Unicorns & Fairytales
Uncategorized

Kleine Uk online!

Het is zover, nog enkele administratieve dingen afhandelen en dan ben ik in orde.  Kleine Uk staat alvast online. Wat is Kleine Uk? Wel, dit is mijn websitekindje met creaties die ik maak op aanvraag. Wie mij kent weet dat ik vaak en graag schilder en er kwamen steeds meer vragen om iets te maken. Zo is Kleine Uk tot stand gekomen. Zo maak ik muurschilderingen, opbergdozen, speelgoedkisten, geboortedozen, verjaardagsdozen en eigenlijk alles waar ik op kan schilderen! Een stoel, een kader, een tafel , een klomp, …. 

Niet alleen schilderwerkjes maar ook mijn andere hobby doet mee! Zo ga ik ook pamperzakjes, dekentjes en slabjes op maat maken. Alsook pampertaarten en tutkoorden maar deze 2 zullen binnenkort pas verkrijgbaar zijn! 

Alles wat ik maak is bespreekbaar en op maat. Naar jouw wensen. Houd dus rekening met eventuele wachttijden indien er veel aanvragen zijn, aangezien alles met de hand wordt gemaakt! Voor meer informatie kan je altijd mailen naar [email protected] en ik stuur zo snel mogelijk een antwoord terug! 

Wi je al eens een kijkje nemen? http://www.kleine-uk.be   

muurschildering beer - Kleine Uk online!

 

Het is allemaal best spannend. Zelfstandige worden in bijberoep wilde ik al een tijdje proberen maar ik had de moed niet. Nu is het er dus wel van gekomen. Dit jaar is een jaar vol veranderingen. Een lief klein schattig mannetje dat in ons gezinnetje is gekomen en een nieuwe school waar ik ga werken (dichter bij mij in de buurt). Het is leuk om van mijn hobby mijn bijberoep te kunnen maken!  Nu afwachten maar…. 

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Martine Mingeroet
    3 juli 2014 at 18:22

    Nathalie, veel succes met je nieuwe project….
    Groetjes, Martine

Leave a Reply