Unicorns & Fairytales
foto op canvas - unicornis & fairytales
Interieur My life Webshoptips Winactie & Give away

Hang je mooiste foto’s op of maak er een dekentje van & WIN

Foto’s zijn onze mooiste herinneringen die we kunnen hebben. Althans, voor mij. Uiteraard zitten herinneringen ook in mijn hoofd en hart maar soms wil je het gewoon zien. Ik hecht daar veel waarde aan. Van mijn nonkel heb ik amper foto’s en ik klamp mij vast aan die ene foto die ik wel heb. Beetje bij beetje vervagen vaak ook herinneringen en ik ben daar zo bang voor. Daarom ben ik dol op foto’s. Echter hou ik niet zo van overal foto’s van ons gezin. Maar hier en daar hangen er wel subtiel mooie exemplaren. 

Foto op canvas

Er zijn verschillende mogelijkheden om een foto op Canvas te laten bedrukken. Er bestaan verschillende materialen en groottes. Ik liet twee foto’s bedrukken op plexiglas omdat het water -en lichtbestendig is en ook makkelijk proper te maken. Bovendien kan je het ook ophangen in de badkamer. Je kan ook kiezen uit Canvas, aluminium, hout enz… Maar ik ben best tevreden over dit resultaat. Je kan het ophangen met een ophangsysteem dat je erbij kan kopen.

Leuk cadeau

Een foto op Canvas blijft altijd een fijn cadeau. Wij hebben ooit een canvas cadeau gedaan aan mijn ouders en die hangen nog steeds op. Bij BesteCanvas.be kan je ook zachte plaids laten bedrukken en zelfs handdoeken. Leuk cadeau, toch? De plaids zijn mega zacht! Ik heb er eentje laten bedrukken voor iemand maar ik kan er geen foto van laten zien anders is de verrassing er natuurlijk helemaal af. Ik moet het nog geven… zodra ik het heb gegeven zal je wel een foto zien op Instagram….

Win 50 euro shoptegoed en gratis verzending

Wil jij ook een foto op canvas laten bedrukken voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand? De feestdagen zullen er sneller zijn dan je denkt. Ik mag van BesteCanvas.be een shoptegoed van 50 euro wegschenken en dat doe ik met alle plezier. Wat ga jij laten bedrukken? Misschien wel een juffen -of meestercadeau? Of een cadeau voor meter en peter? Misschien is er wel een kindje geboren en wil je een zachte plaid schenken met de foto van het kindje? Alles is mogelijk 🙂

 

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram (om altijd op de hoogte te zijn van leuke tips en winacties)
 2. Laat me weten waarom je wil winnen
 3. Deel het artikel als je wil (niet verplicht om te winnen) op je eigen sociale media

 

WINNAAR IS MIRJA

 

Schrijf je in op de kei toffe nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van leuke acties en artikels

* indicates required


XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

29 Comments

 • Reply
  Annelies
  17 september 2019 at 06:35

  Ik zou het gebruiken om een mooie canvas te laten van mijn twee kids en mezelf! Deze zomer heb ik alle muren netjes wit geschilderd. Er ontbreekt nog een mooie gezinsfoto van ons drietjes. 🍀

 • Reply
  Kelly Aarts
  17 september 2019 at 06:39

  Wat een mooie prijs! Zou er zelf heel veel leuks mee kunnen verzinnen, maar zou het aan mijn zus geven, die vorige maand gezinsuitbreiding heeft gehad. Ze hebben al wel een fotoshoot laten doen, en de foto’s zijn prachtig geworden. Die verdienen dus wel een mooi plekje in de huiskamer!

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  17 september 2019 at 06:40

  Wow wat een mooie winactie. Lijkt me geweldig om een mooie canvas te bestellen. We hebben een mooie gezinsfoto van een bruiloft en die lijkt me geweldig ervoor

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  17 september 2019 at 06:48

  Hoe fijn zou het zijn om hier na bijna 3 jaar in het nieuwe huis het wat te kunnen aankleden met een mooie canvas van de kids. 🤞

  • Reply
   Nathalie
   18 september 2019 at 06:46

   Altijd leuk foto’s in huis! We zouden een nieuwe canvas laten maken van ons. De dochter herkent zichzelf niet als baby op de foto’s 😅

   • Reply
    sylvia
    19 september 2019 at 22:35

    wow, dat zou geweldig zijn! wij hebben kort geleden helaas onze chihuahua in moeten laten slapen, een mooie foto van onze schat op canvas zou een fantastische herinnering zijn!

 • Reply
  Joke
  17 september 2019 at 06:48

  Een geweldige prijs. Dit zou zo leuk zijn om enkele leuke foto’s te printen voor de grootouders. Of een leuke canvas te printen voor op de jongens hun vernieuwde kamer.

