outfitpost! Ik vind het zelf heel leuk om anderen hun outfitposts te lezen en te bekijken en nu kan ik er eindelijk zelf ook eentje posten. En wat voor één. Ik duwde mijn Iphone in manlief zin handen , verplichtte hem om te gaan zitten en foto’s van me te nemen. Een beetje tegen zijn zin (maar met veel liefde) deed hij het. Ik probeerde echt zo professioneel mogelijk te wezen maar iedereen die mij kent weet dat ik dat niet zo goed kan… Het poseren werd al meer een giechelfestijn. Nou, so what? Toch leuk, niet?

img 2327 - Outfitpost #1 : #Blogger! img 2332 - Outfitpost #1 : #Blogger! img 2331 - Outfitpost #1 : #Blogger!

xoxo

Nathalie

 

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Nicole
  1 augustus 2014 at 12:45

  Haha mijn man snapt t gelukkig wel 😉 Maar gaaf shirt zeg….!!

 • Reply
  Jess
  1 augustus 2014 at 14:31

  Leuk! Je ziet er goed uit 🙂

 • Reply
  youniqueblog
  1 augustus 2014 at 15:30

  Hihi, inderdaad de perfecte eerste outfitpost. Héél leuk. Enne: dat gevalletje van ‘mijn man dwingen’ ken ik wel hoor. Ik push ook mijn vriend regelmatig om mee te helpen. Maar hij doet het steeds vaker met meer plezier. Dus er is nog hoop 😉

  • Reply
   Nathalie
   1 augustus 2014 at 15:35

   Oef 😉 hahaha . Ik begrijp het wel hoor, mannen zijn daar allemaal wat minder mee bezig (stiekem dan)

 • Reply
  Petra
  1 augustus 2014 at 18:18

  Gaaf!

 • Reply
  Linda
  2 augustus 2014 at 07:02

  Wat een geweldig shirt!

Leave a Reply