Unicorns & Fairytales
blognotes - unicorns & fairytales
DIY

DIY | bloGnotes

Ik maakte zelf van saaie blocnotes leuke “blognotes” waar ik ideetjes kon inschrijven voor mijn blogs. Heel leuk om te doen en oneindig veel mogelijkheden. 

 

BloGnotes. Ja, ik ben volwassen. Ja, ik ben mama. Ik ben bijna 30 jaar (nog 14 maanden) Maar als ik ‘de Hema’ binnenkom en ik sta voor hun stationary dan voel ik me weer een kind. Hebbeuh, Hebbeuh, Hebbeuh… Al die leuke frulletjes, stempeltjes, stickers, tapes, … Ik word er gek van want ik wil het allemaal. Niet te vergeten die leuke babyspulletjes!

Er is een Hema héél dicht in de buurt en ik zoek minstens 1 keer per week wel een goed excuus om er even binnen te gaan. “Enkel maar eens kijken”, sus ik manlief dan. Maar hij weet genoeg. “Jij kan nu eens echt nergens binnenkomen zonder iets te kopen.” Nee klopt… Ben ik verslaafd? Hema-verslaafd? Ik zal zeker niet de enige zijn.

“Maar kijk, zulke leuke kleertjes”, zeg ik dan (is ook zo!) , om stiekem ook even langs de papierwaren te wandelen. Achteraan in de winkel kom ik zelden. Niet interessant genoeg.

foto 1 e1407597493253 1024x796 - DIY | bloGnotes

Omdat ik nu mijn nieuwe hobby (bloggen dus) echt wel serieus wil nemen had ik toch wel notitieboekjes nodig zeker. (Néé toch?) Ja dus!  Hopla naar Hema uiteraard. Rits mee! We doen het lekker allemaal zelf!  Ik kocht 3 schattige kleine notitieboekjes, een hoop stempels, nog wat leuke balpennen en thuis haalde ik mijn eerder gekochte verzameling washi-tape boven! Ik had al eens een kaft gepimpt en fotoalbums liggen ook al klaar (Ik ga er binnenkort eentje weggeven!) maar nu was het dus tijd voor mijn bloGnotes.

foto 5 1024x768 - DIY | bloGnotes

Stralende zon buiten. Check! Handdoekje, check! Verzameling knutselfrullen, ckeck!  Zie hier, hét resultaat. Ik=blij zoals een klein kind.Hey, mag het even? (*knipoog*). Ik begon eraan, kleven, stempelen en voila, dit is het resultaat.

foto 31 1024x768 - DIY | bloGnotes

foto 4 1024x768 - DIY | bloGnotes

Wat vinden jullie van mijn zelfgemaakte / zelgepimpte blocnotes? 

XoXo Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Marije
  10 augustus 2014 at 15:08

  Haha heel herkenbaar ja! Ik koop ook nog steeds (ook al ben ik al 15 jaar van school af) ieder jaar een schoolagenda liefst zo roze mogelijk met veel plaatjes en bloemetjes.. (die zakelijke dingen zijn zoooo saai!!)

  • Reply
   Nathalie
   13 augustus 2014 at 07:22

   Idd! en die spullen daar staat geen leeftijd op hé 😉

Leave a Reply