 • Reply
  Anna wienen
  17 september 2019 at 06:57

  Jaaaa super leuk… ik zou nog een mooie foto op mijn slaapkamer ophangen..

  • Reply
   Cindy Framke
   17 september 2019 at 07:25

   Dat zou super zijn om een mooie foto op canvas uit te kiezen. We gaan deze week verhuizen dus leuk voor in ons nieuwe huisje

 • Reply
  elisabeth maria martina
  17 september 2019 at 07:27

  een foto van alle kinderen en kleinkinderen dat zou geweldig zijn

 • Reply
  Vicky Hermans
  17 september 2019 at 07:30

  19 juli is ons derde dochtertje geboren. Ons gezinnetje is nu compleet! Een canvas van onze 3 meisjes samen zou een mooi plekje krijgen in ons nieuwe huisje, waar we binnenkort naar verhuizen!

 • Reply
  Wendy van Zetten
  17 september 2019 at 07:56

  Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige bedrag aan shoptegoed. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor een mooie canvas met een foto van mijn te vroeg overleden schoonzus als aandenken ❤Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn ❤ Nu duimen & hopen 🍀

 • Reply
  Karolien S.
  17 september 2019 at 08:18

  We verhuizen binnenkort naar een nieuwe woning en zijn nog op zoek naar leuke muurdecoratie. Een mooie canvas of een warme plaid van ons gezin zou hier ongetwijfeld heel mooi in passen.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  17 september 2019 at 09:19

  Wij gaan binnenkort verhuizen en een mooie foto van ons gezinnetje zou heel mooi passen in onze nieuwe living! 😍

 • Reply
  Sofie Bruyninckx
  17 september 2019 at 10:41

  Binnenkort wordt ons 3de kindje geboren en willen wij onze muur uiteraard aanvullen met een mooie foto van baby zus! Het zou dus super zijn mochten we deze prijs winnen 🙂

 • Reply
  Joni Junes
  17 september 2019 at 11:22

  Ik zou het gebruiken om eindelijk enkele van die supermooie foto’s van mijn man op te hangen in onze vernieuwde slaapkamer 🙂

 • Reply
  Kim
  17 september 2019 at 11:45

  ja super voor een leuke foto van mijn man en ik op te hangen, hebben geen enkele foto in huis en wil dat graag veranderen

  • Reply
   Misty Dg
   17 september 2019 at 15:15

   Zou tof zijn om een foto op plexiglas van de kindjes voor onze living.

 • Reply
  glenn herssens
  17 september 2019 at 16:25

  Zou heel leuk zijn om een familiefoto te laten maken voor de oma en de opa 😀

 • Reply
  Marian B
  17 september 2019 at 21:32

  Ik denk dat ik voor een leuke foto van de kids ga voor aan de muur. Welk materiaal? Daar ga ik nog even over nadenken 😉

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  17 september 2019 at 21:57

  Ik zou heel graag een mooi canvas met een recente vakantiefoto van de kinderen in de woonkamer hangen. Die er nu hangt, die is al weer een jaar of 4 oud. Het zou erg leuk zijn om daar een recent naast te hangen om te zien hoe zeer ze al gegroeid zijn.

 • Reply
  Kris
  18 september 2019 at 09:22

  Leuke actie. We hebben al vaak de grootouders verrast met foto’s van de kleinkinderen. Ik denk dat we het deze keer zelf zouden gebruiken 🙂

 • Reply
  Renate
  18 september 2019 at 11:37

  Ik zou heel graag een mooie canvas laten maken van mijn kleinkinderen

 • Reply
  Geesje
  18 september 2019 at 23:20

  Ik zou graag mijn zus verrassen met een mooie foto van haar kleintje van 2 weken.
  Mijn zus zit in de lappenmand sinds de geboirte en hier zou ze zo blij mee zijn.

 • Reply
  Nele V
  19 september 2019 at 10:50

  Ik doe graag mee om mooie canvassen van de kleinkinderen te maken en te schenken aan onze ouders die ons zo vaak helpen met de opvang van de kindjes

 • Reply
  Kris10
  19 september 2019 at 13:42

  Een mooi canvas in onze traphal zou niet misstaan 🙂

 • Reply
  José V
  19 september 2019 at 20:00

  Ik zou graag een doopfoto van mijn jongste op canvas laten drukken. Van de oudste hebben we er ook één, deze zou er mooi naast passen, als mooie herinnering aan een speciale dag 🙂

 • Reply
  emmy
  27 september 2019 at 11:05

  Oh ik doe wel graag mee, zo’n plaid is echt origineel 🙂

 • Reply
  Mirja
  11 oktober 2019 at 12:35

  ik zou hier een heel mooi cadeau mee bestellen voor oma

Leave a Reply