Unicorns & Fairytales
Boeken moederschap

Must have ! Milestone baby cards van uitgeverij Snor!

milestone - Must have ! Milestone baby cards van uitgeverij Snor!

Wanneer je net mama bent geworden is echt alles wat je baby doet WAAW. Je trekt van alles foto’s (nou, ik toch!) en plaatst ze maar al te graag op facebook en instagram (en op je blog). Nóg leuker worden de foto’s als je deze Milestone baby cards hebt van uitgeverij Snor. Ik kijk elke keer uit naar de ‘Ik ben nu… weken/maanden’ kaartjes. Je legt de kaart bij je baby, hopend dat ie er iets leuks mee doet en trekt wel 1000 foto’s achter elkaar om daarna de leukste er te kunnen uitpikken. Mijn prinsje (Vince) is alvast een echt fotomodel. Hij is het al gewoon dat mama met haar gsm boven hem staat , gekke bekken trek en hem probeer te doen lachen (wat overigens heel gemakkelijk gaat want mijn Vinceke is een lachebekje). Deze kaartjes kreeg ik als kraamcadeautje van een supergoede vriendin. Ze zijn trouwens superleuk om cadeau te doen! Wel uitkijken dat de mama niet overladen wordt met de kaartjes want ze zijn erg populair aan het worden!

Snapshots van mijn prinsje:

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply