Unicorns & Fairytales
Unicorns & fairytales - kijkkast TAG
Lijstjes

De Kijkkasttag • TV (tag) voor bloggers

De kijkkasttag, oftewel TV (tag) voor bloggers, een uitvinding door mijn lieve bloggersvriendin Nele van mamaexpert. Yes she did it! Ik doe er graag aan mee want TV is één van mijn bezigheden wanneer kleine man gaan slapen is en grote man gaan werken is. Buiten bloggen dan… en instagrammen en lezen…en netflixen…

Nou here we go…

Kijk je vaak TV?

Yes sir! Elke dag. Ik heb dan ook mijn favoriete TV-programma’s die ik niet wil missen of  die ik toch zeker opneem zodat ik ze later kan zien. Voor ik NETFLIX had keek ik ook vaak series op DVD maar sinds ik blog voor NETFLIX heb ik keuze teveel….Deze laatste is zeker een aanrader, zoals ik al hier vertelde.

Wat vind je echt leuke TV?

Series à la “Gossip Girl” , “Pretty little liars” , “White collar”, “Suits” en many many more…. Iets waar ik kan uitkijken naar de volgende aflevering. Maar ook reality programma’s zie ik wel graag. Zo volg ik onder andere “Mijn pop-up restaurant” graag en “Astrid in Wonderland”. Yes I know, say no more…

Van welk tv-programma durf je nauwelijks toe te geven dat je het graag kijkt?

Zoals ik hierboven al vermeldde. Programma’s à la “Komen eten”, …

Snoep je voor televisie?

Ja toch wel… Oeps! Sowieso een tasje thee en wanneer manlief mee op de bank zit snoepen we zeker iets! Een ijsje, koekje of fruit. Nou dat laatste probéér ik maar dat lukt niet altijd. Er zijn momenten dat ik het wel kan laten maar die zijn schaars.

Wie is je favoriete televisiekok?

Wel, dat is nu net hetgeen ik niet graag zie…koken… Maar Jeroen Meus lijkt me wel “nen toffe pee”, dus als ik moet kiezen , kies ik den Jerre…

Ben je een zapper?

Nee helemaal niet. Maar ik ben wel een pauzeerder. Wanneer ik alleen TV kijk dan zet ik om de 10 min de TV op pauze om vervolgens iets anders te doen: bezoekje aan het WC, berichtjes checken, nog een stukje bloggen enz… Mijn vriend wordt gek van mij, ik kan niet stilzitten. Gelukkig doe ik dit minder als hij thuis is.

Kijk je nog TV na een avondje stappen?

Nee, of ik zou héél vroeg moeten thuis zijn. Na 23 uur niet meer! Sinds ik mama ben trek ik het niet meer zo lang! We worden een dagje ouder.

Hou je van komedie/humor? Wie is je favoriete komiek?

Ja hoor! Ik hou wel van series zoals “New girl”, “The Bing Bang Theory”, “Cougar Town” etc… Een favoriete komiek vind ik moeilijker. Hans Teeuwen is wel leuk en Alex Agnew kan mij ook wel doen lachen.

Aan welk programma uit je jeugd hou je goede herinneringen over?

Hahahaha, als ik er aan terug denk… Ik herinner mij nog dat ik héél graag “My Little pony’s”, “De Troetelbeertjes”, “Tic Tac” en de “Power Rangers” zag. Oh ja, een “Beestenbos is boos” of zoiets, daar moest ik altijd mee huilen… Ik was een heel gevoelig kind.

Van welk programma mis je geen enkele aflevering?

Home and Away! Ik kijk dit al van toen ik 15 jaar was denk ik en ik heb er sindsdien geen enkele gemist. Mijn ouders moesten dit voor mij op band opnemen wanneer ik het niet kon kijken. Gelukkig bestaat er nu Telenet. Voor de eerste keer in al die jaren is er een zomerstop en man… ik mis het echt!

Hoe en waar kijk je TV? Met wie kijk je TV?

In de zetel, lekker veel kussens achter mij en met mijn benen languit. Samen met manlief of alleen…

Hoeveel TV’s heb je in huis? Waar staan ze?

Wij hebben 1 TV in huis en die staat in de woonkamer. Ik zou er ook wel eentje in de slaapkamer willen eventueel maar dat zal pas zijn als we in een groter huis wonen zodat we kleine man niet storen. Ik kan ook wel NETFLIX kijken op de laptop of Ipad maar dat heb ik enkel gedaan op boerderijklassen.

Films of series?

Series! Ik ben echt verslaafd aan series! I mean it. Wat ik allemaal niet volg. Ik kan het bijna allemaal niet meer opnoemen. Ik kan ook echt uitkijken naar een nieuwe aflevering van de serie die ik aan het volgen ben. Wanneer het slecht weer is en ik ben alleen thuis dan kan ik een hele dag achter de buis hangen. Erg hé?!

Waar kijk je zeker nooit naar?

Spelprogramma’s en kookprogramma’s. Oh ja en die verkoopprogramma’s ook niet.

iezo, de leuke TV tag zit erop!  Ik tag enkele van mijn  instagram vriendinnen Ohmymacushla en Hippyhappymommy en C’est Sylvie !

XoXo Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  6 juni 2015 at 21:15

  Ik doe graag mee aan de tv-tag. Kookprogamma’s kijk ik ook nooit, verschrikkelijk. Ohh series kijken vind ik ook heerlijk.

 • Reply
  Sanne
  8 juni 2015 at 17:43

  Wat een leuke tag, ik heb jammer genoeg gossip girl niet gevolgd. Het lijkt mij een fijne serie. Ik kijk ook liever naar een serie dan een film. Altijd zo spannend wanneer het einde inzicht is.

Leave a Reply